- 22 Mayıs 2024
- 1.241
- 268
- 38
O kadar haklısın ki. Aşılama süreci basit gibi dursa da öyle degil. Kullanilan bir suru ilac verilen bir sürü zaman var ortada ama tutma olasılığı baya düşük. Ve beklerken de cok beklentiye giriyoruz ister istemez.Biraz aşılama konusunda kafam karışık aslında yapılan işlemlerden çok bu bekleme süreci insanı aşırı yıpratıyor sonucunda maddi manevi bir kayıp var ve her aşılamada bu tekrar ediyor doktorum bana belki geç döllenmedir progestan kullan dedi bir hafta bu süreçte adet olmaz isen tekrar test istedi yani adet olur isem negatif zaten bakalım hayırlısı gerçekten
Belki de dr un dedigi gibi asilamadan sonra tuttuysa biraz zamana ihtiyaci var demektir hcg nin yükselmesi icin.
Insallah gebelikten dolayidir o sancı. Bazen bu kullanilan hormon ilaclari regl dönemi geldiginde agri yapip sonra regl başlıyor biraz yogun sekilde diye okumuştum bir iki yerde ama ne kadar dogru bilmiyorumAma dün ciddi anlamda büyük bir sancı yaşadım yolda kitlendim resmen iki büklüm böyle birşry görmedim hiç bu zamana kadar ilaçlar yapıyor desem hiç sanmam karın alt kısmı öyle sancı girdiki kramp nefes almamı zorladı belki de sonuca çok üzülünce stresten oldu