Aşılama sürecim, pcos’um ( henüz beklemedeyim)

Bir şey merak ediyorum aşılamadan sonra lekelenme oldu mu ne kadar süre devam etti olduysa
Ben direkt adet oldum ve 7-8 gün sürdü benim normalde de o kadar sürüyor zaten bazen 5’e düşüyor gün sayısı ama sancılarıma adetim bitene kadar devam etti. Aşılama sonrası ben adet olana kadar çok sancı çektim

Benim adet düzensizliğim olduğu için adet olamadım bu ay. Şimdi adet olabilmek için duphaston kullanıyorum. Adet başlayınca clife macun kullanmaya başlayacağım
bende pko hastasıyım senelerdir uğraşıyorum banada tavsiye ettiler denesem mi kararsız kaldım bende araştırıyorum

Amh degeriniz kac? Ola bilsinki yumurta kaliteniz dusuk o uside falan gozukmez oyle. Once ufak ameliyyatla yumurta gençlestirilir sonra asilmaa veya dogal yolla ve ya tup bebekle yola devam edilir

Merhaba aşılama tuttumu 8cm kist çok büyük bir cm onu nasıl kuculttuler acaba bendede varda gitmiyor

Hevesinizi kırmak istemem ama 6aydan fazla kullandı.hic bir işe yaramıyor bol su için yuruyus filan diyorlar ama ben hepsini yaptım c life hikaye ya
Merhaba öncelikle aşılamam tutmadı ve clife işe yaramadı ama denememiş olmamak için herşeyi denedim. 8 cm kisti doğum kontrol hapıyla yok ettiler. 1 ayda geçti gitti. Geçen ay tüp bebek transferi oldum. Çok şükür Rabbime tuttu şuan hamileyim

İnşallah darısı isteyen her kese ne kadar ödediniz tüp bebege

Hangi doğum kontrol hapını kullandınız benim ki yasmin ama gitmiyor

Bende yasmin kullandım. Ben tüp bebeğe 45.500 ödedim ama ilaçlar toplam 50 bini bulmuştur ki halen devam ettiklerim var
İlaçlar toplam 50 bin tüp bebek daha pahalı diye biliyorum az önce bi yerden fiyat aldım.tup bebek 68 bin ilaçlar dahil değil dedi

Ben kasımda başladım Şuan fiyatlar güncellenmiştir
Aynen zam olmadan olurmu ucmuş yani devlette tüp bebek yapiyor bulunduğum şehirde gittim.ama doktor yetersiz di tüp bebek çı değildi siz kaç yıllık bekleme süreniz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…