Amin inşallah çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına inşallah en kısa en hayırlı zamanda kasık ağrım olmuştu benim birazcık sadeceGözünüz aydın olsun sağlıcakla gelsin sizde belirti olmuş mıydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına inşallah en kısa en hayırlı zamanda kasık ağrım olmuştu benim birazcık sadeceGözünüz aydın olsun sağlıcakla gelsin sizde belirti olmuş mıydu
Bunun dışında ben progestan iğne ve fitil kullanıyorum, folik asit ve kullandığım diğer bazı ilaçlarda var onlarında çok büyük faydası varDinlendim, yattım sürekli eşim yemek falan yaptı diğer işlerin acelesi yok zaten,
Günde 2 litre su içtim
Sıcak suyla duş almadım, duşlarımı kısa tuttum
Ayaklarımı sıcak tuttum
Kahvaltı da haşlanmış yumurta avakado çiğ kuruyemişler yedim, bunun dışında havuç kabak çekirdeği yedim
Fakat bunların bir etkisi oldu mu bilmiyorum umarım de faydası olur
Benim drum 12. gün test yapmami söyledi. Her dr farkli bir sey söylüyor galiba. Olsun önemli olan sonucunuz ne güzel pozitifi görmüşsünüz saglikla gelsin bebisiniz bende heveslendim simdi test yapmak icin ama az daha dişimi sıkayım en iyisiSorun yok, çok teşekkür ederim, ilk günüde sayıyor benim doktorum genelde 10. gün test yapın diyor doktorlar zaten, kaset testte silik çizgi gördüm kan verdim aynı gün
6.4 çıktı iki gün sonra 43 sonrasında giderek arttı çok şükür
Dediklerinizi dikkate alcam yapmadıklarımj yapmaya caliscam güzel mutlu haberler almak icin elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız napalim sizin bel agriniz falan olmus muydu hicDinlendim, yattım sürekli eşim yemek falan yaptı diğer işlerin acelesi yok zaten,
Günde 2 litre su içtim
Sıcak suyla duş almadım, duşlarımı kısa tuttum
Ayaklarımı sıcak tuttum
Kahvaltı da haşlanmış yumurta avakado çiğ kuruyemişler yedim, bunun dışında havuç kabak çekirdeği yedim
Fakat bunların bir etkisi oldu mu bilmiyorum umarım de faydası olur
Bende ayni sizin gibi korkmustum gorunce ikinci cizgiyi ovülasyon da ama normalmis endiselenmeyin güzel sonuclar görelim inşallahAyy çok teşekkür ederim ikinci çizgiyi görünce biraz moralim bozulmuştu acaba olmafı mı çatlamadı mı diye neyse olumlu düşünelim artık
Gerçekten öyle çok sabırsızlanıyorum bende acaba sonuç ne olacak diye. Bunca hevesimiz heyecanimiz olumlu pozitiflerle sonuclansin inşallah ay inşallah ilk denemelerde tutarİnsan ister istemez sabırsızlanıyor çok düşünmemeye çalışıyorum aslında ama mümkün olmuyor bu ay olur inşallah
Progestan bende kullanıyorum ama ekstradan ne ilaci kullaniyorsunuz acaba faydasi olduysa doktorumuza danışalım bizde uygun görürse alalim.Bunun dışında ben progestan iğne ve fitil kullanıyorum, folik asit ve kullandığım diğer bazı ilaçlarda var onlarında çok büyük faydası var
Amin inşallah, sizin de olumlu güzel haberlerinizi alırız evet siz doktorunuzun söylediği tarihte yapın geç döllenme falan olabilir çünkü hakkınızda hayırlısı olsunBenim drum 12. gün test yapmami söyledi. Her dr farkli bir sey söylüyor galiba. Olsun önemli olan sonucunuz ne güzel pozitifi görmüşsünüz saglikla gelsin bebisiniz bende heveslendim simdi test yapmak icin ama az daha dişimi sıkayım en iyisi
Umarım faydası olur kasık ve bel ağrım oldu birazcık bir de ilk iki gün regli sancısı gibi kramplar girdi iki kere tâbi bunlar belirti mi bilmiyorum,Dediklerinizi dikkate alcam yapmadıklarımj yapmaya caliscam güzel mutlu haberler almak icin elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız napalim sizin bel agriniz falan olmus muydu hic
Ben pkos olduğum için doktorum bu ilaçları vermişti tedavi sürecinin ilk başından beri kullanıyorum bunları ben ama doktorunuzun sizin testlerinize göre ilaçlar vermiştir zaten sizeProgestan bende kullanıyorum ama ekstradan ne ilaci kullaniyorsunuz acaba faydasi olduysa doktorumuza danışalım bizde uygun görürse alalim.
Bende de pkos var bende danisayim doktoruma benim kullanamadıklarım da var içinde yazdiklarinizin. Cok sagolun.Ben pkos olduğum için doktorum bu ilaçları vermişti tedavi sürecinin ilk başından beri kullanıyorum bunları ben ama doktorunuzun sizin testlerinize göre ilaçlar vermiştir zaten size
Diofol
D vitamini
Glifor
Gynopol
ve progestan iğne ve fitil
Ilk iki gün bende kasık ve bel agrisi yogun yaşamıştım. Arada boyle batma gibi mi desem farklı bir agri girdigi oluyor karnımdan bacagima dogru. Bide mide yanması yaşıyorum 2 gündür falan. Öncesinde yoktu mesela. Ama dediginiz gibi belirti mi yoksa degil mi bende bilmiyorumUmarım faydası olur kasık ve bel ağrım oldu birazcık bir de ilk iki gün regli sancısı gibi kramplar girdi iki kere tâbi bunlar belirti mi bilmiyorum,
Amiiin inşallah beklemeye razıyım güzel haberler alayım da bende 10.gün test yapmayi düşünüyordum sizin tecrubenizi de okuyunca iyice cesaretndim 25indw bir test yapayim. Erken gebelik testi miydi sizin yaptiginiz normal test miAmin inşallah, sizin de olumlu güzel haberlerinizi alırız evet siz doktorunuzun söylediği tarihte yapın geç döllenme falan olabilir çünkü hakkınızda hayırlısı olsun
Kaset olanlardı erken gebelik testi yoktu eczane de, hadi hayırlısı inşallahAmiiin inşallah beklemeye razıyım güzel haberler alayım da bende 10.gün test yapmayi düşünüyordum sizin tecrubenizi de okuyunca iyice cesaretndim 25indw bir test yapayim. Erken gebelik testi miydi sizin yaptiginiz normal test mi
Hadi inşallah güzel haberler alırım bende umarim bir kac gün daha dayanayim sonu güzel olsun daKaset olanlardı erken gebelik testi yoktu eczane de, hadi hayırlısı inşallah
Benim ve eşimin yaşı 24 bir sorunda yok bu yüzden bende doktorum da aşılamayı biraz erteledi. Femara bana bi yan etki yapmamıştı doğal olarak kasık ağrısı yaşadım o da bu tedaviyi olan herkeste oluyor zaten. Letu ateş basması ve biraz kaşıntı yaptı şuanlık sadece ama ateş basması zorluyor arada.Merhabalar Kesinlikle burada ayni yollardan geçmiş birileri ile konuşmak insana iyi geliyor katılıyorum size ☺ size femara ve catlatma ignesi kullandirdiktan sonra neden aşılama önermedi acaba doktorunuz siz mi istemediniz yoksa dr tercihi miydi. Çünkü zaten aşılama yapıyorlar ve sonrasında yine birliktelik öneriyor drlar. İlacı hic duymamıştım umarım olumlu ve güzel sonuçlar alırsınız sizde. İlaç yan etki vs yaptı mı peki sizde ? Birde çok çok amiiiinnn Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah sizin süreciniz de bekleyen hepimizin sonuçları da pozitif olur. Zor süreçler ama güzel sonuçları alalim inşallahBenim ve eşimin yaşı 24 bir sorunda yok bu yüzden bende doktorum da aşılamayı biraz erteledi. Femara bana bi yan etki yapmamıştı doğal olarak kasık ağrısı yaşadım o da bu tedaviyi olan herkeste oluyor zaten. Letu ateş basması ve biraz kaşıntı yaptı şuanlık sadece ama ateş basması zorluyor arada.
Merhabalar bende aşılama yaptım tuttu bende de sağ yumurtada şişkinlik ağrı olmuştu 8. Gün test yaptım negatif çıktı sonra 9 dan 12. Güne kadar yaptım pozitifti hamileyim şuan dayanamaz iseniz benim gibi yarın evde test yapın tabi erken unutmayın bunu da 12. Gün yapılıyor testMerhaba arkadaşlar, bu ay aşılama süreci içindeyim. Benim gibi aşılama yaptirip sonuç bekleyenlerle heyecan,bilgi ve belirti paylaşımında bulunuruz diye dayanamadım ve sizlerle sohbet etmek istedim burda. Kısaca sürecimiz, 1 yıldır korunmasız ilişki sonrası gebelik olmadı ve aşılamaya uygun gördü dr. Pcos var. Eşimde bir sıkıntı yok.
Reglin 2.günü başlayarak Femara kullandım 5 gün sabah akşam. 2 gün mola sonrası
13 mayıs gece 23.30 ovitrelle çatlatma ignesii oldum.
15 mayıs aşılama yapıldı.
20 mm yumurtam oluşmuş. 12 gün sonra test vermemi söyledi dr. Birde progestan ilaç verdi sabah aksam kullanıyorum.Ama günler geçmiyor sankiii.
Bugün 7.günüm.
Aşılama sonrası bel ağrım yoğun sekilde devam ediyor bir tek dün biraz azdı ama bugun yine arttı. Kasık ağrım var ve sanki Kasıklarım şişmiş gibi hissediyorum. Dokununca bi yere çarpmışım gibi bir ağrı oluyor. Bide arada kasığımın az üstünden bacağıma dogru bi ağrı giriyor batma gibi. Bel ağrım baya bi fazla oturup kalkarken bile ağrı hissediyorum. Var mı benim gibi aşılama yaptırıp sonuç bekleyen veya bu belirtilerle olumlu sonuç alan. Sizlerin belirtileri neler oldu birde aşılama sonrası bu bel ağrıları sizlerde de oldu muu. Test için henüz erken ama bu günlerinde test yapıp sonuç alan oldu mu Beklemek sabretmek o kadar zor kii sanki günler geçmiyor gibi. İnşallah güzel haberler alırız tüm isteyip bekleyenler olarak
Merhabalar sizin bahsettiginiz olay benim gectigimiz bayram başıma geldi dr bir ay erteledi. Tatile denk gelecek zaten takip edilmen gerekiyor o nedenle bayram sonrasi baslayalim dedi.Merhabalar kafama takılan bir şey var. Belki bilen çıkar.Aşılama sürecine yeni başlayacağım. Şuan reglim devam ediyor bir sonraki reglime denk gelecek şekilde planlama yapmıştık ancak şimdi farkettik ki benim ilaca başlamam gereken tarih bayram tatiline denk geliyor. Şimdi sorum şu, tüm tetkikler tamamlandıktan sonra ilaç dozu ve hangi ilaca başlanacağında doktor ilaveten bir muayene yapıyor mu? Yoksa hali hazırda mevcut tetkikler üzerinden mi ilaca karar veriliyor? Hani bayramdan önceki son iş gününde gidip ilacımı yazdırsam belirlenen tarihte başlasam olur mu bilemedim. Kime danışacağımı da bilemedim. Aramızda tecrübeli birileri var mı bu konuda?
Merhabalaarr yaa çok sevindiiim. Ne güzel pozitifleri görmek umut oluyor gercekten tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğiniz bugun 8.günümdü. bende en azindan 10.güne kadar bekleyeyim diyorum sabretmek zor ama yarin da durup cumartesi yaparsam belki biraz daha netleşir. Çift cizgiyi görmeyi o kadar cok isterim kii başka belirtiniz var mıydı peki farklı olarak gözlemleyebildiginizMerhabalar bende aşılama yaptım tuttu bende de sağ yumurtada şişkinlik ağrı olmuştu 8. Gün test yaptım negatif çıktı sonra 9 dan 12. Güne kadar yaptım pozitifti hamileyim şuan dayanamaz iseniz benim gibi yarın evde test yapın tabi erken unutmayın bunu da 12. Gün yapılıyor test