Aşılama Sürecim ve Belirtiler🍀

Ben de Çarşamba sabah gidicem sağlık ocağında beta yaptircam testle olmuyor canım valla gözüm ağrıdı belki çıkar dedim içini söktüm baktım yok ışık tutttum baktım yok herşeyi yaptım ama o iki çizgi yok artk ara vericem tedaviye gtmicem olmicak galiba bütün inancimi kaybettim senjn icn canım inşallah pozitif görürsün ben göremedim ama dualrim sennle 🥰🙏🏻
Sağol canım benim. Bende sabah test yapcam çarşamba. Duruma göre akşam kan vercem. Doktor cuma kan istemişti. Artık bu haftayı sabır ve dua ile geçirelim 🥹

Sağol canım benim. Bende sabah test yapcam çarşamba. Duruma göre akşam kan vercem. Doktor cuma kan istemişti. Artık bu haftayı sabır ve dua ile geçirelim 🥹
Çarşamba haberlesirz gene olsun olmasın yazarım sana canım hakkimiz da hayrlısi oldun inşallah 😍🙏🏻

Kızlar ben elendim galiba gene :KK43: karnım ağrıdı tüm gece regl öncesi gibi. Ve suratımda sivilce çıktı. 🥲🥲🥲🥹🥹🥹

Kızlar ben elendim galiba gene :KK43: karnım ağrıdı tüm gece regl öncesi gibi. Ve suratımda sivilce çıktı. 🥲🥲🥲🥹🥹🥹
Canım dünde
Canındunde ben öyle oldum ama belki bebiş ağrısıdır karamsar olma yarın inşallah öğreniriz hayırlısiyla

🥹 Canım ne denir bilmiyorum ama hayrlsi inan üzülme olur mu ne desek boş gerçekten hiç beklemedigin bı anda inşallah olur
İnşallah canım❤️ artık önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız gibi duruyor. Hayırlısı allahtan hepimiz için

Prospema verdi doktor. Ama ihmal ediyor
Benim eşim sigara kullanıyor bırakması gerekiyor ana bırakamıyorum diyor sigara içenlerin çocuğu olmuyor diye bişey mi var diyor , anlatamıyorum maalesef sürekli tartışma ben de aşılama olacağım bu ay. Bu süreçlerden sıkıldım artık psikolojimi zor ayakta tutuyorum

Benim eşim sigara kullanıyor bırakması gerekiyor ana bırakamıyorum diyor sigara içenlerin çocuğu olmuyor diye bişey mi var diyor , anlatamıyorum maalesef sürekli tartışma ben de aşılama olacağım bu ay. Bu süreçlerden sıkıldım artık psikolojimi zor ayakta tutuyorum
Benim eşimde içiyor valla. Süreçte uzun malum. Sabredeceğz yapacak bişey yok

X