• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama sonrasi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı şekilde benimde öyle hiç beklemiyordum bi anda ağrılar kramplar girdi şimdi sıcak su torbasıyla yatıyorum. Biliyor musun olmayacağını tutmadığını biliyordum ama yine de içten içe bi umut oluyor ya insan da adet olunca öyle üzüldüm ki anlatamam
Öyle canm umut hiç bitmıyor ki
Valla agrılı sancılı kötü geçıyor yanı bi an once bitsin diye bekliyorum

Öyle canm umut hiç bitmıyor ki
Valla agrılı sancılı kötü geçıyor yanı bi an once bitsin diye bekliyorum
Rabbim bi an önce hepimizi hayırlısıyla evladımıza kavuştursun elimizden ne yazıkki başka bir şey gelmiyor . Tam adet olamıyorum da biliyor musun. Böyle 5-6 damla çok ağrılı lekelerim geliyor . Sökülmedipi için çok ağrıyor benim galiba

Rabbim bi an önce hepimizi hayırlısıyla evladımıza kavuştursun elimizden ne yazıkki başka bir şey gelmiyor . Tam adet olamıyorum da biliyor musun. Böyle 5-6 damla çok ağrılı lekelerim geliyor . Sökülmedipi için çok ağrıyor benim galiba
Amin bitanem
Ben oluyorum tam olarak başta biraz leke leke oldu şu an normal
Sıcak tut canım bide adaçayı iyi gelıyor eger içebiliyorsan o söktürüyor genelde

Merhaba, bıkmış durumdayım. Karar vermek çok zor, fiyatlar çok fena, rapor için 2 aşılama şartı var, ve bedenimin dayanacak gücü yok. Hoca hiç uğraşmayın aşılamayla zamanınız geçiyor, parayı kazanırsınız ama zaman geri gelmez dedi. Iyi hoş ta ya o da tutmazsa, nerden baksan 12.000 tl tutuyor raporsuz. Napicagimizi şaşırdık 🤷‍♀️🤦‍♀️
Canım amh değerine bakıldı mı. Bence aşılamalarını yaptır. Ve hemen üniv hastanasinde tüp bebeğe başla. Çünkü en azından yaş itibari ile devlet bir kısmını karşılıyor. Yumurta rezervin önemli şu aşamada. O yüzden planlamanı daha net yapmalısın. 38 yaş görünüyor senin profilde. 40 a bastığın an devlet karşılamıyor. 38 yaşında ilaç vb için tüp bebeğe çok ödeniyor. Bir arkadaş 1071 tl hastaneye verdi. Özel olursa 12 bin sadace hastane. O yüzden araştırma hastanesi araştır ve başla hemen tedaviye

Canım amh değerine bakıldı mı. Bence aşılamalarını yaptır. Ve hemen üniv hastanasinde tüp bebeğe başla. Çünkü en azından yaş itibari ile devlet bir kısmını karşılıyor. Yumurta rezervin önemli şu aşamada. O yüzden planlamanı daha net yapmalısın. 38 yaş görünüyor senin profilde. 40 a bastığın an devlet karşılamıyor. 38 yaşında ilaç vb için tüp bebeğe çok ödeniyor. Bir arkadaş 1071 tl hastaneye verdi. Özel olursa 12 bin sadace hastane. O yüzden araştırma hastanesi araştır ve başla hemen tedaviye
Amh değerim 2.32 idi, en son ölçülen 2.00. Şu an ilk asilamam yapıldı, araştırma hastanesinde bekliyoruz, Rabbim inşallah nasip eder tutunup sağlıkla doğmasını. 2 asilamadan once tüp bebek raporu vermiyorlarmis, o sebeple şimdi ilk aşılamayı yaptırdık bakalım. 🤷‍♀️

Back