Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve pkos olduğu için gebelik hiç oluşmadı ancak benim tüm hormon tahlillerim normal ama 4.91 tüpler açık ve 30-33 gün arası her ay düzenli adet görüyorum kilomda 58. Daha önce 5 kez femara ve klomen + çatlama iğnesi ile tedavi gördüm ancak gebelik oluşmadı doktorum bu ay aşılama kararı aldı ve femara başladı 8 kasımda adet oldum 11 kasım da femara kullanmaya başladım ve 5 gün sabah akşam ilacı içtim 5. Günü doktor kontrole cağırdı sağda 8 8 9 10 mm solda da 8 9 10 10 mm yumurta var dedi pazartesi tekrar gittim aynı yumurtalar bu sefer 10 10 11 12 mm olduğunu söyledi ve çoğul gebelik ihtimali olucağı için aşılamayı iptal etti bidaha da kontrole çağırmadı bende kendim ovulasyon testi alıp evde takip ettim bugün yumurtlama testim pozitif çıktı ve ilişki gerçekleşti doktor bana ilişki yasak falan demedi bende bi ümit işte hazır femara kullandım takip edip değerlendiriyim dedim daha önce de kullandiklarımda doktor gün aşırı ilişki demişti fakat kaç tane yumurtam oluyodu hiç bilmiyorum hatırlamıyorum cünkı 2 klomeni tedavisini üst üste kullandım 1 yıl kadar bi ara verdik sonra 1 klomen 2 ffemarayı üst üste kullandım olmayınca tekrar ara vermek zorunda kaldım aşılama tedavisine gecicegimizi biliyordum durumumuz düzelsin diye bekledik herneyse benim içime bi süphe düstü doktor bana ilişki yasak demedi ama biraz araştırdım bu tip durumlarda ilişki yasak oluyomuş çoğul gebelik ihtimali olduğu için ama bi kaç yerde de okuduğuma göre fazla yumurta da olsa bunların hepsi gelişmiyomuş mesela 10 mm olanlar o şekilde kalıp 1 2 tanesi gelişiyomuş gibi çoğul gebeliğin risk lerini falan okudum ve çok korktum lütfen akıl verin ne yapmalıyım denemeye devam mı ediyim ilişkiyi ne diyim mi