aşılama sperm hareketsizliği

cesi3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
4
0
1
36
merhaba kızlar
eşimin sperm hareketsizliği yüzde 70 hareketli yüzde 30 sperm sayısı 130 milyon doktor proxxedd plus diye bir ilaç verdi ve pharmaton kullanıyor ek olarak keçiboynuzu özü kullanıyor sabah akşam. bizi aşılamaya yönlendirdi rahim filmi geçen ay çekildik herşey güzel yumurtlama takibi yapıldı harika dedi. bu ay aşılama yaptıracağız ilk sorum izmirde kimler nereye aşılama yaptırdı hangi hastaneyi seçmeliyiz SMYRNA TÜP BEBEK merkezinde yaptıran varmı. ikinci sorum eşimin spermleri aşılama için yeterlimi daha önce yaptıranlar sonuçları yazabilirmi

Benım eşimin 30 milyom sperm sayısı. %70 hareketsiz %30 hareketli doktor proxseed verdi. Gebe kalırsın ama zaman alır dedi. Sonra ben biraz araştırma yaptım eşime l-karnitin surubu. L-arginine hapı ve pharmaton kullandırdım cok şükür hamile kaldım. Allah sanada nasip etsin inşAllah tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNNNNN❣

Canım ne kadar sürede hamile kaldın doktor sizi aşılamaya yonlendirdimi

Canım ne kadar sürede hamile kaldın doktor sizi aşılamaya yonlendirdimi
Cnm 1 ay boyunca l karnitini kullandık o ay kimyasal oldu sonra 3ünü bi arada kullandık oldu şükür. Aşılamaya yönlendirmedi degerleriniz kötü degil olur dedi. Varikosel var mı sizde

Cnm 1 ay boyunca l karnitini kullandık o ay kimyasal oldu sonra 3ünü bi arada kullandık oldu şükür. Aşılamaya yönlendirmedi degerleriniz kötü degil olur dedi. Varikosel var mı sizde
Hayır canım hiç bir sorunumuz yok morfolojisi herşeyi mükemmel sadece yüzde 70 hareketsizlik var sperm sayısı 130milyon bende her ay düzenli adet olurum yumurtalık takibi yapıldı düzenli catliyor doktor maddi imkanınız varsa yaptırın aşılama dedi

Benım eşimle aynı hareketsizliği. Hiç hamile kalmadın mı?ne zamandır deniyorsunuz?

Eylülden beri deniyoruz hayır hiç hamile kalmadım çatlama iğnesi 1 kere denendi olmadi 1 aydır proxeed birde pharmaton kullaniyor esim
Ben 1.5 sene sonra hamile kaldım Allah'ın izniyle. İnşAllah sende tez vakitte kalırsın cnm.AMİNNN❣

mrh arkadaslar eşimin sperm sayısı 40 milyon fakat hareketlilik sıfır.acaba hareketli hale gelme ihtimali olurmu benim durumumda olup doğal yolla gebe kalabilen varmı yardımcı olursanız cok sevirim .keçiboynuzu kürü başladık e vit.ve ürolog dr unun verdiği promotil ilacı kullanıyoruz ama sonuç alabilecekmiyiz bilmiyorum.

Benim esiminde sayi cok iyi fakat hareketlilik 0 esiminde. Doktor normal yolla olmaz demis ama ben umudumu yitirmiyorum tabiki rabbim nasip etmisse her sekilde olur onumuzdeki ay tup bebek tedavisine baslicaz insallah guzel sonuclar aliriz

Benim esiminde sayi cok iyi fakat hareketlilik 0 esiminde. Doktor normal yolla olmaz demis ama ben umudumu yitirmiyorum tabiki rabbim nasip etmisse her sekilde olur onumuzdeki ay tup bebek tedavisine baslicaz insallah guzel sonuclar aliriz
Evet bizede direk vakit kaybetmeden tup bebege gidin dediler ama insan yinede umut ediyor dogal yollarla olurmu diye Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…