- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kedisever12
Ben de ona gittim biay klomen denedik ama olmadı sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı daha da gitmedimDilek hanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ona gittim biay klomen denedik ama olmadı sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı daha da gitmedimDilek hanim
Neden vazgectiniz bende gecen ay klomen kullandim olmadi 2 ay sonra asilama dedi iyi bir doktorBen de ona gittim biay klomen denedik ama olmadı sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı daha da gitmedim
Farabinin tüp bebek merkezine gidiyorum daha sistemli olduğu için. Dilek hanım aşırı yoğun oluyor bide aşılama yaptığını bilmiyordumNeden vazgectiniz bende gecen ay klomen kullandim olmadi 2 ay sonra asilama dedi iyi bir doktor
Canım bilmiyorum ben fiyatları ama arkadaşların yazdığı fiyatlar uçuk fiyatlar hele ki zor durumda olunca daha zorlar insanı.Arkadaşlar ben pcos hastasıyım 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki kistler gebeliğe engel doktorum 10 gun sonra aşılamaya baslayacagimizi söyledi. Aşılama hakkında bigi verir misiniz bana ağrılı bi yöntem mi? Ilaclari pahali diyorlar doğru mu? Durumumuz pek iyi degil esim çalışmıyor ailesi yardımcı oluyor bize altindan kalkabilir miyiz? Aşılamayı devlet hastanesi yapacak...
Güvenlik kimliği bekliyoruz hemen çıksaydı simdiye kalmazdi ama iste bidahaki ay cikacak insallahCanım bilmiyorum ben fiyatları ama arkadaşların yazdığı fiyatlar uçuk fiyatlar hele ki zor durumda olunca daha zorlar insanı.
Bence eşiniz işe girip durumunuzu biraz düzeltsin ve birikim yapın hiç değilse, çocuğu da gariban büyütmezsiniz en azından,masraflar çok oluyor
evet cok yoğun 1 hafta öncesınden randavu alıyorum.siz bnerde oturuyorsunuz.buralımısınızFarabinin tüp bebek merkezine gidiyorum daha sistemli olduğu için. Dilek hanım aşırı yoğun oluyor bide aşılama yaptığını bilmiyordum
Evet buralıyım merkezdeyim siz?evet cok yoğun 1 hafta öncesınden randavu alıyorum.siz bnerde oturuyorsunuz.buralımısınız
amin inşallah benimki gonol f ti almadım ama adetimde 3 gün gecikti hadi inşallah biraz ümitliyim ☺
ben akçaabttayım.peki başladınız mı aşılamaya?ve problem neydi sizdeEvet buralıyım merkezdeyim siz?
Ben Antalyada siz?
[/QUOTnasılsın canm belirti varmı durumun ne . Bnm gögüslerim agrıyor uclarıda acıyor başka bişeyim yok sende
nasılsın bnm gögüslerim sis ve agrıyor senin nasılBen Antalyada siz?
Merhaba canım aynı durumdayim göğüslerim şiş ve çok az ağrı var 2 3 gun sonra test yapicamnasılsın bnm gögüslerim sis ve agrıyor senin nasıl
Bende Ankaradayım. Gatada iki kez aşılama oldum. Pcos olduğu için geç yanıt aldık. 15 gün filan iğne kullandım. İki aşılamayı peş peşe yaptırdım. İkisi için toplamda yaklaşık 2000 lira civarı ödedik eczaneye. Hastane sadece işlem günü 45 50 lira gibi bi işlem ücreti aldı. Bizim içinde ekstra vitaminler folik asit filanda vardı tabi. Ama yinede külfetli oluyo. Hastane için gatayı tavsiye ederim. İğne yerine klomen yada femara kullanarak aşılama yapılırsa çok daha ucuza yapılır tedavi. Ama gatada iğneli aşılama dışında yapılıyor mu bilmiyorum. Doktorlarla konuşmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar ben pcos hastasıyım 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki kistler gebeliğe engel doktorum 10 gun sonra aşılamaya baslayacagimizi söyledi. Aşılama hakkında bigi verir misiniz bana ağrılı bi yöntem mi? Ilaclari pahali diyorlar doğru mu? Durumumuz pek iyi degil esim çalışmıyor ailesi yardımcı oluyor bize altindan kalkabilir miyiz? Aşılamayı devlet hastanesi yapacak...
Ben bugun erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı cok üzgünümMerhaba canım aynı durumdayim göğüslerim şiş ve çok az ağrı var 2 3 gun sonra test yapicam
Aşılama için kullanılan iğneler bildiğim kadarıyla gonal f iğneleri. Ben bir ay sadece gonal f kullandım ama aşılama yapmadım .evet iğneler pahalı . Eger eşiniz devlet memuruysa bir kısmını devlet ödüyor diye biliyorum çünkü biz aldıgımızda iğneler 1600 tutmustu ama biz 560 tl ödedik çatlatma iğnesi ile birlikte .ağrı konusuna gelince arkadasım yapmıştı ağrısız olduğunu söyledi. Bnm doktorum üç ay gonal f kullanırız olmaSa sonra aşılama yaparız demişti .ama ben ilk ay hamile kalamadım.ikinci ay bayram araya girdiği için ve il dışında olduğum için gonal f kullanmadım o ay hamile kaldım. Hamile kalmasaydım sabırsız olduğum için bu ay hemen aşılama isteyecektim neticede zaten gonal f kullanıyor olacaktım .ama şükür gerek kalmadı. Ve şunu da eklemek istiyorum ben doktoruma bu ay bak ne gonal f kullandım nede başka ilaç kullanmadan hamile kaldığımı söyledim .ama doktorum bu gonal f iğnelerinin altı ay etkisinin olduğunu söyledi ve bence çok doğru çünkü Bnde yumurta tembelliği ve pko vardı üstelik birazda kilom vardı.buna rağmen kendiliğinden hamile kalamam bence.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar ben pcos hastasıyım 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki kistler gebeliğe engel doktorum 10 gun sonra aşılamaya baslayacagimizi söyledi. Aşılama hakkında bigi verir misiniz bana ağrılı bi yöntem mi? Ilaclari pahali diyorlar doğru mu? Durumumuz pek iyi degil esim çalışmıyor ailesi yardımcı oluyor bize altindan kalkabilir miyiz? Aşılamayı devlet hastanesi yapacak...
Yumurta kaç mm olmuş? İstenilen olgunluğa gelmediyse çatlatma iğnesi ne alaka anlamadım. Yumurta 18-20 mm olması lazım ki çatlatma iğnesi yapılsın. Polikistik over yumurtaların çok olup kist gibi yumurtalığı sarması. Yumurtanın gelişmesi zor olabiliyo bu durumda.Selam kızlar bugün kontrole gittim yine.Yumurta istenilen boyuta yine gelmemiş ve çevresinde polikistik over var dedi o nedemek hiç anlamadım bilen varsa aydınlatabilirmi beni. Çatlatma iğnesi verdi ve yakınlaşma takvimi verdi aşılama yapmayacağız bu ay kendiliğinden bekleyeceğiz dedi üzüldümmü sevindimmi bilmiyorum çok aradayım .
Pko var bende dün aşılamam yapıldıben akçaabttayım.peki başladınız mı aşılamaya?ve problem neydi sizde
canim beli olmaz sen test çok erken yapti umudumu kaybetmeBen bugun erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı cok üzgünüm
Yumurta kaç mm olmuş? İstenilen olgunluğa gelmediyse çatlatma iğnesi ne alaka anlamadım. Yumurta 18-20 mm olması lazım ki çatlatma iğnesi yapılsın. Polikistik over yumurtaların çok olup kist gibi yumurtalığı sarması. Yumurtanın gelişmesi zor olabiliyo bu durumda.