Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem🥰🥰(pcos+erkek infertilitesi)

Canim benim cok mutlu oldum ama hsg den sonra guzel olucak demistim bn sana cok sukur Rabbim saglikli sihhatli kucagina nasip etsin kardesim bizlerede dua et
Allah razı olsun siz ki benim mutluluğuma ortaksinız rabbim sana ve diğer bekleyen tüm kardeşlerime bu güzel müjdeyle müjdelensinler inşallah duaciyim hepinize en güzel vakitte Rabbim sizi mutlu etsin inşallah bu haberle

M Mevsim hep bahar canım benim tekrar tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah en zor zamanlarda bile umudun bitmediğinin kanıtıdır yazdıkların gerçekten yüreğimize su serpiyo böyle hikayeler
Rabbim burada mücadele eden isteyen kim varsa hepimize böyle müjdeler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda

Ah benim güzel çiçeğim.
Sen o kadar güzel anne olacaksın ki merhametın o evlat sevgın içine sığmayacak kadar dolu dolu yaşayacaksın annelığı
Yerı gelıcek oturup agalyacak yerı gelecek gulecek yerı gelecek sarılıp uyuyacaksın yavruna
Dualarını yaşarken bulacaksın kendını o zaman şükrün çok daha fazla artacak
Ben senden ikiz bekliyorum hep öyle hissedıyorum
Rabbim bir ömür gözlerine yaş ayağına taş değdirmesin seninde evlatlarınında
Seni çok seviyorum
Hep mutlu ol benim gülüm

Evet canım orda denk gelip konuşmuştuk Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyenlere nasip etsin inşallah seninde muradın bu ise tez zamanda nasip olsun
Amin canım sağol ALLAH razı olsun isteyen herkese ALLAH nasip etsin inşallah. Bende pko var. Ben 3. Hamileyim aynı yollardan geçmiştim. Onun için adın aklımda kalmıştı

Bizi ağlattın vallahi yaaa allah kucaginada almayi nasip etsin insallah guZel kalpli insan

Hersey cocuk degil kuzum ya niye oyle dusunuyorsun ki allah buyüktür ins bir gün biEde nasip olacak

Beni hatırladın mi umutları şubata kalmış Ovitrelle ve digerleri rabbim sana ve diğer bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ay canimm hatirladim vallahi benim umudum artik nisana kaldi ins kuzum allah isteyen herkeze insallah ama senin adina kendim kadar sevindim ya gozlerim dolu dolu okudum hic üsenmeden

Canım cennetim çok çok teşekkür ederim. Allah kalbinden geçen o güzel dualara beni nasip etsin inşallah şuan gördüm ikiz dediğini ben tekine ömür boyu tek evlada evvelden beri razıyım Rabbim şahit çok çok teşekkür ederim senin gibi güzel insanın duasına mazhar olmak ne güzel

Ay canimm hatirladim vallahi benim umudum artik nisana kaldi ins kuzum allah isteyen herkeze insallah ama senin adina kendim kadar sevindim ya gozlerim dolu dolu okudum hic üsenmeden
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim ssna ve bekleyen tüm kardeşlere nasip etsin inşallah
Bende sizden o güzel haberleri bekliyorum inşallah

Yaa çok sevindim sonuna kadar gozum bozulmadan okuyabildim bari paragraf yapsaydin aboo saglikla al kucagina inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…