Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve kasık ağırısı yaşayanlar
- Konu Sahibi knkaram
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Bende akıntı yok ya meme hassasiyetin de yok sadece şiddetli kasik ağrısı var ve bacaklarimda kramp sıkışma var yürürken kasiklarim ağrıyor belim hafif sizilar var mi de bulantim var gazim var baska da şuan birşey yok ayni şeylerAkıntınız ne renk acaba bende 29 unda aşılama oldum o günü de sayarsak bugün 8.günüm ara sıra kasık ağrım oluyo ama göğüs hassasiyeti falan yok akımtım da sarı renkli
Sizde bütün belirtiler var gibi inşallah güzel sonuçlarınız olurBende akıntı yok ya meme hassasiyetin de yok sadece şiddetli kasik ağrısı var ve bacaklarimda kramp sıkışma var yürürken kasiklarim ağrıyor belim hafif sizilar var mi de bulantim var gazim var baska da şuan birşey yok ayni şeyler
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
İnşallah vardır ya inşallah hepimizin vardir allah kimseyi bebişsiz bırakmasın yaSizde bütün belirtiler var gibi inşallah güzel sonuçlarınız olur
Çok zor bi süreç Allah herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı günündesin ne zaman kan vericeksin
İnşallah vardır ya inşallah hepimizin vardir allah kimseyi bebişsiz bırakmasın ya
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Şuan 9. Gündeyim ALLAH'in izniyle olmustur inşallahÇok zor bi süreç Allah herkese nasip etsin inşallah
İnşallahŞuan 9. Gündeyim ALLAH'in izniyle olmustur inşallah
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Şuan 9. Gündeyim ALLAH'in izniyle olmustur inşallahÇok zor bi süreç Allah herkese nasip etsin inşallah
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Şuan 9. Gündeyim ALLAH'in izniyle olmustur inşaallah
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Ne zmn kan vericegimi bilmiyorum kiÇok zor bi süreç Allah herkese nasip etsin inşallah
Doktorun tarih söylemedi mi bana adetin 2 gün geçerse gel dedi ama benim adetim bazen 3 gün 5 gün geç olur o yüzden bende bilemiyorumNe zmn kan vericegimi bilmiyorum ki
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Hmm bende de polikistik over olduğu için de adetim gecikiyor 2 ay 3 ay oluyorDoktorun tarih söylemedi mi bana adetin 2 gün geçerse gel dedi ama benim adetim bazen 3 gün 5 gün geç olur o yüzden bende bilemiyorum
15 gün sonra test yap dedi doktora git dedi sadeceDoktorun tarih söylemedi mi bana adetin 2 gün geçerse gel dedi ama benim adetim bazen 3 gün 5 gün geç olur o yüzden bende bilemiyorum
İkimizde 14 15 günü kesin beklicez gibi duruyoHmm bende de polikistik over olduğu için de adetim gecikiyor 2 ay 3 ay oluyor
15 gün sonra test yap dedi doktora git dedi sadece
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Aynenİkimizde 14 15 günü kesin beklicez gibi duruyo
İkimizde 14 15 günü kesin beklicez gibi durube
Belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı hiçBenim bugün 12. Günüm aşılama da son 2 aksamdir pembe akıntılar ouyor normal mi