Hangi ilaclari kullanıyorsunuz? Yumurta takibi ve sonucu ? Paylaşalım ki fikir olsun arkadaşlar.
Bende Femara ve Menogon kullandım. Normalde düzensiz oluyorum. 16. günümde yani dün aşılama yapildi. Insaallah hayırlı haberler aliriz. :)12 kasımda aşılama yaptırdım.iğle kullandım.
Evet canim benimde aşılama olarak ilk denemem. Bende 6 yıllık evliyim. Ilacla bir süre tedavi gördüm. Olmadı. PKO'luyum. Bir sorun görünmüyor yani sebebi bilinmeyen infertilite. Şimdi aşılama yapan başka bir doktora gidiyorum. Ilk gittigim ayda aşılama olmadı. Doktor ilk ay normal yolla tavsiye etti.( tabi ki ilaç ve iğneleri kullanarak) Bence iyi de oldu. Herkesin bünyesi farkli, ilaclara verdiği tepki farkli. Bunu görmüş süreci takip etmiş oldu. Bana "senin biraz farklı ilerliyor ona göre hareket edeceğiz" dedi. Bu ikinci ayım. Yumurtam büyüdü bu ay. Herşey olumlu oldu çok şükür. Böylece ilk denemem oldu. Şimdi bekliyorum.
Uzun zaman ugrasinca heyecan olayina biraz alisiyor insan. Daha sakin bekliyor. Elbette ki umutla bekliyorum bende. Ama hemen tutmayabilirde. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ama önemli olan ilerleyiş. Eger olumlu ilerliyorsa Rabbim nasip edecektir inşaallah. Dualar en güzeli. Inaniyorum hayırlı vakti bekliyor. O da gelecektir elbet. :)
gokcemmm23 Canim öncelikle seninde aşılaman hayırlı olsun inşaallah. Bende 13 Aralık'ta aşılama oldum. Ilk günün akşami çok ağrım oldu ama onun tedaviden dolayi olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bir ara çok ağır olmasada belirgin bir bel ağrısı hissettim. Ama bunun dışında bir belirtim yok. Hatta hiç yok diyebilirim. Her beden farklı tepki verebiliyor tabi. Ama ilk denemede de illa ki hemen tutar diye de düşünmüyorum zaten. Hayırlısı olsun inşaallah. Pko olduğu için düzensiz oluyor benim. O yüzden tam şu gün olur diyemiyorum ama 25 Aralık'tanda önce test yapmayi düşünmüyorum pek. Ortalama bir aylık sürece geliyor. Birde benim birkaç sefer adetimden yaklaşık 1 hafta önce ağrım olmuştu kasiklarimda. Geçen günde aynı şekil kasiklarimda ağrı oldu. Sanki adet olacakmisim gibi geliyor bana. Ama bakalim yaniltadabilir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Umarım hayirli haberler aliriz.
Seninde benden bir gün önce olmuş asilaman. Üstelik kesin olmasada belirtin var. Ne güzel. :) Neredeyse hepimizin aynı. Ortalama ayni günlerde belli olacak. Şimdi heyecanlandim. :) Sizdende haber bekliyorum muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?