Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun, senin için en güzel zamanda olur inşallah. Benim bir arkadaşımın da 3 yıldır olmuyordu. Tüp bebek tedavisine başlayacaktı ozelde o yüzden maddi anlamda ayarlama yapmaya çalışıyordu. Hamile olduğunu öğrendi. Burada da hep okuyorum stres azalınca akışına bırakınca olacak diye ama bu örnek çok yakınımda olduğu için bir kez daha emin oldum. Ama onu yapmak da çok zor biliyorum. Belki de zamanı geliyor o yüzden ben artık akışına bırakmıştım oldu diyorsun. Bu bile nasip. Allah gönlüne ferahlık versin canımNe yapsam bilmiyorum canım. Pazartesi reglin 4. Günü doktora gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol izleyecek. Aşılama konusunda olumsuz bakiuorum doktor ikna ederse yaparım etmezse eğer tüp bebeğe para birikimi yaparım bir sene. O ara da sadece eşimle kendim denerim ovulasyon testi ile. Ama benim yumurtalar da gelişmiyor yani ovulasyon da işe yaramaz bakalım .
Ben de tüp bebek için para birikimi yaparken kafam rahat olacak o ara olur inşaallah ahaahah teşekkür ederim canımHayırlısı olsun, senin için en güzel zamanda olur inşallah. Benim bir arkadaşımın da 3 yıldır olmuyordu. Tüp bebek tedavisine başlayacaktı ozelde o yüzden maddi anlamda ayarlama yapmaya çalışıyordu. Hamile olduğunu öğrendi. Burada da hep okuyorum stres azalınca akışına bırakınca olacak diye ama bu örnek çok yakınımda olduğu için bir kez daha emin oldum. Ama onu yapmak da çok zor biliyorum. Belki de zamanı geliyor o yüzden ben artık akışına bırakmıştım oldu diyorsun. Bu bile nasip. Allah gönlüne ferahlık versin canım
Yarın idrar testi yapmayı düşünüyor musunuzHayırlısı olsun, senin için en güzel zamanda olur inşallah. Benim bir arkadaşımın da 3 yıldır olmuyordu. Tüp bebek tedavisine başlayacaktı ozelde o yüzden maddi anlamda ayarlama yapmaya çalışıyordu. Hamile olduğunu öğrendi. Burada da hep okuyorum stres azalınca akışına bırakınca olacak diye ama bu örnek çok yakınımda olduğu için bir kez daha emin oldum. Ama onu yapmak da çok zor biliyorum. Belki de zamanı geliyor o yüzden ben artık akışına bırakmıştım oldu diyorsun. Bu bile nasip. Allah gönlüne ferahlık versin canım
Yok ben direkt kan vereceğim. İdrar testinde negatif görmek bende travma oldu yapasım gelmiyor. Kanda da görünce üzülürüm tabi ama niye bilmiyorum idrar testi çok korkutuyor artık beni Bende hiç belirti kalmadı bakalım ne çıkacak yarın.Yarın idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz
Hadi bakalım hayırlısıYok ben direkt kan vereceğim. İdrar testinde negatif görmek bende travma oldu yapasım gelmiyor. Kanda da görünce üzülürüm tabi ama niye bilmiyorum idrar testi çok korkutuyor artık beni Bende hiç belirti kalmadı bakalım ne çıkacak yarın.
Sen yapacak mısınHadi bakalım hayırlısı
Canım naptın, haber et burayaYok ben direkt kan vereceğim. İdrar testinde negatif görmek bende travma oldu yapasım gelmiyor. Kanda da görünce üzülürüm tabi ama niye bilmiyorum idrar testi çok korkutuyor artık beni Bende hiç belirti kalmadı bakalım ne çıkacak yarın.
Hayırlısı olsun canım benim ben de gideceğim pazartesi bakalım ne dicekyok bu reglımde 2 aşılamamı olacagım. ilkini ocakta oldum şubatta regl oldum doktor 1 ay daha bekleyelım dedı bekledık 3-4 gun ıcınde regl olurum sanırım sonrada 2. aşılamam ıcın gıdecegım
Testi tekrarla emin değilsen farklı marka ve birde normal kaset test al erken gebelikte daha silik çıktı benim testim kaset daha belirgindihyaırlısı olsun ınsallah hakkımızda sabah karnım cok agrıyordu test yaptım regl olacaksam agrı kesıcı ıceyım barı dıye test yapınca kendıme dedım hemen depresyon kuyularına atlama daha zamanı var demek kı sabır dıye dıye telkınledım bu testt sankı ufak belı belırsız çızgı var gıbı ama emın olamadım ılav vs ıcsem mı sızce
Eki Görüntüle 3395442
Hayır canım. Eğer geç döllenme olduysa çıkmaz. Ne zaman dollendigine bağlı. Ben çizgiyi göremedim flaş ile baktın mı o zaman daha net gözükür çizgi. İnşaallah hiç aşılamaya gerek olmaz bebiş vardır2 gun sonra reglı gunum gelıyor genelde şaşmaz o sebeple bu tarıhlerde hamıleysem test daha koyu çıkmaz mıydı sızce
Hatta geç döllenme ise kan da bile çıkmayabiliyor2 gun sonra reglı gunum gelıyor genelde şaşmaz o sebeple bu tarıhlerde hamıleysem test daha koyu çıkmaz mıydı sızce
Evet öyle yap sonra aşılama yapılır. Birbirimize duacı olalımreglıyı beklıyım o zaman , olmazsa da test verırım
Canım nasılsınYarın idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz
Bir iki saate kan vermeye gideceğim canım. İdrar testi yapmadım, belirtim de yok şimdilikCanım naptın, haber et buraya
Belirti olmaması daha iyi canım boşver. Haber et heyecanla bekliyorum. Ben şuan reglim. Ve başım dönüyor ahahahaah. Reglim gecikmiş olsa şüphe duyardım. O yüzden belirti olmaması daha iyiBir iki saate kan vermeye gideceğim canım. İdrar testi yapmadım, belirtim de yok şimdilik