• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Canım demek ki çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş yeni yeni 🥺 ama inşaallah vardır iki gün sonra tekrarla bakalım 12. Gün
Canım yumurtalar gelişmemiş tahmin ettiğim gibi. 2 gün dhaa kullan dedi oruç tutamadim 3 öğün kullanıyorum ilacı. Perşembe gel dedi
Hadi bakalım canım hayırlısıyla inşallah olacak bu kez bende yarın gidicem,

Kizlar benim asilamam yapilirken hsg cekilmedi tuplerimin acik yada kapalı olup olmadigini bilmeden yapti ve tutmadi
Hsg şart canım. Benim de tüplerden biri kapalıydı tamamen aşılama onermediler. Çünkü aşılama normalde yüzde 20 ise tutma oranı tek tüp kapalı olunca yüzde 10 oluyor. Ama maalesef burada tüp bebek yapan yer yok o yüzden bu doktorum.deneyelim.dedi. benim de amh degerime bakilmadi mesela niye bakılmadi bilmiyorum. Doktorlar da günahlarını almiyim para için oyaliyorlar adam akıllı sorunu arastirmadan

Hsg şart canım. Benim de tüplerden biri kapalıydı tamamen aşılama onermediler. Çünkü aşılama normalde yüzde 20 ise tutma oranı tek tüp kapalı olunca yüzde 10 oluyor. Ama maalesef burada tüp bebek yapan yer yok o yüzden bu doktorum.deneyelim.dedi. benim de amh degerime bakilmadi mesela niye bakılmadi bilmiyorum. Doktorlar da günahlarını almiyim para için oyaliyorlar adam akıllı sorunu arastirmadan
Benim de amh değerime bakılmadı ama onu normal muayene edincede yumurta verimini anlıyor doktorlar şüpheli olursa amh ye bakılıyor diye biliyorum

Benim de amh değerime bakılmadı ama onu normal muayene edincede yumurta verimini anlıyor doktorlar şüpheli olursa amh ye bakılıyor diye biliyorum
Amh yumurtayla alakalı bir şey mi canım? Ben bilmiyorum. Sadece burada amh değerin kaç dediler oradan biliyorum ne olduğunu bilmiyorum ahahaahah.

Amh yumurtayla alakalı bir şey mi canım? Ben bilmiyorum. Sadece burada amh değerin kaç dediler oradan biliyorum ne olduğunu bilmiyorum ahahaahah.
Evet canım vücudun yumurta üretip üretmedigi ile ilgil sende Altan muaynede doktor zaten yumurtalarını gördüğü için istememiştir

Back