- 13 Eylül 2023
- 326
- 41
- 30
Bakalım cnm ayarliycm yarına izin alabilirsem gitcm sağol bilgilendirmen içinDozunu değiştirebilirler kuzum. Bence pazartesiyi bekleme. Belki pazartesiye çatlatma iğneni bile yapabilir sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım cnm ayarliycm yarına izin alabilirsem gitcm sağol bilgilendirmen içinDozunu değiştirebilirler kuzum. Bence pazartesiyi bekleme. Belki pazartesiye çatlatma iğneni bile yapabilir sonuçta.
Bakalm cnm sürekli git gel çalıştığım için zorlanıyorum yoksa giderim elbette. Bakalım ayarliycm biseler çok sağolBisey olmaz canim yumurtanin takibini yapiyolar zaten yeterli buyukluge ulasmamissa igneni kullandirir pazartesi cagirirlar buyumussede zaten ona gore ilerlerler
Tamam canım sağolasın75 ml ayarlıyorum ucunu takıyorum eşim yapıyor bana cnm dik karnına doğru tutup iğnenin ucu karnina tam gircek sonra içindekini gonderceksin yukardan basıp ama sıfıri görene kadar cikarmiycn karnından çok fazla acımıyor çatlatma iğnesi biraz daha açıyor sanki. Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm
İnşallah canım :) çünkü fazla yumurta olursa iptal ediyorlar aşılamayıBakalım cnm ayarliycm yarına izin alabilirsem gitcm sağol bilgilendirmen için
Ya öyle mi İğne kullanınca daha mı çok yumurta oluyor acaba klomene göre biliyor musun cnm ?İnşallah canım :) çünkü fazla yumurta olursa iptal ediyorlar aşılamayı
Detaylı bilmiyorum canım o kadar. Ama fazla yumurtası olup iptal olanları okumuştum burada.Ya öyle mi İğne kullanınca daha mı çok yumurta oluyor acaba klomene göre biliyor musun cnm ?
Anladım cnm bakalım hayırlısı diyelimDetaylı bilmiyorum canım o kadar. Ama fazla yumurtası olup iptal olanları okumuştum burada.
Ürolog eşime prospema-m verdi. Ama faydası olup olmadığını bilmiyorumKızlar eşimin hızlı hareketli sperm sayısı az ne kullanabiliriz çok fazla takviye var fakat denenmiş fayda görmüş olanınız var mı varsa hangi vitamin?
Şöyle bir yorum gördümKızlar eşimin hızlı hareketli sperm sayısı az ne kullanabiliriz çok fazla takviye var fakat denenmiş fayda görmüş olanınız var mı varsa hangi vitamin?
Merhaba, eşimde sperm eksikliği vardı 3 ay boyunca prooxed Plus kullandı, bende o arada tüplerime baktırdım kapalı olmalı ihtimaline karşı tabi. Şimdi hamileyim 4 ay a hamile kaldım. Tüplerim açıldı ondan mı yoksa sprem sayısını arttığından mı bilemiyorum. Ama doktor sperm azlığı sebebiyle çocuk olamayacağını söylüyordu. Bence kullanın kullandırın derim faydasını çok gördüm
Çok teşekkür ederim canımŞöyle bir yorum gördüm
Gayet normal canım. 100 e doktor mu çıkar dediSabah yaşadığım ilçedeki hastaneye gittim. Sağda ve solda iki tane yumurtam büyümüş 11 boyutu dedi doktor boyut olarak nasıl sizce? Haftasonu yapmiycktm 100 ayarlayıp iğne olcm yine pazartesi gitcm kendi doktoruma bakalım o zamana kdr çatlatma boyutuna gelir sanırım.
Evet cnm 5 gün 75 vurdu eşim. Haftasonu 100 yap dedi. Pazartesi günü de gitcm bakalım gidince gün verirler inşallah gittiğim hastane uzak birde git gel zorluyor çalıştığım için hayırlısı bakalımGayet normal canım. 100 e doktor mu çıkar dedi
O kontrollere gitmek çok zor oluyor gerçekten. Ben de 62,5 vuruyorum. Pazartesi kontrole gidicem ama yeterli büyümemiş olacak büyük ihtimal. Senin kaç günde 11 oldu canımEvet cnm 5 gün 75 vurdu eşim. Haftasonu 100 yap dedi. Pazartesi günü de gitcm bakalım gidince gün verirler inşallah gittiğim hastane uzak birde git gel zorluyor çalıştığım için hayırlısı bakalım
Arada başka yere gittiğin iyi olmuş o zaman yaa. Haftaya olursun inşallah aşılamanı :)Evet cnm 5 gün 75 vurdu eşim. Haftasonu 100 yap dedi. Pazartesi günü de gitcm bakalım gidince gün verirler inşallah gittiğim hastane uzak birde git gel zorluyor çalıştığım için hayırlısı bakalım
Ya valla benim aşılama dahil 10. Gün testim silik çıkmıştı. İğne etkisiydi muhtemelen. Ertesi günde silik çıktı kan verdim Betamda 6.99 çıkmıştı. İğne etkisi geçmemiş miydi artık neydi bilmiyorum. Kimisinde 8. Gün iğne etkisi geçiyor. Onu anlamak için sanırım her gün test yapıyorlarMerhaba kızlar bugün 7 günün kaset testlerden aldım bugün yaptım yapmamin sebebi de ovirtelle nin etkisi gectimi diye yaptım ama çok ama çok silik çizgi 9gun oldu çatlatma iğnesi olalı
Şimdi baktım tekrardan belirgin olmuş biseyde anlamadım ama neyse az kaldı biraz daha sabır edeyimArada başka yere gittiğin iyi olmuş o zaman yaa. Haftaya olursun inşallah aşılamanı :)
Ya valla benim aşılama dahil 10. Gün testim silik çıkmıştı. İğne etkisiydi muhtemelen. Ertesi günde silik çıktı kan verdim Betamda 6.99 çıkmıştı. İğne etkisi geçmemiş miydi artık neydi bilmiyorum. Kimisinde 8. Gün iğne etkisi geçiyor. Onu anlamak için sanırım her gün test yapıyorlar
Ben silik çizgi görünce çok umutlanmıştım. Negatif gelince üzüldüm. Bu sefer beklicem inşallah dayanabilirsem.
Şimdi baktım tekrardan belirgin olmuş biseyde anlamadım ama neyse az kaldı biraz daha sabır edeyim