İlişki sırasında canım. Eksik alıntı yapmışımEvet benimde ilk zamanlarda karnimda ağrı olmuştu. Ayakta duramiyodum. Yemek yiyememistm hatta masada. Ama birkaç saat sürdü sonra geçti.
Aynen yaa hep bi bekliyoruz hep bi zamanla savaşıyoruzAmin inşallah zaman geçsin hemen herşey olsun istiyor sanki insan şuan yaptirmayi bekliyorum. Yaptırdıktan sonrada adet zamanını. Hep bı bekleyis var zaman o kadar önemli ki bu süreçte. Amin inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende de oluyor canim ya. Ben fitil kullanıyorum sanirim ondan oluyor gibi geliyor.Kızlar konu açtım da görmedi kimse. Siz ne diyorsunuz ?
O gün aşırı ilişki olayi aşılama sonrasi biraz zor geliyor insana ya haklisin amaİlişki sırasında canım. Eksik alıntı yapmışımilişki yaşayın gün aşırı dedi doktor. Normalde iyiydi. Ama bugün çok ağrıdı
İnşallah bakalım zamanla yaşayarak gorcz güzel günleri inşallahAynen yaa hep bi bekliyoruz hep bi zamanla savaşıyoruzbi an evvel yaptir da güzel sonuc icin bekle bu aşılamada
Insallah canimİnşallah bakalım zamanla yaşayarak gorcz güzel günleri inşallah
Perşembeydi dimi senin ay inşallah senden yana güzel haber alirizda ümit bizde de daha çok yeşerir güzel haber verirsin inşallahInsallah canimbende bekliyorum son günlerim regl tarihim de yaklaşıyor bu defa olur inşallah
Aslinda cuma da dayanabilirsemPerşembeydi dimi senin ay inşallah senden yana güzel haber alirizda ümit bizde de daha çok yeşerir güzel haber verirsin inşallah
Sormuşumdur kesin ama unuttum. Kaçıncı günündü canım.Aslinda cuma da dayanabilirsempersembe de yapabilirim test. Aslinda bugun yapsam da belli olur gibi. Ama acikcasi test yapmaktan da cekinir oldum napiyim
Iiinsallah yaaa o kadar cok isterim ki müjdeli haber vermeyi.. inşallah nasip olur bu ay da, bekleyenlere de umut olur ❤❤
Suan 12.gunde degil misin?
12 de olsam hemen yaparımSuan 12.gunde degil misin?
12.gun bile testte belli edebiliyor,ay ben 8.gundeyim catlayacagim aşılama ilk ama catlatma ignesi durumum ilk degil
Normalinde igne etkim 7 ve 8.gun geçerdi hâlâ etkisi devam ediyor
Canim 11.günüm bugünnSormuşumdur kesin ama unuttum. Kaçıncı günündü canım.
Ben 11.günümdeyimSuan 12.gunde degil misin?
12.gun bile testte belli edebiliyor,ay ben 8.gundeyim catlayacagim aşılama ilk ama catlatma ignesi durumum ilk degil
Normalinde igne etkim 7 ve 8.gun geçerdi hâlâ etkisi devam ediyor
Sabrını takdir ediyorum. En sağlıklı senin yaptığınCanim 11.günüm bugünnunutuyoruz hep normal. Bi yanim regl belirtilerini hissetse de bir yanım hala umutlu bekliyor
Aşılama günü sayılmıyor muBen 11.günümdeyimaşılama günü sayılmıyor o nedenle daha var 14e. Su an da test yapsam yüksek ihtimal cikar ama iste yapacak cesaretim pek yok. Regl belirtisi benzeri seyler yaşıyorum testte istemedigim bisey görmek istemiyorum regle kadar beklerim belki de.
Igne etkisi aydan aya farkediyor cidden. Biraz daha beklemelisin
Ilkinde baya zor dayanmistim 10.gün yapmistim ama sonrakilerde oyle olmuyor insan biraz cekimser kaliyor. Bide regl belirtileri başladı ki sormaa hic yapasim kalmiyor su an..Sabrını takdir ediyorum. En sağlıklı senin yaptığıninşallah güzel sonuçlar alırsın.
Aşılama günü sayılmıyor muben sayıyordum haha
Haklısııın. Aslında kafaya bu kadar takmadan sürece bırakmak lazım.Ilkinde baya zor dayanmistim 10.gün yapmistim ama sonrakilerde oyle olmuyor insan biraz cekimser kaliyor. Bide regl belirtileri başladı ki sormaa hic yapasim kalmiyor su an..
Sayilmiyorrertesi günden sayiliyor. Tam 2 hafta sonra aşılama günün ile ayni gün test günü oluyor. Diyorum ya bi asilama yaptirmak icin beklemesi zor bide test icin beklemedii.. epey zor epeyyy
Ablam çok ısrar etmişti geçen ay bana yap test diye arkadaşlarımda öyle ama yapmadım. Ogrenirsem doktorun ağzıyla duyayım diye istedim hep. Bence bekle sende daha zamanın var zor beklemek biliyorum. Güzel haber alırsın inşallahAslinda cuma da dayanabilirsempersembe de yapabilirim test. Aslinda bugun yapsam da belli olur gibi. Ama acikcasi test yapmaktan da cekinir oldum napiyim
Iiinsallah yaaa o kadar cok isterim ki müjdeli haber vermeyi.. inşallah nasip olur bu ay da, bekleyenlere de umut olur ❤❤
Ay olsun pozitif olsun da bes gün sonra öğren gerekirseHaklısııın. Aslında kafaya bu kadar takmadan sürece bırakmak lazım.
Çok az kalmış senin inşallah güzel haberlerle gelirsin. Doktorum 15 gün sonra gel dedi. Çarşamba yaptırmıştım ama perşembe gidebilcem maalesef. Bir gün geç öğrenmiş olcam
Beklemeyi düşünüyorum zaten bende yapsam da su an varsa bile çıkmama ihtimali var çünkü cok yeni olacak daha. Durduk yere moralim bozulur. Hem bebisim gelecek ben ona cok inanıyorum ve çok büyük aşkla bekliyorum onuAblam çok ısrar etmişti geçen ay bana yap test diye arkadaşlarımda öyle ama yapmadım. Ogrenirsem doktorun ağzıyla duyayım diye istedim hep. Bence bekle sende daha zamanın var zor beklemek biliyorum. Güzel haber alırsın inşallah
Aynen öyleAy olsun pozitif olsun da bes gün sonra öğren gerekirseregl tarihin ne zaman senin ?
Kafaya takma demek kolay bide sürecin içindeyken takmamak ne kadar zor ondan bahsedelim2.asilamamda biraz daha rahatti kafam ama yine son günler o stres geliyor insana. Bu aşılamada da sanki günler gecmiyor gibi.. benim dr da 14 gün sonra gel kan ver dedi ama bakalim evde önce test yapip sonra giderim ben yine galiba. Diger türlü kan sonucu beklemek bi zulüm