Evet 19 unda :)Geçen hafta cuma mı yaptırmıştın aşılamayı canım. Benimde senle aynı
Anlıyorum, inşallah olur inşallah hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bizim o kadar bütçemiz yok, devlet hastanesinde de aşılama ücretli değildir umarım. Çünkü bi kaç gün sonra sırf tüp bebek raporu için ilk aşılama olayına baslicam bakalım. Peki bisey sorsam; aşılama acılı bir süreç mi, yani hsg gibi falan değildir umarım.Ben özel yaptırdım. 2 aşılama -2ay zamanım bi de git gel bekle... fiyat olarak her birisi 1500 TL. Şu anda da tüp bebek raporsuz-özel.
Ayyy beraber bekleyelim o zamanEvet 19 unda :)
Bende cok belirti var ama hepsini ilaca vuruyorum. Umutsuzum acikcasi
Progesteron testi yaptırdın mı sen. Ben bugün yaptırdım 16 çıktıEvet 19 unda :)
Bende cok belirti var ama hepsini ilaca vuruyorum. Umutsuzum acikcasi
Yok benden istemedi test asilamadan once yaptirdim ama dis lab oldugu icin e nabizda degerini goremiyorum. Doktor adet gunune kadar hic bisi yapma olursan 2. Gun gel olmazsan teste gel dediProgesteron testi yaptırdın mı sen. Ben bugün yaptırdım 16 çıktı
Bende akinti hic yok ya cok entresan bi sekilde.Ayyy beraber bekleyelim o zaman
Benim de ilk zamanlar çok gazım vardı hatta kramplar giriyordu karnıma şimdi rahatladım akıntım çoktu iki gündür yok kadar az sol kasığımda arada ağrı oluyo
Teşekkür ederimAnlıyorum, inşallah olur inşallah hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bizim o kadar bütçemiz yok, devlet hastanesinde de aşılama ücretli değildir umarım. Çünkü bi kaç gün sonra sırf tüp bebek raporu için ilk aşılama olayına baslicam bakalım. Peki bisey sorsam; aşılama acılı bir süreç mi, yani hsg gibi falan değildir umarım.
Hsg de öyle acı çektim ki, o gün bugündür hayat kolay geliyor yani! Inşallah, teşekkürler, ama hiç zannetmiyorum, zaten hiç bir sorun olmamasına rağmen olsa şimdiye kadar olurdu, asilamadan da umudum yok ta, işte sırf tüp raporu için bakalım hayirlisi, hepimiz için hayırlısıTeşekkür ederimhiç acımıyor, hiç korkma. Umarım tutar ve tüp bebek gerek kamıyacak, çünkü %5-15 imkanı var.
Evet bendede akıntı kesildi yok. Göğüslerimde ağrı yok. Normalde çok sivilcem olur ama şuan sivilce yok. Karnımda arada ağrı var. Kasıklarımda yokBende akinti hic yok ya cok entresan bi sekilde.
goguslerim cok agriyo. Cenemde sivilceler falan var baya
Bu testi sizden neden istediler benden istemedi de aklima takildi
Canm merhabw bende aynı durumdayı bemıö klomen ve ovıtreller ile oldu iğneden 2 gun önce 17,5 ve 14,5 yumurtq vqrdıKızlar merhababen perşembe günü aşılama yaptırdım bugün 3.günüm aklıma takılan birşey var size sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşılama da gonal f + ovitrelle+ progestan kullandım. Yumurtam yeterli büyüklükteydi 19 mm di. Aşılama günü alınan progestan hormonu için kan sonucum 1.20 çıkmış yani çatlama olmamış böyle birşey başınıza geldi mi ya da sizce durum böyleyken aşılamam tutar mı
Ayrıca bende Perşembe oldu aşılamamıKızlar merhababen perşembe günü aşılama yaptırdım bugün 3.günüm aklıma takılan birşey var size sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşılama da gonal f + ovitrelle+ progestan kullandım. Yumurtam yeterli büyüklükteydi 19 mm di. Aşılama günü alınan progestan hormonu için kan sonucum 1.20 çıkmış yani çatlama olmamış böyle birşey başınıza geldi mi ya da sizce durum böyleyken aşılamam tutar mı
Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın ama bu ihmal yani çatlama olmadan aşılamaya neden alıyorsunuz. Aynı şekilde benimde çatlatmadan önce sonuç 0.4 tü. Yine de allahtan umut kesilmez inşAllah pozitif sonuç alırız ne diyeyimCanm merhabw bende aynı durumdayı bemıö klomen ve ovıtreller ile oldu iğneden 2 gun önce 17,5 ve 14,5 yumurtq vqrdı
İğneden spnra yumurtalara bakılmadı
Aşılama gunu progesteron 1.47 çıktı
Bence yumurta çatlamadı ve aşılama boşa gitti ben oyle düşünüyorum çunku en kötü 5 çıkması gerekıyormuş değerin
İğneden once progesteron 0.47 ydı benım
amin canım benım inşallahRabbim emeğimizi boşa çıkarmasın ama bu ihmal yani çatlama olmadan aşılamaya neden alıyorsunuz. Aynı şekilde benimde çatlatmadan önce sonuç 0.4 tü. Yine de allahtan umut kesilmez inşAllah pozitif sonuç alırız ne diyeyimsonuçlarımızı paylaşalım olur mu
Evet verdiler ama boşa kullanıyorum yani çatlamadan yumurtlama olsa bile gebe kalınmaz. Geçen sefer aşılamam da progesteron 37 çıkmıştı tamam o aşılamam da tutmadı ama en azından tedavim tam olarak doğruydu . Kafam çok karışıktı o yüzden kendimi hiç dinlenmeye bırakmadım .amin canım benım inşallah
Ama işte böyle yapıyorlar sebebini bilmiyorum
Benım kendı duşuncem çatlamadıgı yonunde değerden ötürü
Tamam kuzum haberleşiriz
Progesteron falan verdiler mi sana
Aa ne güzel çıkmış canımEvet verdiler ama boşa kullanıyorum yani çatlamadan yumurtlama olsa bile gebe kalınmaz. Geçen sefer aşılamam da progesteron 37 çıkmıştı tamam o aşılamam da tutmadı ama en azından tedavim tam olarak doğruydu . Kafam çok karışıktı o yüzden kendimi hiç dinlenmeye bırakmadım .
Canım geçen aşılamam da progesteron yüksek çıktı progestan bana da vermediler bu sefer de progesteron çok düşük çatlama olmamasına rağmen progestan verdiler anlamadım vallahi ben bu işi. Başka böyle yaşayan yok mu acaba ?Aa ne güzel çıkmış canım
Doğru dıyosun en azından doğru yapıldı ama tutmadı denılebiliyor
Ama simdi boşu boşuna vakit kaybı gibi bişey oldu Kendi adıma konuşuyoruz
Bana progesteron falan da vermedıler valla
Sonucunu görüp mü verdiler ben aşılama oldum eve geldım kendım gordum e nabızdan sonucumu bakmadı yanı doktor falanCanım geçen aşılamam da progesteron yüksek çıktı progestan bana da vermediler bu sefer de progesteron çok düşük çatlama olmamasına rağmen progestan verdiler anlamadım vallahi ben bu işi. Başka böyle yaşayan yok mu acaba ?
Aynen bende öyle oldum bilmiyordum sonucu dün akşam aklıma geldi öylesine baktım . Görünce şok oldum. O yüzden zaten hemen portala yazdım . Acaba şuan çatlama olmamış ama gün içinde olur diye mi düşündüler de yaptılarSonucunu görüp mü verdiler ben aşılama oldum eve geldım kendım gordum e nabızdan sonucumu bakmadı yanı doktor falan
Belki de ..Aynen bende öyle oldum bilmiyordum sonucu dün akşam aklıma geldi öylesine baktım . Görünce şok oldum. O yüzden zaten hemen portala yazdım . Acaba şuan çatlama olmamış ama gün içinde olur diye mi düşündüler de yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?