Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banada gonolf 450 verdi doktor raporsuz fiyatı 630 tl raporlu olursa yarı fiyatın alınıyormuş tüp bebek ünitesi olan bir hastanede rapor yaptırılıyormus
Banada gonolf 450 verdi pen şeklinde almayı düşünüyorum nasıl olacak hiç bir bilgim yok sabah aksam mı vuruluyor nasıl oluyor iğnenın yan etkısı oluyor mu banada bilgi verır mısınız?
Banada gonolf 450 verdi pen şeklinde almayı düşünüyorum nasıl olacak hiç bir bilgim yok sabah aksam mı vuruluyor nasıl oluyor iğnenın yan etkısı oluyor mu banada bilgi verır mısınız?
Doktorun sana saat konusunda bigi vermiş olması gerekiyor arayıp ona sor bence .ama ben günde 1 kere ve hep aynı saatte kullandım. göbek deliğinin sol tarafından vuruyosun. Yan etki olarakta mide bulantısı ve kasık ağrısı olabilir çok normal onlarda.
he tamam o zaman 3. günü başlamıştım bende.Bide senden bişey rica edicem. Doktoruna gittiğinde ilaçla beraber incir suyu içsem bi zararı olurmu diye sorarmısın.
O ilacı yumurta büyütmek için veriolar sonrada çatlatma iğnesi vericek. İbrahim saraçoğluda yumurta büyütmek için incir kürü kullanabilirsiniz diyo.Eğer doktorun kullan derse bence daha iyi bir sonuç alabilirsin.
O ilacı yumurta büyütmek için veriolar sonrada çatlatma iğnesi vericek. İbrahim saraçoğluda yumurta büyütmek için incir kürü kullanabilirsiniz diyo.Eğer doktorun kullan derse bence daha iyi bir sonuç alabilirsin.
Sorarım canım önerirse kullanırım bakalım inşallah daha zaman var suan duphaston kullanıyorum adet olmam için ay sonuna dogru da gidicem bakalım heyecanlıyım tedavı için
Sorarım canım önerirse kullanırım bakalım inşallah daha zaman var suan duphaston kullanıyorum adet olmam için ay sonuna dogru da gidicem bakalım heyecanlıyım tedavı için