Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve kasık ağırısı yaşayanlar
- Konu Sahibi knkaram
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde 9 ve 10.günlerde tek çizgiydi bence sende bi test yap inşallah pozitifi görürsünBen 4 gün önce yaptım tek çizği çıktı bir daha da yapmadım üzüldüm dedim herhalde olmayacak senin 12 ci gün de mü silik çizgi canım anlamadım öyleyse var
Benimde yok belirtim ümidini kesme
Yok yapmadım ya moralim bozukBelki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı hiç
- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 13
- 30
- 31 Mart 2023
- 67
- 14
- 8
- 36
Az evvel yaptım teset hiç silik bile çıkmadı yqrın 14 cü günüm sanırım hamile değilimBenimde yok belirtim ümidini kesme
Sabah ilk idrarla tekrar yap istersenAz evvel yaptım teset hiç silik bile çıkmadı yqrın 14 cü günüm sanırım hamile değilim
Ne desem sana iyi gelmicek biliyorum tabiki çok üzülürsün ama ümidini kaybetme bak benim ablam 3 kere aşılama 3 kere tüp bebek denedi olmadı artık biz bile ona bırak deneme dedik yok dedi ümidimi kaybetmicem denicem 4.tüp bebekte hamile kaldı sende sakın ümidini kaybetme
- 17 Mayıs 2022
- 957
- 408
- 33
Meraba benımde 6. Ve 7. Gun kasık ağrılarım var cok acaba sizin ağrı nasıldıBen 9.günden sonra yaşamıştım onu pozitifle sonuçlandı
- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Ben kaşık ağrımı 9.gün hissettim . Kişiden kişiye değişir inşallah bebeğin seninledirMeraba benımde 6. Ve 7. Gun kasık ağrılarım var cok acaba sizin ağrı nasıldı
Bende 14gün önce aşılama yaptım ilk günlerden beri ağrı sancı var. Bugün test verme günü birazcık umudum vardı sabaha kadar ama kahve rengi ardından kırmızı leke oldu. Sancım da var. Adet oldum sanırım en son 27mart adet. Erken oldum bi iki gün sanırım. Hiç test yapmamıştım hep bekledim. Az önce yaptım negatif
Evet 2kutu kullandım sabah2 akşam 2 adet şeklinde.Merhabalar kızlar, aşılama sonrası duphaston ilaç kullanan oldu mu
- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 13
- 30
Bende 14gün önce aşılama yaptım ilk günlerden beri ağrı sancı var. Bugün test verme günü birazcık umudum vardı sabaha kadar ama kahve rengi ardından kırmızı leke oldu. Sancım da var. Adet oldum sanırım en son 27mart adet. Erken oldum bi iki gün sanırım. Hiç test yapmamıştım hep bekledim. Az önce yaptım negatif