Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem🥰🥰(pcos+erkek infertilitesi)

Yaa çok sevindim sonuna kadar gozum bozulmadan okuyabildim bari paragraf yapsaydin aboo saglikla al kucagina inşallah ❤
Valla inanın ki konuyu silemedim yoksa silecektim dedim ay ne yazmışim destan sabırla yorulmadan okuyanları tebrik ederim en güzel şekilde muratlarina dualarına kavuşmak nasip olsun inşallah. Hep içimde idi birgün bende bu haberi alırsam dolu dolu yazicam anında diye bende sıcağı sıcağına yazdım affolsun

Seviyorum seni birtanem herşey gönlünce olsun

Okurken ağladım,böyle bir sorun yaşamadım ama stresli bir hamilelik geçirdim.Allah sağ salim kucağınıza aldırsın.kızını ne biliyim kız hissettimsağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil tabiki.hamilelik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor kucağına aldığında işte gerçek aşk bu diyorsun. Sağ salim gelsin bereketiyle şansıyla gelsin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın sağlıklı mutlu şekilde eminim gerçek aşk o dur. Annemden annemin bize olan sevgisinden biliyorum annem hep der ,bir evladın olsun anlarsın diye. Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah bekleyen dileyen herkese de nasip etsin inşallah

Canım gerçekten çok sevindim adına tüylerim diken diken okudum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ilerletsin inşallah

Yaa canım çok sevindim ama okurkende bı o kadar ağladım konuşmuştuk en son ama hamile olduğunu şimdi öğrendim rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasıl etsin günlerin hızlıca geçsin bebeğini kucağında sev insAllah

Rabbim sana da nasip etsin bir hafta sonra haberi alasın inşallah ... Biliyorum seni anlıyorum da sabırlı olacaksın birtanem sadece sabırla rabbim nasip edecek göreceksin inşallah sende bana haber verirsin aklımda idin ama bilerek yazmadim kuzum sende haberini güzelce aldıktan sonra yazarım dedim,nasiplendirsin rabbim sana da .

Allah razı olsun ama şimdiden karnım ağrımaya başladı ikinciyi deneyip denememek arasında düşünüyorum şu anda

Inan okadar sevindim ki. Tüylerim diken diken aglaya aglaya okudum yazıldığını ve uzun zamandır sevinçten ağlamamıştım. Güzel Allahim bizi nasil yaratmış ki yüzünü görmeden sesini duymadan insan insana bukadar sevinir mutlu olur mu şükürler olsun Rabbıme seni ve bizleri de seninle sevindirdi. Ben 3 nisan günü asilamami oldum. Sperm düşüklüğü sorunumuz vardi.insallah hepimize nasip olur evlat. Sag sağlim gelsin inşallah bende Birgün buraya anne oluyorum diye yazabilirim

Allah'ım razı olsun bende sizin gibi hiç tanımadığım insanlarla sevinip ağlar idim ve bakın Allah nasip etti dilerim ki rabbim sana da ve bu müjdeli haberi bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah sperm düşüklüğüne gelince inan ben artık inanıyorum hepsi bahane içini ferah tut kardeşim Rabbim sana da nasip etsin inşallah bana da haber ver emi

Ağladım vallahi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Yaaaa ne kadar güzelsin, kalbin ne kadar güzel Allahima sukurler olsun nasip oldu bak ne kadar muhteşem bisey bu. Mucize rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin canım benim çok sevindim inan
Yarin da benim aşılamam var seninle konuşmuştuk hep, duana talibim beni de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…