- 26 Nisan 2024
- 346
- 166
Bende 21inde aşılama oldum inşallah hayırlı haberler alırız,heyecanlıyımYaa kaç gündür bakıyorum konu açan var mı diye :) Ben de gonalf kullandım 20sinde aşılamamı oldum ilk aşılamam umarım hepimizinki sağlıkla tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 21inde aşılama oldum inşallah hayırlı haberler alırız,heyecanlıyımYaa kaç gündür bakıyorum konu açan var mı diye :) Ben de gonalf kullandım 20sinde aşılamamı oldum ilk aşılamam umarım hepimizinki sağlıkla tutar
Çok çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benim de 21 mayısta aşılama oldu heyecanla bekliyorum sizi duyunca daha bir mutlu oldum bize de umut olur inşallahKimyasal geçirmedim ben çok şükür, aşılama yaptırdım 1 Mayıs'ta, 10 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrendim
Teşekkürler umarım sizde görürsünüz çift çizgiyi size de nasip olsun yoktu başka belirtim artık 12. Günden sonra ciddi ağrım başladı bel ve alttan ağrı öncesinde yoktu gebeliğim de fazla belirtili geçmedi zaten ortaydıMerhabalaarr yaa çok sevindiiim. Ne güzel pozitifleri görmek umut oluyor gercekten tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğiniz bugun 8.günümdü. bende en azindan 10.güne kadar bekleyeyim diyorum sabretmek zor ama yarin da durup cumartesi yaparsam belki biraz daha netleşir. Çift cizgiyi görmeyi o kadar cok isterim kii başka belirtiniz var mıydı peki farklı olarak gözlemleyebildiginiz
Ay amiinn inşallah görürüm cift çizgiyi benim icin de dua edin olur muu hamişlerin duası kabul oluyormus kan testini kaçıncı gün yapmıştınız siz kaç çıkmıştı.Teşekkürler umarım sizde görürsünüz çift çizgiyi size de nasip olsun yoktu başka belirtim artık 12. Günden sonra ciddi ağrım başladı bel ve alttan ağrı öncesinde yoktu gebeliğim de fazla belirtili geçmedi zaten ortaydı
Hayırlı olsun çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,o mutluluğu Allah bize de tattırır inşallahTeşekkürler umarım sizde görürsünüz çift çizgiyi size de nasip olsun yoktu başka belirtim artık 12. Günden sonra ciddi ağrım başladı bel ve alttan ağrı öncesinde yoktu gebeliğim de fazla belirtili geçmedi zaten ortaydı
Ederim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 15. Günde vermiştim kanAy amiinn inşallah görürüm cift çizgiyi benim icin de dua edin olur muu hamişlerin duası kabul oluyormus kan testini kaçıncı gün yapmıştınız siz kaç çıkmıştı.
Amiin çok sağolun bende kan için yine 12 yada 14 gün bekleyeyim diyorum. İnşallah cift cizgiyi testte görürüm de öncesindeEderim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 15. Günde vermiştim kan
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,o mutluluğu Allah bize de tattırır inşallah
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah tutar sizinde tüm bekleyenler olarak bizimde belirti olmadan pozitif olan cok kişi varmış o yüzden hic endişelenmeyin bence. Belirti olup olumlu olmayanlar da var. Hic belli olmuyo yani. Biraz sabredip test gününe kadar beklemek zor işte Siz hangi ilaci kullanmıştınızMerhaba ben de 17 mayısta 2.asilamami yaptırdım. Sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum . Hic belirtim yok henuz acaba tutmadi mi diye düşünmeden edemiyorum ama icimde hep bir umut var
Günde 2 defa femara kullandim 2 yumurtam gelişti sonra ovitrelle ve aşılama süreciMerhabalar hayırlısı olsun inşallah tutar sizinde tüm bekleyenler olarak bizimde belirti olmadan pozitif olan cok kişi varmış o yüzden hic endişelenmeyin bence. Belirti olup olumlu olmayanlar da var. Hic belli olmuyo yani. Biraz sabredip test gününe kadar beklemek zor işte Siz hangi ilaci kullanmıştınız
Amin inşallah güzel haberlerini duyarızÇok çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benim de 21 mayısta aşılama oldu heyecanla bekliyorum sizi duyunca daha bir mutlu oldum bize de umut olur inşallah
İnşallah pozitifler görürüz beklemekten baska bisey gelmiyor elimizden ☺Günde 2 defa femara kullandim 2 yumurtam gelişti sonra ovitrelle ve aşılama süreci
Bel ağrısı normal kasık ağrısı normal. Çatlatma iğnesinin etkisi olarak da bel ağrısı oluyor bence çünkü gün geçtikçe o bel agriniz artip sonra azalabilir. Benim azaldı mesela bel ağrım. Herkesin süreci farklı olabilir tabi benimki bu sekilde olduKızlar bugün benim aşılamamın 3. Günü birazcık bel ağrım var normal mi? Bir de akıntım cogaldı
Merhabaaa güzel haberler pozitifleri duyariz inşallah simdiden hayırlı olsun heyecanlı bir süreçMerhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim. Yarın akşam çatlatma iğneni vur dediler pazartesi sabah aşılama olacak çok heyecanlıyım
Yaa inşallah daha önce aşılama denemeniz olmus muydu sizinİnşallah 4 senenin sonunda mucizem gelir belki de