Belirtiniz var mı hiç14. Güne kadar beklıcem, bekleyebılırsem pazartesı veya salı yaparım ben
3. Günden beri batmaoluyor altkarın sancısı var ama iğneler den dolayı sanırımBelirtiniz var mı hiç
Benim bugün 13.günüm kasık batmalarim var ve üst karın bölgem ağrıyor kaç gündür3. Günden beri batmaoluyor altkarın sancısı var ama iğneler den dolayı sanırım
İnşallahh bebiştendir, etkısı gecmıstır ıgnenın sanırım, test yaptınız mı hıcBenim bugün 13.günüm kasık batmalarim var ve üst karın bölgem ağrıyor kaç gündür
Dün yaptım ama negatif çıktı. Galiba tutmadıİnşallahh bebiştendir, etkısı gecmıstır ıgnenın sanırım, test yaptınız mı hıc
YaaaDün yaptım ama negatif çıktı. Galiba tutmadı
EvetYaaailk aşılamaydı deil mi
İnsallah cnm, tekrar asılama denemeyi düşünüyor musunuz?Evetinşallah sizinki tutar
Adeti bekliyorum açıkçası tekrar aşılama düşünmüyoruz. Tüp bebek ya da ara vericez biraz. Siz peki?İnsallah cnm, tekrar asılama denemeyi düşünüyor musunuz?
Ben de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştimAdeti bekliyorum açıkçası tekrar aşılama düşünmüyoruz. Tüp bebek ya da ara vericez biraz. Siz peki?
Ben de tüp bebek istemiştim. Doktor bir kere aşılama deneyelim dedi. İnşallah olur ağrılarım var ama progestan kullanıyorum ondan dolayı mı . Test de olsaydı çıkardı diyorum bilmiyorum ki yaBen de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştim
Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benıBen de tüp bebek istemiştim. Doktor bir kere aşılama deneyelim dedi. İnşallah olur ağrılarım var ama progestan kullanıyorum ondan dolayı mı . Test de olsaydı çıkardı diyorum bilmiyorum ki ya. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ağrı yönünden mı? Benim 5.gün afedersin uzayan yapış yapış akıntım geldi iki gün sürdü sonra kesildi. Acaba diyorum o zamanda da yumurtam mı çatladı yoksa fitilden dolayı mı böyle oldu. Senin başına da geldi mi?Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benı
Hiç dikkat etmedım cnm, benım 3. Günden beri batmalarim gogus agrım var, Bı kac gundur gogus agrım arttı iyiceAğrı yönünden mı? Benim 5.gün afedersin uzayan yapış yapış akıntım geldi iki gün sürdü sonra kesildi. Acaba diyorum o zamanda da yumurtam mı çatladı yoksa fitilden dolayı mı böyle oldu. Senin başına da geldi mi?
İnşallah ağrılarınız bebiştendirHiç dikkat etmedım cnm, benım 3. Günden beri batmalarim gogus agrım var, Bı kac gundur gogus agrım arttı iyice
Çok üzüldüm senin için canım inşallah bu ay hayırlı haber alırsın sizin probleminiz neydi acaba benim sık sık sağ tarafımda sancı oluyorMerhaba benimde il aşılmam malesef negatif ile sonuçlandı umarım sizinki tutarbenim kasık ağrım ilk gün oldu işlem sırasında çok ağrı oldu ama sonra hep bel ağrım oldu başkada belirttim yoktu zaten
Yarın son progestanı vurdurcam bakalım devam edecek mı ağrılar haftasonu da devam ederse umutlanabılirım belkıİnşallah ağrılarınız bebiştendir
Kaçıncı gününYarın son progestanı vurdurcam bakalım devam edecek mı ağrılar haftasonu da devam ederse umutlanabılirım belkı
Çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanın 9.günüKaçıncı günün
Amin inşallah canım sağolasınÇok üzüldüm senin için canım inşallah bu ay hayırlı haber alırsın sizin probleminiz neydi acaba benim sık sık sağ tarafımda sancı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?