• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve kasık ağırısı yaşayanlar

Öyle de ben iğne etkisini anlamak için test yaptım o geçti ya daha da sabırsızlandım

Şimdi benim de yarın 9 günüm hiç test yapmadım ama az evvel ilkkez denedim tek çizgi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 72
Seninde geçmiş iğne etkisi inşallah bundan sonra ikinci çizgiyi görürüz

Akıntınız ne renk acaba bende 29 unda aşılama oldum o günü de sayarsak bugün 8.günüm ara sıra kasık ağrım oluyo ama göğüs hassasiyeti falan yok akımtım da sarı renkli
Bende akıntı yok ya meme hassasiyetin de yok sadece şiddetli kasik ağrısı var ve bacaklarimda kramp sıkışma var yürürken kasiklarim ağrıyor belim hafif sizilar var mi de bulantim var gazim var baska da şuan birşey yok ayni şeyler

Bende akıntı yok ya meme hassasiyetin de yok sadece şiddetli kasik ağrısı var ve bacaklarimda kramp sıkışma var yürürken kasiklarim ağrıyor belim hafif sizilar var mi de bulantim var gazim var baska da şuan birşey yok ayni şeyler
Sizde bütün belirtiler var gibi inşallah güzel sonuçlarınız olur

Çok zor bi süreç Allah herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı günündesin ne zaman kan vericeksin
İnşallah vardır ya inşallah hepimizin vardir allah kimseyi bebişsiz bırakmasın ya

Doktorun tarih söylemedi mi bana adetin 2 gün geçerse gel dedi ama benim adetim bazen 3 gün 5 gün geç olur o yüzden bende bilemiyorum
Hmm bende de polikistik over olduğu için de adetim gecikiyor 2 ay 3 ay oluyor
Doktorun tarih söylemedi mi bana adetin 2 gün geçerse gel dedi ama benim adetim bazen 3 gün 5 gün geç olur o yüzden bende bilemiyorum
15 gün sonra test yap dedi doktora git dedi sadece

Benim bugün 12. Günüm aşılama da son 2 aksamdir pembe akıntılar ouyor normal mi 😓😓

Back