AŞILAMA VE TÜP BEBEK TEDAVİ GÖREN ANNE ADAYLARI BURAYA 🦋

Hadi inşallah her şey sorunsuz olur arkadaşım. Rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. Dikkat et kendine. Bu bir kaç gün önemli derler. Tekrar Tebrik ederim
İnşaallah hayırlısıyla saglıkla gelsin mucizem amin canım cok zor süreç gercekten. Ben aşılamadan beri yatıyorum inşaallah hayırlı haberler alırım yarında bakalım. Allah razı olsun tekrar teşekkür ederim

iki çatlatma iğnesinden sonra bu ay ilk aşılamamı oldum 2 gün önce sabah akşam progestan kullanıyorum. doktor eşimin sperm sayılarının düştüğünü söyledi oyüzden çok umutlu değilim malesef

Sizin de ilk aşılamanız mıydı? Ben de dün oldum 1 yumurtam vardı çok ümitlenmiyorum bu yüzden. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Sizin de ilk aşılamanız mıydı? Ben de dün oldum 1 yumurtam vardı çok ümitlenmiyorum bu yüzden. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Evet ilkti. İki yumurtam güzel gelişmişti ama biri kist olmus.ben hep pozitif düşündüm kendimi hiç yormadım bence pozitif olmakta fayda var cok dua ettim olacagına inandım inşaallah sizinde tutar hayırlısıyla saglıklı evlatlarınız olur

Bugün aşılamanın 12.günü kanda verdim bakalım bekliyorum ben hamileyim gibi duruyor çok şükürEki Görüntüle 2668971
Bugün aşılamanın 12.günü kanda verdim bakalım bekliyorum ben hamileyim gibi duruyor çok şükürEki Görüntüle 2668971
Hayırlı olsun cnm bnm de 5. Günüm beklemedeyim hala aşılaması tutmuş birini okuyunca çok mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkese versin bnm bir de erken menepoz sıkıntım var eğer tutmazsa hemen tüp bebek ama bir ay ara mi vereyim adette hemen başlayayım mi bilemiyorum inşallah tüp bebeğe gerek de kalmaz nebilim hayırlısı

Amin inşaallah sağol canım ben suan bulantı kusmalarla boğuşuyorum. Anne olmak gerçekten zormuş şimdiden çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ama cok şükür şikayetim yok yinede Rabbim nasip etti elhamdulillah inşaallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.bende senin gibi olumluları görünce cok sevinirdim umut olurdu. Eğer calısmıyorsan istirahat et bol bol dikkatini baska seylere vermeye calıs şimdiden sonrasını düşünme. Ben hiç kalkmadım ve düşünmedim Allah a sıgındım.ama tutmasa bir kere daha denerdim asılamayı fikrimi soracak olursan. İnşaallah hayırlısıyla Rabbim sanada en kısa zamanda tattırsın.

Bnm amh değerim düşük olduğu için zaman kaybedemem Ankara'ya gittim direk tüp bebek dediler de bi asilama deneyelim dedik aynen hep yatıyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…