Canim cok guzel anlatmissin aynen katiliyorum dediklerine. Rabbim bizleri asla umitsiz birakmasin o dereceye getirmesin. Senin adina cok sevindim, ibsallah dokuz ay boyunca saglikli ve hayirli sekilde gecirirsin gebeligini :) yalniz bisey sormak istiyorum daha onceki asilaman ilac seklinde bu da igneyle mi oldu?
Amin canim insallah. Ben de daha once klomen ve catlatma ignesi tedavisi gordum ama pozitif sonuc alamadim. Bakalim asilamada nasil olcak durumlarCanim cok güzel temennide bulunmussun. Allah razı olsun. Henüz net olmasada o umuttayim inşaallah. Duan için çok sağolasın. Ben daha önce asilamadan çok önce sadece klomen kullanıyoruldum. Ilac tedavisiydi. Tabi uzun zaman önceydi. Şimdi iki aydır Femara ilaci ve Menogon ignesi kullanıyordum. 5 gün Femara daha sonra büyüme durumuna ve benim bedenimin gidişatına gore yarim yarim Menogon iğne. Geçen ay yine aynı bu sekil kullanıp normal yolla denedik. Bu ay ise ilk aşılamamı oldum. Ilaclar ayni ama aşılama ilk. Hayirlsiysa bende sizde tez vakitte haberlerimizi aliriz umarim. :)
Haklısın canım .Rabbim ol derse olur.nasip kısmet.sabretmek çok zormuş.Bol bol dua etmekten başka çarem yok.inşallah dualarımız kabul olur.Canim hemen umitsizlige kapilma:/ ilk seferde olmadiysa ikincide olur insallah yeter ki Rabbim ol desin.. Pes etmeyelim umidimizi yitirmeyelim insallah.
Canim mesajini yeni gördüm. Test mi yaptın. Biraz erken bence istersen birkaç gün sonra kanda ver istersen canım. Hemen umitsizlige düşme. Hayırlısı olsun inşaallah.
Aleykümselam canım.hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.senin adına çok sevindim.ayrıca bize umut olduğun için teşekkürler.:)Selamunaleykum kızlar. Sizlere haber vermek istedim. Benim aşılamam sonuçlandı. Yazmıştım daha önce ama net değildi. Doktora gittim tekrar kan verdim. Sonuç Beta hcg 90 çıktı. Bende hala inanamıyorum ve henüz tam idrak edemedim. :) Ama çok şükür hamileyim. Doktor suan durumun iyi olduğunu söyledi. Yalniz kesenin görünmesi için erken. Bir sonraki hafta gideceğim onun için. Insaallah hayırlı haberler alırım.
Sizin için de dua.ediyorum kizlar. Insaallah tez vakitte sizde hayırlı haberler alırsınız.
Bu arada eda2828 canım sormussun. Benim neredeyse hiçbir belirtim olmadı ilk zamanlar. Yazmistim aslinda yukarida okuyabilirsin istersen sadece kasık agrim vardi. Ki ben adet olacagima inanıyordum. Hala da agrim var. Ve yeni yeni uyku ve halsizlik hafif hafif hassasiyet başladı. Yani pek bir belirtim olmadı. Umarim hepinizden haberler aliriz.
Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah. Bir sorununuz varmıydı kaç senedir istiyorsunuz bende bu ay aşılama yapılıcak merakla tedaviye başlamayı bekliyorumSelamunaleykum kızlar. Sizlere haber vermek istedim. Benim aşılamam sonuçlandı. Yazmıştım daha önce ama net değildi. Doktora gittim tekrar kan verdim. Sonuç Beta hcg 90 çıktı. Bende hala inanamıyorum ve henüz tam idrak edemedim. :) Ama çok şükür hamileyim. Doktor suan durumun iyi olduğunu söyledi. Yalniz kesenin görünmesi için erken. Bir sonraki hafta gideceğim onun için. Insaallah hayırlı haberler alırım.
Sizin için de dua.ediyorum kizlar. Insaallah tez vakitte sizde hayırlı haberler alırsınız.
Bu arada eda2828 canım sormussun. Benim neredeyse hiçbir belirtim olmadı ilk zamanlar. Yazmistim aslinda yukarida okuyabilirsin istersen sadece kasık agrim vardi. Ki ben adet olacagima inanıyordum. Hala da agrim var. Ve yeni yeni uyku ve halsizlik hafif hafif hassasiyet başladı. Yani pek bir belirtim olmadı. Umarim hepinizden haberler aliriz.
Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah. Bir sorununuz varmıydı kaç senedir istiyorsunuz bende bu ay aşılama yapılıcak merakla tedaviye başlamayı bekliyorum
Bizdede tek sıkıntı pco. İnşallah benim aşılamamın sonucuda güzel olurda müjdeli haber veririm size. Dua et bize canım hamilelerin duası kabul olurmuşAllah razı olsun canım. PKO'luyum. Bunun dışında bir sorunum yoktu. İlk aşılamamdı. 6 yıllık evliyim. Bir süre uzunca uğraştık ama her vakitte üstüne düşmedim. Herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum. Ama gerçekten çocuk isteyenlere buna niyeti tam olanlara tavsiyem vakit kaybetmeden doğal yolla olmuyorsa aşılamaya başlamaları. İnşaallah en kısa vakitte hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız. :)
Bizdede tek sıkıntı pco. İnşallah benim aşılamamın sonucuda güzel olurda müjdeli haber veririm size. Dua et bize canım hamilelerin duası kabul olurmuş
bebegin hayirli ugurlu olsun canim, allah anneli babali büyütmeyi nasip etsin insallah. ilk asilmanmiydi? kac yumurta ile asilama yapildi sende?Selamunaleykum kızlar. Sizlere haber vermek istedim. Benim aşılamam sonuçlandı. Yazmıştım daha önce ama net değildi. Doktora gittim tekrar kan verdim. Sonuç Beta hcg 90 çıktı. Bende hala inanamıyorum ve henüz tam idrak edemedim. :) Ama çok şükür hamileyim. Doktor suan durumun iyi olduğunu söyledi. Yalniz kesenin görünmesi için erken. Bir sonraki hafta gideceğim onun için. Insaallah hayırlı haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?