Aleyküm selam ve rahmetullah. Ben aşılama yapmadım ama yapmayı düşünüyorum. Acaba fiyatı ne kadardır ve tutma yüzdesi nedir ? Bu arada RABBIM hayırlısıyla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin. Umudunuzu ve çabanızı boşa çıkarmasın.Selamin Aleyküm rabbim gönlümüzden gecenleri biliyor ❤ rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh hepimiz birbimize dua edelim hayırlı guzel haberler alalim insallah yer gök dua ile aşılama varsin vesile olsun .. Yeni aşılama yaptim benim gibi sonuc bekleyenler var mı ?
aminnnnAleyküm selam ve rahmetullah. Ben aşılama yapmadım ama yapmayı düşünüyorum. Acaba fiyatı ne kadardır ve tutma yüzdesi nedir ? Bu arada RABBIM hayırlısıyla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin. Umudunuzu ve çabanızı boşa çıkarmasın.
Diyarbakır da zeki akkum diye bir doktor varmış 3000 tl civarı istiyor aşılama için ilaçlar hariç çok istiyormuş o zaman. Siz hangi il de ve hangi hastanede yaptınız. RABBIM isteyen herkesin bizim de kucaklarimizi doldursun INŞAALLAH. Bende pko var 3 yıldır evliyim 2 yıldır bi kaç doktorda klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü ama bir türlü çatlamadılar bir deFa da ovitrelle catlatmaiğnesi vurdum yine catlamadiaminnnnhic korkcak bi islem degil cok kisa sürüyor allahin iziniyle hersey yolunda gittikten sonra rabbim biseyleride vesile ediyor iste tutuyor tutmuyor diyemem tabikide nasipse varsin vesile olsun ilkinde cok tutmuyor diyorlar ama nasibimizde varsa öyle düşünelim:) biyerden baslamak gerekir fiyat olarak 500 600 tl arasi diyebilirim
Hayırlısı olur insallah yokk hayir duymadim zeynep kamilde yaptirdim ben diyarbakirda pahliya oluyor sanirim saracoglunun catmasi icin kürleri var hic denediniz mi pekiDiyarbakır da zeki akkum diye bir doktor varmış 3000 tl civarı istiyor aşılama için ilaçlar hariç çok istiyormuş o zaman. Siz hangi il de ve hangi hastanede yaptınız. RABBIM isteyen herkesin bizim de kucaklarimizi doldursun INŞAALLAH. Bende pko var 3 yıldır evliyim 2 yıldır bi kaç doktorda klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü ama bir türlü çatlamadılar bir deFa da ovitrelle catlatmaiğnesi vurdum yine catlamadi
Selamin Aleyküm rabbim gönlümüzden gecenleri biliyor ❤ rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh hepimiz birbimize dua edelim hayırlı guzel haberler alalim insallah yer gök dua ile aşılama varsin vesile olsun .. Yeni aşılama yaptim benim gibi sonuc bekleyenler var mı ?
Aleykum selam canm bnde mersin univ hastanesinde basladim tedaviye. Asilama olacam..bugun ilk ignemi vuruldum bakalmSelamin Aleyküm rabbim gönlümüzden gecenleri biliyor ❤ rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh hepimiz birbimize dua edelim hayırlı guzel haberler alalim insallah yer gök dua ile aşılama varsin vesile olsun .. Yeni aşılama yaptim benim gibi sonuc bekleyenler var mı ?
Amin insallah canm anlatir msn biraz sorun neydi ? Ozel de mi devlette mi yaptirdin asilamadan sonra nelere dikkat ettinAleyküm Selam benim yarın tam iki hafta olacak aşılama yaptırdım bekliyorum Cumartesi de regl günüm inşaallah olmam bu arada ilk aşılamam RABBİM isteyen herkese bende dahil nasip etsin hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat inşaallah❤
Eşimde sıkıntı ilaç kullandı üç ay sonra ben rahim filmi çektim klomen kullandım kist oldu bir ay ara verdim sonra tekrar klomen yine olmadı tabi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ayda aşılama yaptık hiç korkma ağrılı değil valla hiç birşeye dikkat etmedim arkadaşım normal yaşantıma devam ettim ama iş yapmayı azalttım okadar bide bana doktor ınofolic verdi onu kullanıyorumAmin insallah canm anlatir msn biraz sorun neydi ? Ozel de mi devlette mi yaptirdin asilamadan sonra nelere dikkat ettin
Ay hadi bakalm insallah hayrli olur..Özelde yaptırdım ben canım
Amin İnşaallah canım ama sancım var bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaAy hadi bakalm insallah hayrli olur..
Biliyorum içiniz yanıyor benim gibi. Ama kalbimin bir köşesinde hep şu söz var; ALLAH kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz. Üzülmeyin lütfen elbet zamanı var hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce MEVLAMBen hastalandım
Amin inşaallah arkadaşım aynen ağladım bayağı insanın elinde değil üzülüyoruz tabi RABBİM herşeyin hayırlısını versin inşaallah hepimizeBiliyorum içiniz yanıyor benim gibi. Ama kalbimin bir köşesinde hep şu söz var; ALLAH kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz. Üzülmeyin lütfen elbet zamanı var hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce MEVLAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?