Slm arkadaşlar.nasılsınız?benim sabah kalktığımda başım çok ağrıdı.Gün içinde ara ara devam etti.şuan yine başladı.Bugün mutfakta yemek pişirirken sol kasığım ağrımaya başladı.Akşama doğru sağ kasığım ağrımaya başladı.sırayla yani.sizde de böyle ağrılar oluyor mu?
Günaydın canım.Evet herşeyin hayırlısı.Biz yinede pozitif düşünelim.inşallah hayallerimiz gerçek olur.Allah 'ım tez zamanda bize güzel haberler almak nasip etsinCanım benimde hafiften kasık ve az ara ara bel agrim oluyor ama ben adet olacağımi düşünüyorum. Böyle birkaç gün önceden adetinin başlayacağını hissedersinya öyle işte. Bilmiyorum ama tabi ki. Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım hayirlisiysa farklı haberler alırız. :) Birde herkesin bedeni farklı. Yani kimisinde hiç belirti olmazken kimisinde fazlasıyla ortaya çıkıyor. Bende hiç yok nerdeyse. O yüzden zannediyorum olmadı. Ama diyorum ya belli olmaz hayırlısı. Zaten fazla gün de kalmadı. :)
Hayır arkadaşım.Ben kendimde o cesareti bulamadım.3 tanesini acilde yaptırdım.diğerlerini sağlık ocağında yaptırdım.son 3 iğnemide yengem yaptı.Kizlar bu bahsettiginiz igneleri kendiniz mi vurdunuz?? İnsallah hayirli sonuclar alirsiniz
İnşallah arkadaşım.siz tedavi mi görüyorsunuz?Kizlar bu bahsettiginiz igneleri kendiniz mi vurdunuz?? İnsallah hayirli sonuclar alirsiniz
Ben de ocak ayinda baslicam asilamaya nasip olursa. Eger igne verilirse kendim yapamam herhalde ben de cesaret edemiyorum su an. O yuzden sordum :) bu arada saglik ocaginda yaptirmak icin randevulu mu gitmek gerekiyor?Hayır arkadaşım.Ben kendimde o cesareti bulamadım.3 tanesini acilde yaptırdım.diğerlerini sağlık ocağında yaptırdım.son 3 iğnemide yengem yaptı.
İnşallah canım.ben sağlık ocağına yakın oturuyorum.randevusuz gittim.hazır enjeksiyon.diğer iğneler gibi değil.hergün aynı saatte yaptırmak önemli.doktor söylüyo nasıl yapılacağını.şimdiden hayırlı olsun:)Ben de ocak ayinda baslicam asilamaya nasip olursa. Eger igne verilirse kendim yapamam herhalde ben de cesaret edemiyorum su an. O yuzden sordum :) bu arada saglik ocaginda yaptirmak icin randevulu mu gitmek gerekiyor?
Kizlar bu bahsettiginiz igneleri kendiniz mi vurdunuz?? İnsallah hayirli sonuclar alirsiniz
Anladim canim cok tesekkur ederim yasayip gorecegiz bakalim :)İnşallah canım.ben sağlık ocağına yakın oturuyorum.randevusuz gittim.hazır enjeksiyon.diğer iğneler gibi değil.hergün aynı saatte yaptırmak önemli.doktor söylüyo nasıl yapılacağını.şimdiden hayırlı olsun:)
Canim mesajin icin cok tesekkur ederim gayet aciklayici olmus :)Öncelikle hoşgeldin canım. Insaallah seninde aşılaman kolay ve hayırlı geçer. :) Hepimiz hayırlı haberler alırız inşaallah. Soruna gelince arkadaşım cevaplamis aslinda ama benimki daha farkli oldu o yüzden bende kendi durumumu yazayim dedim. Benim bundan daha önceki bir tedavimde yine igne vermişti başka bir doktor. O zaman kesinlikle bende cesaret edemedim. Ve Sağlık ocagina gittim. (Bu arada, sıra almana gerek yok. Hemşireyi görmen yeterli) Bu tedavimde ilk iğneyi doktorun asistani yapti. Daha sonra sorduğumda kendimin yapabilecegimi söyledi. Hatta kendin yap dedi. Saati önemli tabi. Ben 14:00- 14:30 arasi yapıyordum. Ilk sefer yaparken çok tedirgin oldum tabi. Ama düşününce daha sonrada yine olursa iğne, git gel yapmayayim dedim. Ve kendim yaptım. Tabi kendimde yapabilecegimi hissettim. Asistan nereden ve nasıl yapmam gerektiğini göstermişti. Ilk yaparken kizmistim hemsiremiyim ben niye kendime yaptırıyorlar diye. Ama daha sonra ilkini yapınca devami geldi. Alisiyorsun hemen. Ama mesela caniniz tatli, tez ve birazcik daha gözünüze zor geliyorsa sakin kendiniz yapmayın. Riske girme derim. Bu ikinci ayımdi benim ignede. Iyikide kendim yapmisim diyorum. Yoksa git gel çok vakit kaybı oluyor. Ve öğrendiğimede çok seviniyorum. :) Umarim senin tedavinde kolay olur canım.
Bu arada iyice açıkliyorum ki insanlara faydasi olsun. Yani ben daha önceden girdiğim de insanlarin yazdiklarini okumaktan bir hal olmuştum. Bana uyan var mi surasi nasil acaba diye. O yüzden daha sonra okuyanlara umarim faydasi olur. :)
Önemli değil canım:)Anladim canim cok tesekkur ederim yasayip gorecegiz bakalim :)
İyim canım sen nasılsın?:)bekliyorum.son 1 gün inşallah canım.Kizlar eda ve gokcemmm bu arada test gününe birsey kalmadi. Nasilsiniz ne yaptiniz merak ediyorum. Çokta aynı vakitlerde oldu asilamamiz. Insaallah hep birlikte devam ederiz buradan hamilelik sayfasına.:)
Canim mesajini yeni gördüm. Test mi yaptın. Biraz erken bence istersen birkaç gün sonra kanda ver istersen canım. Hemen umitsizlige düşme. Hayırlısı olsun inşaallah.Sizinle konuşmak güzel di.hakkınızı helal edin arkadaşlar.maalesef sonuç negatif.
Canim cok guzel anlatmissin aynen katiliyorum dediklerine. Rabbim bizleri asla umitsiz birakmasin o dereceye getirmesin. Senin adina cok sevindim, ibsallah dokuz ay boyunca saglikli ve hayirli sekilde gecirirsin gebeligini :) yalniz bisey sormak istiyorum daha onceki asilaman ilac seklinde bu da igneyle mi oldu?Selamunaleykum kızlar. Biliyorsunuz ben yazarken size hep belirtiyordum beklemedigimi bu ay. Belirtimde yoktu sadece adet ağrım vardı. Gerçekten beklemiyordum. Geçen gün test aldim bulunsun günü gelince yaparim diye. Ama neden gerçekten bilmiyorum o an yapasim geldi ve yaptım. Sanki.aradan çıkmış olsun yaptim çıkmadı demek istedim. Çünkü testi yapiktan iki dakika sonra tek sefer bakıp attim umursamadim bile. Neyse oldu bitti dedim. Beş dakika sonra tekrar aklima geldi bir daha bakayim dedim ve inanamadım. Silik çizgi idi. Ben yine inanmadim dedim kesin bana öyle geliyor. Ben öyle görmek istiyorum ondan diye düşündüm. Sonra aklima takilinca erken gebelik testi alıp yaptim. Onda da hafif bir çizgi. Beni şaşırtan 6 yıllık evliligimde hiçbir zaman testimde silik bile olsa bir çizgi çıkmamışti. İşin ilginci kan testimde de 1,2'den daha yüksek hiç sonuç almadım. Ablamlara sonucu gosterince testi dayanamadik kan vereyim dedik. Ve kan verdim. Sonuç 9,74 bthcg. Inanamadim. Gidip bir doktordan rica edeyim bakmasi icin dedim ki tam o sirada eski doktorumla denk geldik. Tevafuk. Ona sordum o da bildigimiz gibi 5'in alti gebelik yok üstü olumlu. Şuan var görünüyor. Ama çok erken yaptırdığım icin düşük çıktı. O yüzden daha sonra tekrar kan ver dedi. Ben adetime bile gelmeden yaptirdim. Tabi ki iyi birşey değil aslinda ama bu sekilde gelişti.Yine de net olmamakla birlikte sanırım oldu ve ben hala kendimi o konumda görüp inanamıyorum. Herkes benden daha güzel sevindi. Tabi ki inanilmaz güzel bir his. Daha doğrusu eğer sonuç hakikaten olumlu ise tedavinin sonuclanmasi kısmına seviniyorum. Diğer duygular için erken suan benim için. Çünkü yinede tam netlesmedi. Diyorumya hiç mi hiç beklemiyordum. Tekrar kan verip doktora gideceğim inşaallah birbirimize dua edelim hayırlı sonuçlar alalım. Ama şunu unutmayalim benim oldu veya olmadi bunu düşünmeden söylüyorum ; umit bizim dinimizde var. Yeri vakti saati gelince muhakkak olacaktir inşaallah. Inaniyorum ben buna. Ve tedbir olarak elimizden geleni yapip gerisini Rabbimize birakmak gerek. Yani biraz kafamizdan atmaliyiz. Lütfen olmayinca sakin üzülüp umutsuzluga kapilmayin. Hayirli vakitte olacaktır.Eki Görüntüle 1929481 Eki Görüntüle 1929482 Umarim bu yazdiklarimiz ileride başka insanlarada faydasi olur.
Canim hemen umitsizlige kapilma:/ ilk seferde olmadiysa ikincide olur insallah yeter ki Rabbim ol desin.. Pes etmeyelim umidimizi yitirmeyelim insallah.Sizinle konuşmak güzel di.hakkınızı helal edin arkadaşlar.maalesef sonuç negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?