Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Asilama sonrasi
- Konu Sahibi RbaPlt14
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2021
- 21
- 11
- 8
Doktorunuza katlıyorum. Ben de 2 kez aşılama oldum, tutmadı. Keşke bu parayı ve zamanı tüp bebek için kalsaydı. Şu anda Tüp bebek tedavisi görüyorum.Merhaba, bıkmış durumdayım. Karar vermek çok zor, fiyatlar çok fena, rapor için 2 aşılama şartı var, ve bedenimin dayanacak gücü yok. Hoca hiç uğraşmayın aşılamayla zamanınız geçiyor, parayı kazanırsınız ama zaman geri gelmez dedi. Iyi hoş ta ya o da tutmazsa, nerden baksan 12.000 tl tutuyor raporsuz. Napicagimizi şaşırdık
Son düzenleme:
- 2 Ekim 2020
- 277
- 212
- 33
- 41
Asilamanin tutmayacağı çok belli zaten, rapor hakkı kazanabilmek için mecbur bir yol işte. Aşılama için de mi masraf yaptınız ve 2 aşılama için ne kadar vakit harcadınız acaba?Doktorunuza katlıyorum. Ben de 2 kez aşılama oldum, tutmadı. Keşke bu parayı ve zamanı tüp bebek için kalsaydı. Şu anda Tüp bebek tedavisi görüyorum.
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Canım sonucun ne olduMerhaba arkadaşlar 11 şubatta aşılamam oldu ilk aşılamam doktor progestan 200mg verdi ağızdan alıyorum ama hafif kahverengi lekelenmelerim var çok az ara sıra oluşan kasik ağrısı be bel ağrısı var ama arasira oluyor dinleniyorum aslında çok fazla iş yapmıyorum ama diğer konuları okudum göğüs hassasiyetim filan yok çok tedirginim tutmamıştır diye böyle yaşayan ve tutan arkadaşlar varsa yazarsa çok mutlu olurum birbirimize bu süreçte umut olmamız lazım bana umut olursanız çok sevinirim
- 11 Ocak 2021
- 21
- 11
- 8
Ben özel yaptırdım. 2 aşılama -2ay zamanım bi de git gel bekle... fiyat olarak her birisi 1500 TL. Şu anda da tüp bebek raporsuz-özel.Asilamanin tutmayacağı çok belli zaten, rapor hakkı kazanabilmek için mecbur bir yol işte. Aşılama için de mi masraf yaptınız ve 2 aşılama için ne kadar vakit harcadınız acaba?
- 4 Şubat 2021
- 116
- 56
- 28
- 29
Kan verdim bugün negatif malesefCanım sonucun ne oldu
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Hayırlısıyla olur inşallah kuzum çok zor biliyorum pes etme yeterkiKan verdim bugün negatif malesef
- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
CAnım bu fiyat raporlu hali mi raporsuz mu ?18 bin + 700 doktor görüşmesi + ilaçlar
Bilmiyorum arkadaşım. Rapor geçiyor mu orada ki ?CAnım bu fiyat raporlu hali mi raporsuz mu ?
- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
Evet canım, raporlu olunca hastanenin yüzde 30 unu, ilaçların da yüzde 80 ini devlet karşılıyorBilmiyorum arkadaşım. Rapor geçiyor mu orada ki ?
- 11 Ocak 2021
- 21
- 11
- 8
Bu raporsuz, ve devlet sadece taze transfer karşılıyor, dondurulmuş transfer zaten ilk tercih oluyor genelde. Taze transfer için 18 değil daha az ödüyorsunCAnım bu fiyat raporlu hali mi raporsuz mu ?
- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
Nasıl yani mesela rapor aldın ama dondurulmuş transfer yapılınca ilaçları filan ödemiyo mu yoksa sadece hastaneyi mi ödemiyorBu raporsuz, ve devlet sadece taze transfer karşılıyor, dondurulmuş transfer zaten ilk tercih oluyor genelde. Taze transfer için 18 değil daha az ödüyorsun
- 4 Şubat 2021
- 116
- 56
- 28
- 29
Evet çok zormus ya ben acil hemsiresiyim çalıştığım dönemde acile bu gonal f işte ovitrelle filan vurdurmaya gelen bayanlar olurdu onlara her geldiklerinde dua ederdim duada isterlerdi zaten hergun gel git olunca samimi okuyorsun bir sure sonra onların o yüz ifadelerindeki umudu olmayınca bir daha ki aya yeniden iğne için ilk geldiklerinde ki umutsuzluğu hiv anlamamışım sadece görmüşüm şuan o kadar çok iyi anlıyorum ki o kadar zor bir surecmis ki insan başına gelmeyince anlayamıyormuş Rabbim beklemelerimizi hayırla sonuclandirsin inşallahHayırlısıyla olur inşallah kuzum çok zor biliyorum pes etme yeterki
Sizin süreciniz nasıl, nasıl ilerliyorliyorsunuz
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
oy kuzum ya o kadar iyi anlıyorum ki bakalım benimki ne olacak ümit bağlamıyorum ama bir umut oluyor insanın içinde umutsuz olmaz dene ve pes etme olur Rabbimin izni ile amiiiin inşallah canım benim ben iğne vurulalı 3 gün oldu kuzumEvet çok zormus ya ben acil hemsiresiyim çalıştığım dönemde acile bu gonal f işte ovitrelle filan vurdurmaya gelen bayanlar olurdu onlara her geldiklerinde dua ederdim duada isterlerdi zaten hergun gel git olunca samimi okuyorsun bir sure sonra onların o yüz ifadelerindeki umudu olmayınca bir daha ki aya yeniden iğne için ilk geldiklerinde ki umutsuzluğu hiv anlamamışım sadece görmüşüm şuan o kadar çok iyi anlıyorum ki o kadar zor bir surecmis ki insan başına gelmeyince anlayamıyormuş Rabbim beklemelerimizi hayırla sonuclandirsin inşallah
Sizin süreciniz nasıl, nasıl ilerliyorliyorsunuz
- 11 Ocak 2021
- 21
- 11
- 8
Tam olarak bilmiyorum, bana öyle dediler bahçecide, belki ilaçlar ödeyebilirNasıl yani mesela rapor aldın ama dondurulmuş transfer yapılınca ilaçları filan ödemiyo mu yoksa sadece hastaneyi mi ödemiyor
- 4 Şubat 2021
- 116
- 56
- 28
- 29
Rabbim sizinde hakkımızda hayirlisini versin inşallah emekleriniz boşa gitmesin inşallahoy kuzum ya o kadar iyi anlıyorum ki bakalım benimki ne olacak ümit bağlamıyorum ama bir umut oluyor insanın içinde umutsuz olmaz dene ve pes etme olur Rabbimin izni ile amiiiin inşallah canım benim ben iğne vurulalı 3 gün oldu kuzum
Insan bir umut bağlayamiyor bir yani ya olmayacak derken kalbinin bir yerinden bir umut filizleniyor bunada engel olamıyor ki insan
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Aynen öyle kuzum benim amiinn vallahi iki ağrı girse mutlu oluyor insan ondan biliyor Rabbim tez zamanda kavuştursun bizleti meleklerimizeRabbim sizinde hakkımızda hayirlisini versin inşallah emekleriniz boşa gitmesin inşallah
Insan bir umut bağlayamiyor bir yani ya olmayacak derken kalbinin bir yerinden bir umut filizleniyor bunada engel olamıyor ki insan
Aşilamanin 7. Gunune girdim. Gunler gecmiyor adeta
İlk 3 gun acayip derece de gazim var. Yani aslinda gazim yok ama varmis gibiydi Diger semptomlarim ise bazen titreme geliyo arada, normalde 1-2 gibi uyanirim 10 da lönk diye uyaniyorum. Az su tuketmeme ragmen gunde 6-7 kere hatta daha fazla bile olabilir tuvalete cikiyorum. Catlatma ignesi cift cizgi cikarir diye yazildigi icin burda 5 gun test yaptim tek cizgi cikti. Yani benim igne ona etki etmemis heralde
Kasiklarima arada sirada elektirik carpiyormus gibi oluyor. Normalde cok akintisi olan biriyim 7 gundur sifir akinti. Yani ic camasirimi 7 gun kullanabilirim o derece akintisiz Cenem sivilce dolu, normal ergenligim de bile sivilce cikarmayan biriydim. Yani bu ilac beni alt ust etti belli ki İnsallah bari ise yarar diye dusunuyorum
İlk 3 gun acayip derece de gazim var. Yani aslinda gazim yok ama varmis gibiydi Diger semptomlarim ise bazen titreme geliyo arada, normalde 1-2 gibi uyanirim 10 da lönk diye uyaniyorum. Az su tuketmeme ragmen gunde 6-7 kere hatta daha fazla bile olabilir tuvalete cikiyorum. Catlatma ignesi cift cizgi cikarir diye yazildigi icin burda 5 gun test yaptim tek cizgi cikti. Yani benim igne ona etki etmemis heralde
Kasiklarima arada sirada elektirik carpiyormus gibi oluyor. Normalde cok akintisi olan biriyim 7 gundur sifir akinti. Yani ic camasirimi 7 gun kullanabilirim o derece akintisiz Cenem sivilce dolu, normal ergenligim de bile sivilce cikarmayan biriydim. Yani bu ilac beni alt ust etti belli ki İnsallah bari ise yarar diye dusunuyorum
- 4 Şubat 2021
- 116
- 56
- 28
- 29
Amin amin evet ne güzel dedin arkadaşımAynen öyle kuzum benim amiinn vallahi iki ağrı girse mutlu oluyor insan ondan biliyor Rabbim tez zamanda kavuştursun bizleti meleklerimize
Geçen hafta cuma mı yaptırmıştın aşılamayı canım. Benimde senle aynıAşilamanin 7. Gunune girdim. Gunler gecmiyor adeta