Hiç bilmiyorum ki sırf yapmak için mi yaptılar yoksa gün içinde yükselir diye mi düşündüler bilemiyorum bi de bize aşılamanın ikinci gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun dediler o zaman da çatlama olabilir belki bilemiyorum şuan ne desek boş herşey kan testinde belli olur.İnşAllah progestan bir işe yarar. Herhangi bi belirtin var mı seninBelki de ..
akşama doğru falan yükseliyor mu acaba değer bi anda
Bilemiyorum ki
Ama mesela senin ilkinde 30 üstüymüş oyle olanlar var bi anda da öyle olur mu
Ya da çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabilme olayından dolayı mı valla bilemiyorum herşeyı düşündüm ama
Sen yine progesteron kullanıyorsun belki onunla yukselır
Bana onu bile gerek yok dediler
İlşkiyi bana de demişlerdi canım yok valla hiçbir şeyim adet tarıhım 14 mart çok var vallaHiç bilmiyorum ki sırf yapmak için mi yaptılar yoksa gün içinde yükselir diye mi düşündüler bilemiyorum bi de bize aşılamanın ikinci gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun dediler o zaman da çatlama olabilir belki bilemiyorum şuan ne desek boş herşey kan testinde belli olur.İnşAllah progestan bir işe yarar. Herhangi bi belirtin var mı senin
Her şeyimiz hemen hemen aynı benim adetlerim düzensiz ama şimdi yumurtlama olduğun için bat 15-16 diye düşünüyorum . Aynı şeyleri yaşamışız inşAllah aynı şekilde pozitifi görürüzİlşkiyi bana de demişlerdi canım yok valla hiçbir şeyim adet tarıhım 14 mart çok var valla
Her şeyimiz hemen hemen aynı benim adetlerim düzensiz ama şimdi yumurtlama olduğun için bat 15-16 diye düşünüyorum . Aynı şeyleri yaşamışız inşAllah aynı şekilde pozitifi görürüz
Aslında kan testi de yaptırmayı düşünmüyorum adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum ama o anki psikolojim ne olur bilmiyorumEvert canım inşallah öyle olurda paylaşırız sevincimizitest yapmayı düşünüyor muusn
Aynı benAslında kan testi de yaptırmayı düşünmüyorum adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum ama o anki psikolojim ne olur bilmiyorumşuanda çatlama olmamış diye düşündüğüm için hamilelikte olmaz diye düşünüyorum hevesim kırıldı
İdrar testini zaten yapmam ama kanı da kolay kolay vermeyi düşünmüyorum adetimi bekleyeceğim ama sen yaparsan yaz olur mu inşAllah seninki pozitif çıkarsa bana da bi umut olursunAynı beneve testte almadım
Çatlamayan yumurtayla olmaz diyorum bende
Yok kuzum kesin yapmıycam yanı emınımİdrar testini zaten yapmam ama kanı da kolay kolay vermeyi düşünmüyorum adetimi bekleyeceğim ama sen yaparsan yaz olur mu inşAllah seninki pozitif çıkarsa bana da bi umut olursun
Yok kuzum kesin yapmıycam yanı emınım
Sen gibi beklemeyı düşünüyorum ama haberleşelim
İnşallah tatlımtamam o zaman haberleşelim inşAllah hayırlısıyla olur
Canım nabersintamam o zaman haberleşelim inşAllah hayırlısıyla olur
Hala beklemedeyimCanım nabersin
Bende canm haftaya Perşembe 14 gun olıyor benımHala beklemedeyimadete kadar beklemeyi düşünüyorum sen ?
Benimde hiç umudum yok. Seninle aynı şekilde benimde haftaya perşembe 14.gün olacak 16 sonda adet olmam gerekiyor o yüzden iki gün daha beklemeyi düşünüyorum adetim gecikirse test yaptırırım . Hiç belirtin var mı canım?Bende canm haftaya Perşembe 14 gun olıyor benım
Ama hiç umudum yok
Aynı kuzum benmde 16 adetBenimde hiç umudum yok. Seninle aynı şekilde benimde haftaya perşembe 14.gün olacak 16 sonda adet olmam gerekiyor o yüzden iki gün daha beklemeyi düşünüyorum adetim gecikirse test yaptırırım . Hiç belirtin var mı canım?
Hayırlısı olsun canım moralini bozma herşeyde vardır bi hayır olanda da olmayan da . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimizeBende çarşamba günü 13. Gündü kan verdim negatif dedi
Bende öyle düşünüyorum da rabbimin gücü herşeye yeter belki umudumuzun kırıldığı yerde verecek rabbim. Hayırlısı olsunAynı kuzum benmde 16 adet
Herşeyımız aynı
Gaz var sadece bide ayakalrım çok üşüyor
Ama ayak üşümesi benm hep var
Bunlarda belirti değil yanı
Zaten çatlamayan yumurtaya aşılama tutması saçma olurdu
Ayak usumesi belirtimi merak ettim benim hiç olmaz bikac gundur çok oluyorAynı kuzum benmde 16 adet
Herşeyımız aynı
Gaz var sadece bide ayakalrım çok üşüyor
Ama ayak üşümesi benm hep var
Bunlarda belirti değil yanı
Zaten çatlamayan yumurtaya aşılama tutması saçma olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?