Kardeş kaçıncı denemendi ve tavsiyelerin var mı yeme içme hareket vs
Cümlenin en başında NASİBİNDE VARSA demek istiyorum.
2018 yılında birsürü vitaminler takviyeler çok pahalı ilaçlar en kaliteli folik asitler kullanarak işten izin alıp adeta kendimi incitmeden yaşayarak
tüp bebek yaptırdım.. tam 4 tane birinci kalite 5. Gün embriyo oldu.. 2 si donduruldu 2'si taze transfer edildi.. transferden sonra kendimi hiç üzmedim yormadım çalışmadım bol meyve tükettim yapabileceğim herşeyi yaptım... Ama negatif sonuçlandı..
3 ay sonra rahim dinlendi ve dondurulmuş embriyoların transfer ettirdim yine aynı şekilde dikkat ettim ve yine Negatif sonucu aldım...
Daha sonra şehir değiştirdim sürekli gel gitler oldu derken 2 yıl tedavi olmadım..
2 yıl sonra memleketime taşındım ve memleketimde ki tek devlet hastanesinin tek infertilite bölümünde tedaviye başladım..
Ücretsiz tüp bebek olabilmesi için belli prosedürler var ilki en az 3 kere aşılama olmak..
İlk aşılamamı Şubat ayında oldum ve yine itinayla bekledim test gününü.. test günü değerim çok düşük çıktı ve takibi yapıldığında kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı.. ama olsun 6 yıllık evliliğim ve onca tedavinin içinde ilk pozitif sonucumdu bu ve gerisi gelecekti
Araya pandemi girdi ve tam 6 ay sonra tekrar tedaviye başladım 2. Aşılama yapıldı Ağustos ayında...
Ben acele ediyorum ki biran önce şu aşılama prosedürünü geçiyimde ücretsiz tüpbebek yaptırırım... Bu yüzden 2. Aşılama da hiç ama hiç dikkat etmedim,hunharca yoruldum,her türlü stresi yaşadım,ve tutmayacak inancı okadar hakimdiki test günü geldiğinde negatif sonuç için kan vermeye gittiğimden emindim..
Ama bu sefer tutmuş miniğim,hemde hiç uğraştırmadan hiç üzmeden annesini
uzun lafın kısası, ne yaparsan yap,nasıl beslenirsen beslen hangi doktora gidersen hangi ilacı takviyeyi kullanırsın kullan ; NASİBİNDE o ay anne olmak varsa olacaksın
ben 6 yıllık tecrübe de bunu öğrendim
Biraz uzun oldu kusura bakma