Eczaneler zaten nerden buluyorsa hic duymadigimiz test markalariniKızlar benim de e nabızda tık yokeşime test aldırdım 2 erken gebelik bir normal. Yarın sabah ilk iş yapacağım. Hiç duymadığım bir marka pek güvenim yok. Yarın ya da pazar hastanede kan vereceğim. Umarım üzmez :)
Papatyasevercim inşallah hayırlı olur. Bu aşılamada pozitifi görürsün inşallah
Tabiiki hemen yazacağım sabahEczaneler zaten nerden buluyorsa hic duymadigimiz test markalarinibilindikleri asla satan eczane yok olsun canim bolca almissiniz zaten biri hatali olsa digeri dogru çıkarır. Iiinsallahh güzel haber verceksin inaniyoruz buna bize hemen sonucu söyle haberdar et olur mu
Yok canım yapmamAynen canim benim hersey güzel güzel ilerleyecek ve bebisler gelecekksen yarin yine evde test yapacak misin ? Acaba senin igne etkisi olabilir mi bu arada testte cikanlar
Kan vermeeeeeeeeeKızlar benim de e nabızda tık yokeşime test aldırdım 2 erken gebelik bir normal. Yarın sabah ilk iş yapacağım. Hiç duymadığım bir marka pek güvenim yok. Yarın ya da pazar hastanede kan vereceğim. Umarım üzmez :)
Ayy insallahhhhTabiiki hemen yazacağım sabahkızlllarrr pozitif yaMayı o kadar çok istiyorum ki
Hahahah deneyim konuşuyor diyorsun :) bakayım bir silik görebilcem mi yarın.Kan vermeeeeeeeee
Bekleeeeeeee
Test yap ama kan noooo
Hepimize nasip olsuuuuunAyy insallahhhhhepimiz bunun hayalini kuruyoruz galibaa bi gün buraya kocaman mutlulukla gelip yazmak hepimize nasip olsuuuunn
Amin inşallah hepimiz görürüz pozitifi. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden inşallah o zamanKızlar benim de e nabızda tık yokeşime test aldırdım 2 erken gebelik bir normal. Yarın sabah ilk iş yapacağım. Hiç duymadığım bir marka pek güvenim yok. Yarın ya da pazar hastanede kan vereceğim. Umarım üzmez :)
Canim benim göğüslerim de öyle. Şişti ve bi agri var sanki böyle dövmüşler gibiYok canım yapmam
İğne etkisi mi bilmem ama göğüslerim sabaha göre daha beter şişler kasıklarım belim hâlâ agriyor
Ama belirti aramayacagim ben bekleyecegim test p.tesi veya sali yapcam
Yarin yap pazar yap ama kan verme hemen canım e nabiz sonucunu bekle bosa yapiyoruz biz daha erkenHahahah deneyim konuşuyor diyorsun :) bakayım bir silik görebilcem mi yarın.
Hepimize nasip olsuuuuun
Ya aşılama saymıyorum artik seni dinliyorumCanim benim göğüslerim de öyle. Şişti ve bi agri var sanki böyle dövmüşler gibibekle bakalim biraz. Zaten yaptin test merakini giderdin
Amin inşallah canım.Amin inşallah hepimiz görürüz pozitifi. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden inşallah o zaman
Evet haklısınız valla kızlarYarin yap pazar yap ama kan verme hemen canım e nabiz sonucunu bekle bosa yapiyoruz biz daha erken
Lily dedigi gibi ben 10 sen 9 gundesin
Yani yarin sen 10 ben 11 olacagim azıcık saha sabir
Amin inşallah güzel haberler yakında kapımızda inşallah herkes içinDayanirsin canim hic endise etme cok kısa bisey zaten artik tecrübelisin de. Hemen olur hemen güzel sonuclar gelir devamindainşallah canım yaa. Amiiin inşallah bu defa olur insallah o güzel haber cok yakindir umarim bana da hepimize de
HahahaYa aşılama saymıyorum artik seni dinliyorum
Daha cok yenisiniz canim. Az beklemek daha gercek sonuca götürür hepimizi tecrube konusuyor lutfenYarin yap pazar yap ama kan verme hemen canım e nabiz sonucunu bekle bosa yapiyoruz biz daha erken
Lily dedigi gibi ben 10 sen 9 gundesin
Yani yarin sen 10 ben 11 olacagim azıcık saha sabir
Zaten kan sonucu çıkmış. Hcg hariç hepsi var o yokSelam kızlarrr, çok sıkıştım gecenin bu saatinde ilk idrarla yapabilmek için de testi yaptım tertemiz bir negatif
Selam kızlarrr, çok sıkıştım gecenin bu saatinde ilk idrarla yapabilmek için de testi yaptım tertemiz bir negatif
Zaten kan sonucu çıkmış. Hcg hariç hepsi var o yok
Yaa olabilir aslında. Ama sen sabaha karşı yapmışsın ilk on dk test doğru sonucu verir diyorlar.Başka testin varsa emin olmak için bidaha yap istersen.mutlutablo Lilys P papatyaseverrrrrr Ozlenenhanim
Kızlaaaar. Sabah bi kalktım testte ikinci çizgi silikte olsa var. Umutlanmalı mıyım?
Canım daha genel olarak erken zaten test sonucun icin önce kanda belli oluyormus her zaman. Ama hala umut var dur bakalim. Sonradan gördüğün çizgi erken gebelik testinde mi normal kaset testte mi ?mutlutablo Lilys P papatyaseverrrrrr Ozlenenhanim
Kızlaaaar. Sabah bi kalktım testte ikinci çizgi silikte olsa var. Umutlanmalı mıyım?
Bekle beklemutlutablo Lilys P papatyaseverrrrrr Ozlenenhanim
Var yarın sabah yapacağım tekrar. Ben 5 dk bekledim sonra yattımYaa olabilir aslında. Ama sen sabaha karşı yapmışsın ilk on dk test doğru sonucu verir diyorlar.Başka testin varsa emin olmak için bidaha yap istersen.
Erken test canım.Canım daha genel olarak erken zaten test sonucun icin önce kanda belli oluyormus her zaman. Ama hala umut var dur bakalim. Sonradan gördüğün çizgi erken gebelik testinde mi normal kaset testte mi ?
Çoooook haklısınBekle bekle
Daha 10.gundesin