Öğrendiğimiz gün cocouk sevindirelim parklarda ki. Geçen sene. İstediğim bişey olduğun da kutu çikolata alıp parkta dagitmistim yine dagitalim aynı gün olmaz mıBilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrendiğimiz gün cocouk sevindirelim parklarda ki. Geçen sene. İstediğim bişey olduğun da kutu çikolata alıp parkta dagitmistim yine dagitalim aynı gün olmaz mıBilemedim
Geçen defa kullanmadım bu defa günde yarım yarım yiyiuorum bakalım doğruyu söylemek gerekirse okadar alistimki negatife pek olumlu bakmıyorum sürekli sürekli artık üzülmek bile gelmiyor içimizden bakalım her şeyin hayırlısı inşallah hepimizin pozitif olur bu ay mucizelerle karşılaşırızGeçen seferde yemiştim canım ama tutmadı maalesef
Ayyy gerçekten çok güzel bir fikirÖğrendiğimiz gün cocouk sevindirelim parklarda ki. Geçen sene. İstediğim bişey olduğun da kutu çikolata alıp parkta dagitmistim yine dagitalim aynı gün olmaz mı
Olur canım yeter ki pozitif olsunÖğrendiğimiz gün cocouk sevindirelim parklarda ki. Geçen sene. İstediğim bişey olduğun da kutu çikolata alıp parkta dagitmistim yine dagitalim aynı gün olmaz mı
İnşallah faydasını görürüz canım bekleyip görücez artıkGeçen defa kullanmadım bu defa günde yarım yarım yiyiuorum bakalım doğruyu söylemek gerekirse okadar alistimki negatife pek olumlu bakmıyorum sürekli sürekli artık üzülmek bile gelmiyor içimizden bakalım her şeyin hayırlısı inşallah hepimizin pozitif olur bu ay mucizelerle karşılaşırız
Evet herkes aynı totem i yapsın arkadaşlar zaten amacımız anneme olmak bebiş. Bebiş için başka bebekleri sevindirmek en güzel duadır Allah katında. Hem hayrimiz olur hemde bebeler sevinir.Ayyy gerçekten çok güzel bir fikir
Canim benim klomen dün bitti. Salı günü gidicem bakalm yumurtalar gelistiyse inşallah o zaman igne verir. Asilama icin gün belirler. Henüz 2.asilamam yapilmadi ilac kullandim daha. Ama asilamadan sonra basliycam avokadoya simdi çok tuketmedim. Yarindan itibaren başlarım.Amin canım inşallah kaçıncı gün oldu senin avokado tuketiyormusun
Hemen çıkmıştı evet ama malesef gebelik oluşmadı negatif oldu ilk aşılamam. Simdi 2.ye başladım inşallah bu olumlu olur gebelik olurPeki silik cizgi hemenmi çıktı hemen çıkarsa bilinki gebelik vardır
Umutsuzluga kapılma kaçıncı günün senin bugun. Negatif görsek de bir gün pozitifler bize de nasip olacak inşallah. Insallah dedigin gibi bu ay hepimiz mucizelerimize kavusurzGeçen defa kullanmadım bu defa günde yarım yarım yiyiuorum bakalım doğruyu söylemek gerekirse okadar alistimki negatife pek olumlu bakmıyorum sürekli sürekli artık üzülmek bile gelmiyor içimizden bakalım her şeyin hayırlısı inşallah hepimizin pozitif olur bu ay mucizelerle karşılaşırız
Belki de pozitif demektir. Kaldi son günlerin zaten azıcık daha dayan insallah dogru gosteriyordur pozitif olurBu test benindelirtecek ya aklımla oyun mu oynuyor anlamadim.ki yine silik ama bu sefer camını açmadan gözüküyor. 10 dk da. Böyle oldu
Bugün 10 günüm aşılamanin test yapmamk için zor tutuyorum kendimi merak ediyorumUmutsuzluga kapılma kaçıncı günün senin bugun. Negatif görsek de bir gün pozitifler bize de nasip olacak inşallah. Insallah dedigin gibi bu ay hepimiz mucizelerimize kavusurz
İnşallah cnm ya hayırlısı olsun ne diyelim çok umudum yok ama işte kısmet .Belki de pozitif demektir. Kaldi son günlerin zaten azıcık daha dayan insallah dogru gosteriyordur pozitif olur
Hem ilaç hem ignemi kullanıcan ben sadece iğne kullandım farklı yöntemi uyguluyor acaba inşallah olur canım hepimizin. sevinçli haber almak cok guzel benim olmasa bile anne adayı adına çok seviniyorum çok dua ediyorum bütün kadınlar içinCanim benim klomen dün bitti. Salı günü gidicem bakalm yumurtalar gelistiyse inşallah o zaman igne verir. Asilama icin gün belirler. Henüz 2.asilamam yapilmadi ilac kullandim daha. Ama asilamadan sonra basliycam avokadoya simdi çok tuketmedim. Yarindan itibaren başlarım.
Ben yaptım 11. Ve 12. Günler yaptım hep silikti ama iğne etksii diye düşünüyorum hala. Sende yaparsan en azından iğnenin vücudun dan ne zaman çıkacağını anlamış olursunBugün 10 günüm aşılamanin test yapmamk için zor tutuyorum kendimi merak ediyorum
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum yapmamak için test falan bırakmadım evde anca yarın alir ilk idrarla yaparım bakalım hayırlısıBen yaptım 11. Ve 12. Günler yaptım hep silikti ama iğne etksii diye düşünüyorum hala. Sende yaparsan en azından iğnenin vücudun dan ne zaman çıkacağını anlamış olursun
Bu arada igneninmi yoksa asilamanin mi 12 gunundesinizBen yaptım 11. Ve 12. Günler yaptım hep silikti ama iğne etksii diye düşünüyorum hala. Sende yaparsan en azından iğnenin vücudun dan ne zaman çıkacağını anlamış olursun
Yarın bende son kez yapacağım salı günü zaten kan testine gideceğimYarın sabah yapmayı düşünüyorum yapmamak için test falan bırakmadım evde anca yarın alir ilk idrarla yaparım bakalım hayırlısı
İğne 14Bu arada igneninmi yoksa asilamanin mi 12 gunundesiniz
İnşallah vardır canım bence igne etkisi geçmiştir İnşallah güzel haberlerini alırız bize umut verirsin dualarımız seninle olsunİğne 14
Aşılama 12 cnm.