Aşılama ve kasık ağırısı yaşayanlar

Kızlar merhaba benim de bu gün 13.vü günüm ama asla bir belirtim yok sadece gögüsüm dolgunlaştı bu kadar test yapan varmı ?

Ben 12.günüm 3 gündür test yapıyorum tekli olan bugün yaptığım iki tane olan da alttaki dün üstteki bugün

Eklentiler

• IMG20230409075557.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20230409075445.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 63
Ben 4 gün önce yaptım tek çizği çıktı bir daha da yapmadım üzüldüm dedim herhalde olmayacak senin 12 ci gün de mü silik çizgi canım anlamadım öyleyse var

11.günde baya silikti ama bugün 12.gün daha belirgin gibi geldi ama belirtim olmadığı için ümitlenmek istemiyorum kan tahlili için 2 3 gün daha beklicem

Ben 4 gün önce yaptım tek çizği çıktı bir daha da yapmadım üzüldüm dedim herhalde olmayacak senin 12 ci gün de mü silik çizgi canım anlamadım öyleyse var
Benimde 9 ve 10.günlerde tek çizgiydi bence sende bi test yap inşallah pozitifi görürsün

Moralini bozma yerleşme kanaması yaşayan çok var bence bi test yap

B B_Nur Çok üzüldüm Zaten hiç umudum yoktu diyordum meğer umudum varmış çizgi de görmeyince üzüldüm

B B_Nur Çok üzüldüm Zaten hiç umudum yoktu diyordum meğer umudum varmış çizgi de görmeyince üzüldüm
Ne desem sana iyi gelmicek biliyorum tabiki çok üzülürsün ama ümidini kaybetme bak benim ablam 3 kere aşılama 3 kere tüp bebek denedi olmadı artık biz bile ona bırak deneme dedik yok dedi ümidimi kaybetmicem denicem 4.tüp bebekte hamile kaldı sende sakın ümidini kaybetme

B B_Nur rabbim sağlıkla kucapına almayı nasip etsin canım ablan adına çok sevindim desteğin için de çok ama çok teşekkür ederim

Bende 14gün önce aşılama yaptım ilk günlerden beri ağrı sancı var. Bugün test verme günü birazcık umudum vardı sabaha kadar ama kahve rengi ardından kırmızı leke oldu. Sancım da var. Adet oldum sanırım en son 27mart adet. Erken oldum bi iki gün sanırım. Hiç test yapmamıştım hep bekledim. Az önce yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…