Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallahIlk aşılama da hamile kalan varmı?
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallah
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallah
4 yumurta vardı. Pek bi değişiklik olmadı canım.Inşallah cnm inşallah peki bna asilama sonra ki vücut halini anltrmsn birde kaç yumurtan vardı
Benimde 2 yumurtam vardı hayırlı sı inşallah tutmustr4 yumurta vardı. Pek bi değişiklik olmadı canım.
Herkese merhaba ben Yen'i üyeyim. 2yıllık evliyim bebiş düşünüyoruz ve aşılama yapılacak ilk seferde tutan arkadaşlar var mı çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar benimle bu sürecin nasıl olduğunu paylaşırsa sevinirim
Teşekkür ederim cevabın için benim aşılama yapıldı yumoşum 17mm büyüklüğe ulaştı pazartesi yapıldı vajinal jel verdi canım bana 12 gün kullanıcam ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar kasıklarımda batma var biraz adetime de 1hafta var dilerim rabbim dualarımızı kabul etsin kbrkky sana durumu anlattım süreç böyle gelişti sence tutar mıMerhaba canım
2016 Ağıstos’ta ilk aşılamamı olmuştum. Ve ümitsizdik çünkü insülin direnci, böbrek üstü bezinin fazla çalışması ve pco gibi hormonal sorunlarım vardı buna rağmen ilk aşılamada hamile kaldım ama biraz doktor ihmali (aşılamamı yapan doktor progestan vermedi, düşük yaparken aynı hastanede başka doktor vardı onun düşüncesi bu yöndeydi) biraz da kısmet tabii tutunamadı bebişim 8 haftalıkken düşük yaptım. 4 ocakta tekrar aşılama yaptırıcam. Stres yapma gerisi olacağı varsa oluyo zatrn inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Teşekkür ederim cevabın için benim aşılama yapıldı yumoşum 17mm büyüklüğe ulaştı pazartesi yapıldı vajinal jel verdi canım bana 12 gün kullanıcam ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar kasıklarımda batma var biraz adetime de 1hafta var dilerim rabbim dualarımızı kabul etsin kbrkky sana durumu anlattım süreç böyle gelişti sence tutar mı
Rica ederim. Benim özellikle sol kasığımda çok ağrı vardı ordan anlamıştım tuttuğunu ama iğnelerin etkisi de olabiliyo demişti doktorum canım benim de ikş yumurtam vardı bi 18 diğeri 20 mm ydi yabi bence yeterli büyüklükte. Dilerim meleğin sana tutunur sımsıkı ve bırakmaz jeli mutlaka kullan aksatmadan güzel haberlerini bekliyorum![]()