Gebeliğe Hazırlık Aşılama ve tecrübeleriniz hakkında bilgi verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. Günden beri batmaoluyor altkarın sancısı var ama iğneler den dolayı sanırım
Benim bugün 13.günüm kasık batmalarim var ve üst karın bölgem ağrıyor kaç gündür

Adeti bekliyorum açıkçası tekrar aşılama düşünmüyoruz. Tüp bebek ya da ara vericez biraz. Siz peki?
Ben de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştim

Ben de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştim
Ben de tüp bebek istemiştim. Doktor bir kere aşılama deneyelim dedi. İnşallah olur ağrılarım var ama progestan kullanıyorum ondan dolayı mı . Test de olsaydı çıkardı diyorum bilmiyorum ki ya. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benı

Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benı
Ağrı yönünden mı? Benim 5.gün afedersin uzayan yapış yapış akıntım geldi iki gün sürdü sonra kesildi. Acaba diyorum o zamanda da yumurtam mı çatladı yoksa fitilden dolayı mı böyle oldu. Senin başına da geldi mi?

Hiç dikkat etmedım cnm, benım 3. Günden beri batmalarim gogus agrım var, Bı kac gundur gogus agrım arttı iyice

Çok üzüldüm senin için canım inşallah bu ay hayırlı haber alırsın sizin probleminiz neydi acaba benim sık sık sağ tarafımda sancı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…