- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Allah kucağınıza almayı nasip Etsin inşKonuyu açan benim canım güzel gidiyor çok şükür kalp atışını falan da duyduk 3 hafta sonra kontrol darısı size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kucağınıza almayı nasip Etsin inşKonuyu açan benim canım güzel gidiyor çok şükür kalp atışını falan da duyduk 3 hafta sonra kontrol darısı size
hayırlı olsun canım ya Allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın cok guzel bır mutluluktur emınım15. Günüm bugün 12. Günden beri idrar testim pozitif çıkıyordu bende bugün kan verdim kesinleşti çok şükür
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım.1yıllık evlilik şartı var sanırım ,eşinizin ya da sizin sigortalı olması lazım.Ben herhangi bir belge vermedim sistemden hemen rapor çıktı .İlaçlara sadece 275 TL gibi bi ücret verdik onun dışında bi ücret ödemedik .Siz gidin bi sorun onlar yardımcı olurMerhaba devlet has. Veya şehit Hastanesi'nde aşılama yaptırmak için bir şart var mı ucreti nedir ? Bu süreci yaşayanlar bilgilendirebilir mi acaba ?
Amin inşİnşallah yıprandığımızı hissediyorum bedenen yorgunuz bu süreçler çok zor Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın..
1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuk sahibi olamama şartı var canım bütün tetkikleri infertilite bölümü yapıyor uygun görürlerse aşılamayı yapıyorlar sigortalı olursanız iğne kullanmanı uygun görürlerse yani hapla gelişmezse yumurtaların iğneye geçiyorlar. O iğneler sigortasız raporsuz 1000 tl ama sigortalı olur da rapor çıkarırlarsa ben 1 kutusuna 3 ay önce 365 tl verdim. Onun dışında ücret istenmiyor onu da eczaneye ödüyorsunuz zatenMerhaba devlet has. Veya şehit Hastanesi'nde aşılama yaptırmak için bir şart var mı ucreti nedir ? Bu süreci yaşayanlar bilgilendirebilir mi acaba ?
Hayırlı olsun çok sevindim betanız kaç çıktı . İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız15. Günüm bugün 12. Günden beri idrar testim pozitif çıkıyordu bende bugün kan verdim kesinleşti çok şükür
Ben devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdım eşinizin yada sizin sigortalı olması gerekiyo sizden bir kaç belge istiyorlar nüfus kayıt örneği evlilik ve nüfus kağıtları fotokopileri sperm sonuçları rahim filmi sonuçları histereskopi sonuçları benden bunları istedilerMerhaba devlet has. Veya şehit Hastanesi'nde aşılama yaptırmak için bir şart var mı ucreti nedir ? Bu süreci yaşayanlar bilgilendirebilir mi acaba ?
Bende 3 kutu kullandım tanesi 365 yani bende raporla 1100 tl tuttu gonal f 450 kullandımBen gonal f kullandım benim ilaçlarım 700 TL tuttu sigortaya rağmen
103 çıktı inş yükseliyormu diye kan vericem 2 günde 1 teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim betanız kaç çıktı . İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ben gonal f 300 3 kutu 1 tane ovitrella 2 kutu progesteron hap 700 TL verdimBende 3 kutu kullandım tanesi 365 yani bende raporla 1100 tl tuttu gonal f 450 kullandım
Teşekkürler peki 3 yıl evli olma şartı var mı biz daha 2 senelik evliyizBen devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdım eşinizin yada sizin sigortalı olması gerekiyo sizden bir kaç belge istiyorlar nüfus kayıt örneği evlilik ve nüfus kağıtları fotokopileri sperm sonuçları rahim filmi sonuçları histereskopi sonuçları benden bunları istediler
O tüp bebekte geçerli eğer sizin veya eşinizin bir sorunu yoksa odaTeşekkürler peki 3 yıl evli olma şartı var mı biz daha 2 senelik evliyiz
Gayet güzel maşallah Allah tamamına erdirsin103 çıktı inş yükseliyormu diye kan vericem 2 günde 1 teşekkür ederim
Bugün adetim geldi malesef tutmadı aşılamamızAmin inş
Tebrik ederim sizide ne güzel bir haber insallh darısı bizlereHamileyim inş isteyen Herkese nasip olur
Malesef adetim geldi bugünİnşallah güzel haber alırız. Bizimle de paylaşın inşallah. Bekliyoruz
Hayırlısı olsun ümidinizi kaybetmeyin tekrar deneyinBugün adetim geldi malesef tutmadı aşılamamız