Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve kasık ağırısı yaşayanlar
- Konu Sahibi knkaram
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mart 2023
- 2.409
- 977
- 43
- 25
be
bende de oyle olmustu cnm ikinci asilamada olmustu sol kasik agrisi ama olumsuz oldu malesefMerhaba kızlar benim aşılamada bu gün 7 ci günüm aşılama olduğumdan beri kasık ağrım var tek tarafta sol kasığımda aynı durumu yaşayan varmı ??
- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Ben 9.günden sonra yaşamıştım onu pozitifle sonuçlandıMerhaba kızlar benim aşılamada bu gün 7 ci günüm aşılama olduğumdan beri kasık ağrım var tek tarafta sol kasığımda aynı durumu yaşayan varmı ??
- 31 Mart 2023
- 67
- 14
- 8
- 36
Yaaa çok mutlu oldum sizin adınıza ama benBen 9.günden sonra yaşamıştım onu pozitifle sonuçlandı
Bu gün 4 gibi ağırıdan doktora gittim 3 yumurtam vardı aşılamada 2 si çatlamış 1 tanesi kist olmuş o ağırı yapar dedi bebekte tutunuyor olabilir dedi inşallah sadece kist ağırısı değildir yaşadığım çok sevinirim öyle olursa umarkm sen de kucağına sağlıkla alırsın canım
- 31 Mart 2023
- 67
- 14
- 8
- 36
AminHakkınızda hayırlısı olsun pozitifle sonuçlansın inşallah
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Benim debugün 7 günüm yarın 8 . Gün ol ucak inşallah vardır bende de çok şiddetle kasik ağrılar oluyor kramplar geriyor bacaklarımda hafif gazlarım oluşuyor ateş im de var çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorumallah sizce varmıdır tahminen allah hepimize bebiş verir imsallahMerhaba kızlar benim aşılamada bu gün 7 ci günüm aşılama olduğumdan beri kasık ağrım var tek tarafta sol kasığımda aynı durumu yaşayan varmı ??
- 31 Mart 2023
- 67
- 14
- 8
- 36
Kderdyn merhaba canım ben pzartesi doktora gittim şiddetli kasık ağırım vardı bir yumurtam çatlamamış kistte dönüşmüş o yüzden ağırın var bebekte tutunmaya çalışıyorsa o da yapar dedi akıntım vardı asla o da bitti inan hiç bir belirtim yok Bilemiyorum ki ne olur varmı yokmu seninle aynı durumdayım canım umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür benim de bu gün 8 ci günüm
Akıntınız ne renk acaba bende 29 unda aşılama oldum o günü de sayarsak bugün 8.günüm ara sıra kasık ağrım oluyo ama göğüs hassasiyeti falan yok akımtım da sarı renkliKderdyn merhaba canım ben pzartesi doktora gittim şiddetli kasık ağırım vardı bir yumurtam çatlamamış kistte dönüşmüş o yüzden ağırın var bebekte tutunmaya çalışıyorsa o da yapar dedi akıntım vardı asla o da bitti inan hiç bir belirtim yok Bilemiyorum ki ne olur varmı yokmu seninle aynı durumdayım canım umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür benim de bu gün 8 ci günüm
İnşallah belirtisiz hamile kalanlardan oluruz
benim 2 gün önce sarı lekelenmem oldu su gibi geldi şefaf renk sarıdan sonra 2 gündür yok hiç bir belirtim yol
Valla herkes farklı bişey diyo kimisi de şeffaf akıntım olmuştu diyo kişiden kişiye değişiyo demekkiSarı akıntı gebelikte olur diyorlar canım inşallah öyledir