- 26 Temmuz 2024
- 524
- 186
Hahahaİlk boyke çok silikti sonra da belirgin olmuş bakmaktan gözüm görmüyor artk
İşte böyle olunca kızlar genelde her gün yapıp koyulaşmayı takip ediyor. Ama en güzeli sabır tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaİlk boyke çok silikti sonra da belirgin olmuş bakmaktan gözüm görmüyor artk
4 gün 75 vurdu eşim iki tane 11 oldu cnm. İnşallah sende güzel haber alırsın pazartesi.O kontrollere gitmek çok zor oluyor gerçekten. Ben de 62,5 vuruyorum. Pazartesi kontrole gidicem ama yeterli büyümemiş olacak büyük ihtimal. Senin kaç günde 11 oldu canım
30 dakika bacak bacak üstüne uzandirdilar beni hep. Ama negatif oldu hepsi tabi. 5 dk da yeterli olabilir bencede o an zaten gidenler gitmiş oluyor bence. 1 kere birliktelik sonrası hemen duş alıp tutanlar var nasip olunca oluyor bnce. Hayırlısı olsunKızlar aşılama işleminden sonra hastanede kaç dakika yatırıyorlar ? İnternette 20 30 dakika yatırılmalı diyor , ben yaptıracağım hastaneye sordum 5 dakika yatırıyoruz biz yeterli oluyor diyorlar. Sizler ne yaptınız?
Aynen canım ben iğne etkisini merak ettim de ondan baktim saylili günler kaldı artk inşallah hayrlisiyla pozitifi görürümHahaha
İşte böyle olunca kızlar genelde her gün yapıp koyulaşmayı takip ediyor. Ama en güzeli sabır tabiki
Aslında o yatmanın bilimsel bir kanıtı yokmuş. Bizde 15 dk yatırıyorlar. İlkinde beni unuttular 30 dk yattım. Ama tutmadı zaten.Kızlar aşılama işleminden sonra hastanede kaç dakika yatırıyorlar ? İnternette 20 30 dakika yatırılmalı diyor , ben yaptıracağım hastaneye sordum 5 dakika yatırıyoruz biz yeterli oluyor diyorlar. Sizler ne yaptınız?
Senle aynı günüz galibaaa. Cuma mı oldun ? Amiiin inşallah canımAynen canım ben iğne etkisini merak ettim de ondan baktim saylili günler kaldı artk inşallah hayrlisiyla pozitifi görürüm
yaa bencede öyle oldu ve telefon detoksu yapıyorLilys çok merak ettim galiba tutmadı onunda yoksa yazardı inşallah girer burayada yazar
Cumartesi oldum canım ben çatlatma iğnesi Perşembe yaptım yarın tekrar bı test yapicam bu ay ümidim var inşallah rabbim hayrlisyla vericek Allah'ın izni ile güzel sonuclar aliriz canım doktorum 26 beta için gel demişti ama pek gtmek istemiyorum Ekim 2 de regl günüm o güne kadar gtmicem test falan yaparım evde yoksa da zaten dinlenicem bu iğneli 1 tedavi ilki aşılamada femara ile olmuştu o tutmamisti senin nasıl canım belirtin varmı hiç bende ara ara gelen kasık ağrısı faln bide göğüslerim fena açıyor ama büyüme falan yok dolgunluk var sadeceAslında o yatmanın bilimsel bir kanıtı yokmuş. Bizde 15 dk yatırıyorlar. İlkinde beni unuttular 30 dk yattım. Ama tutmadı zaten.
Senle aynı günüz galibaaa. Cuma mı oldun ? Amiiin inşallah canım
yaa bencede öyle oldu ve telefon detoksu yapıyor
Benim ilki de iğneliydi. İlkinde göğüslerime dokunamıyordum. Kasıklarımda sürekli ağrı vardı.Cumartesi oldum canım ben çatlatma iğnesi Perşembe yaptım yarın tekrar bı test yapicam bu ay ümidim var inşallah rabbim hayrlisyla vericek Allah'ın izni ile güzel sonuclar aliriz canım doktorum 26 beta için gel demişti ama pek gtmek istemiyorum Ekim 2 de regl günüm o güne kadar gtmicem test falan yaparım evde yoksa da zaten dinlenicem bu iğneli 1 tedavi ilki aşılamada femara ile olmuştu o tutmamisti senin nasıl canım belirtin varmı hiç bende ara ara gelen kasık ağrısı faln bide göğüslerim fena açıyor ama büyüme falan yok dolgunluk var sadece
Cumartesi oldum canım ben çatlatma iğnesi Perşembe yaptım yarın tekrar bı test yapicam bu ay ümidim var inşallah rabbim hayrlisyla vericek Allah'ın izni ile güzel sonuclar aliriz canım doktorum 26 beta için gel demişti ama pek gtmek istemiyorum Ekim 2 de regl günüm o güne kadar gtmicem test falan yaparım evde yoksa da zaten dinlenicem bu iğneli 1 tedavi ilki aşılamada femara ile olmuştu o tutmamisti senin nasıl canım belirtin varmı hiç bende ara ara gelen kasık ağrısı faln bide göğüslerim fena açıyor ama büyüme falan yok dolgunluk var sadece
Olsun canım ya napalim elbet bigün. Yaşarız sevinci ilktede aynı böyle ara ara kasık ağrısı vardı göğüste değişiklik yoktu her aşılamada farkli şeyler çıkıyor ister istemez oldumu tuttumu diye yorum yapiyorz kendimize ama ne bilim aşılamadan 1 gün sonra akşam böyle oldu goguslerim sütyen takınca daha çok ağrıyor serbest bırakınca daha iyilerBenim ilki de iğneliydi. İlkinde göğüslerime dokunamıyordum. Kasıklarımda sürekli ağrı vardı.
Bu defa hiç bişeyim yok. Arada kasıklarımda ağrı oluyor. Beni 27sinde çağırdı. Ben 25 inde evde bir test yapabilirim belki. Bat 28i.
Belirtileri önemsemiyorum o yüzden. Geçen sefer akıntıya kadar herşeyim tu
Bence iki seçenek var. Ya tuttu çok emek verdiği için korkuyor risk dönemi geçene kadar söylemek istemiyor ya da tutmadı bu sefer epey psikolojik olarak çöktü. Umarım birincisidir.Aslında o yatmanın bilimsel bir kanıtı yokmuş. Bizde 15 dk yatırıyorlar. İlkinde beni unuttular 30 dk yattım. Ama tutmadı zaten.
Senle aynı günüz galibaaa. Cuma mı oldun ? Amiiin inşallah canım
yaa bencede öyle oldu ve telefon detoksu yapıyor
Demekki iğneyi ilk olunca böyle etkisi oluyorOlsun canım ya napalim elbet bigün. Yaşarız sevinci ilktede aynı böyle ara ara kasık ağrısı vardı göğüste değişiklik yoktu her aşılamada farkli şeyler çıkıyor ister istemez oldumu tuttumu diye yorum yapiyorz kendimize ama ne bilim aşılamadan 1 gün sonra akşam böyle oldu goguslerim sütyen takınca daha çok ağrıyor serbest bırakınca daha iyiler
Aynen canım inşallah birincisidir bana ikincisi gibi geliyor nedense umarım yanılıyorumdurBence iki seçenek var. Ya tuttu çok emek verdiği için korkuyor risk dönemi geçene kadar söylemek istemiyor ya da tutmadı bu sefer epey psikolojik olarak çöktü. Umarım birincisidir.
Galiba canım ondan böyle olduDemekki iğneyi ilk olunca böyle etkisi oluyor
Aynen canım inşallah birincisidir bana ikincisi gibi geliyor nedense umarım yanılıyorumdur
Sanki bende gördüm gibi inşallah vardır canım ua kaçıncı günün bugün benim 10 günHerkese erken yapma diyen ben dayanamayıp test yaptım
11inde çatlatma 13ünde aşılama olmuştum.
Ya bembeyaz değil. Ama silik çizgi de değil. Böyle hayalet çizgi dedikleri sanırım. Hafif açılı bakınca görünüyor. Ya da ben görmeye çalışıyorum
Ya inşallah. Benimde 10 . Gün. 13 ünde yaptırdım aşılamayı. Çarşamba testi tekrarlıcam. Sen yaptın mı test.Sanki bende gördüm gibi inşallah vardır canım ua kaçıncı günün bugün benim 10 gün
Evet canım yaptım negatif galiba benim bembeyaz tek çizgiYa inşallah. Benimde 10 . Gün. 13 ünde yaptırdım aşılamayı. Çarşamba testi tekrarlıcam. Sen yaptın mı test.
Ama erken dönem çıkmayabilir. İlk idrarla vermek lazım zaten.Evet canım yaptım negatif galiba benim bembeyaz tek çizgi
Valla ne canım artk ne düşünmek istiyorum ne bişey saldım iyice hayrlsi gider Kan veririm Çarşamba gene deAma erken dönem çıkmayabilir. İlk idrarla vermek lazım zaten.