Aşılama sonucu bekleyenler...

hindibagboz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
32
1
0
34
İstanbul
Arkadaşlar, 15 Mart'ta ilk aşılamamı yaptırdım.

Aşılama ile olumlu sonuç alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Bize moral olur...

Benim bir tanıdığımın yumurta tembelliği vardı. İkinci aşılamada tuttu...

İnfertilite yaşayanları sadece bunu yaşayanlar anlar. Gelin birlikte bu süreci göğüsleyelim, bu konuda dertleşelim, paylaşalım. Neler hissediyorsunuz? Neler yaşıyorsunuz?

Gelin birlikte bekleyelim....

Ben de 12 Mart da 3. aşılamamı oldum.2 si tutmadı bakalım hayırlısı hepimiz için.

doktoruma gittim geldimm baya bii baktı kurcaladı durdu :90:
2 büyük yumurtm var cuma tekrar gideceğimm inşallah güzelce büyürr bebiş olarak dönerr bakalım hafta sonuna gelmezse 2. aşılamayı olacağım

yardım eder misiniz

merhaba ben 5 yıllık evliyim 3 yıl önce tüp bebek denemesi geçirdim negatifti 2 milyondu sperm sayısı o zaman eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı yükseldi ben 10 ay önce normal bir şekilde hamile kaldım fakat bebeğimin kalbi atmadı kürtaj oldum 3 ay önce eşim ayrı ayrı iki hastanede test verdi birinde 28 milyon diğerinde ise 19 milyon çıktı ve tabii varikosel yine çıktı doktorlar ameliyat olmassa değerler sürekli inip çıkar dedi ameliyat oldu şimdi 3 ay doldu test vermek istiyoruz bu ayın sonunda ne yapıcaz bilmiyorum yumurta çatlatma ile hamile kalabilir miyim aranızda deneyen yada aşılama yapıp tutan varmı acaba yardım edin bana

meraba arkadaşım ben aşılamayla hamile kaldım ik denemede tuttu suan 3.5 yaşında bir kızım var mar 17 ikinci çocuk için yaptım bakalım hayırlısı

arkadaşlar merhaba bende yenyım gecen mayıs ayında serophene kullandım 2 defa işe yaramadı buarada 3 yıllık evlıyım ve doğru duzgun korunmadık bıle... sonra rahım fılmı ıstedıler ben normal muayene bıle olamıyorum anestezı ıle cektırdım cok sukur temız cıktı sonra bıraktım tedıvyıı 2 ay sonra kımyasal gebelik gecırdım 15 gunlukmus tutunamadı düştü yıne gıtmedım doktora 6 ay gectı başka doktora gıttım klomen kullandık yumurtalar gelıstı ama gebelik olmadı aşılama yaptık hiç umudum yok ama bugun 10. gunum cok sancım oldu bırde 200mg progestan verdı sabah aksam ayrıca yumurtalar ıyı dedı 5 ıle 10 arasında olmasını beklerız senın 9 tane olmuş 18-15-20mm boyutlarında dedı böyle bısey yasayıpta tutan varmı umut arıyorum... allah ısteyen herkesın yanında olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…