Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama sonrası
- Konu Sahibi Glkgn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama sonrası
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallahIlk aşılama da hamile kalan varmı?
- 31 Temmuz 2017
- 21
- 6
- 1
- 33
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallah
Inşallah cnm inşallah peki bna asilama sonra ki vücut halini anltrmsn birde kaç yumurtan vardı
- 31 Temmuz 2017
- 21
- 6
- 1
- 33
Ben canım hemde ikiz :) darısa başına inşallah
Inşallah cnm inşallah peki bna asilama sonra ki vücut halini anltrmsn birde kaç yumurtan vardı
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
4 yumurta vardı. Pek bi değişiklik olmadı canım.Inşallah cnm inşallah peki bna asilama sonra ki vücut halini anltrmsn birde kaç yumurtan vardı
- 31 Temmuz 2017
- 21
- 6
- 1
- 33
Benimde 2 yumurtam vardı hayırlı sı inşallah tutmustr4 yumurta vardı. Pek bi değişiklik olmadı canım.
- 26 Eylül 2017
- 161
- 145
- 33
herkese selam biz eşimle 2 senelik evliyiz hiç korunmadık çocuk olmadı doktora gittik eşimde sorun var sol varikosel klomen kullandım 8 kasımda aşılama yapıldı dün gittim kontrole rahim duvarın kalınlaşmış yumurta çatlamış dedi progestan verdi bitir 1 hafta bekle gel adet olmazsan dedi çok heycanlıyım inşallah tutar daha önce bu süreçleri yaşayan varmı aranızda umut olacak ...
- 13 Aralık 2017
- 3
- 0
- 1
- 36
Herkese merhaba ben Yen'i üyeyim. 2yıllık evliyim bebiş düşünüyoruz ve aşılama yapılacak ilk seferde tutan arkadaşlar var mı çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar benimle bu sürecin nasıl olduğunu paylaşırsa sevinirim
Merhaba canım
2016 Ağıstos’ta ilk aşılamamı olmuştum. Ve ümitsizdik çünkü insülin direnci, böbrek üstü bezinin fazla çalışması ve pco gibi hormonal sorunlarım vardı buna rağmen ilk aşılamada hamile kaldım ama biraz doktor ihmali (aşılamamı yapan doktor progestan vermedi, düşük yaparken aynı hastanede başka doktor vardı onun düşüncesi bu yöndeydi) biraz da kısmet tabii tutunamadı bebişim 8 haftalıkken düşük yaptım. 4 ocakta tekrar aşılama yaptırıcam. Stres yapma gerisi olacağı varsa oluyo zatrn inşallah güzel haberlerini alırız
- 13 Aralık 2017
- 3
- 0
- 1
- 36
Teşekkür ederim cevabın için benim aşılama yapıldı yumoşum 17mm büyüklüğe ulaştı pazartesi yapıldı vajinal jel verdi canım bana 12 gün kullanıcam ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar kasıklarımda batma var biraz adetime de 1hafta var dilerim rabbim dualarımızı kabul etsin kbrkky sana durumu anlattım süreç böyle gelişti sence tutar mıMerhaba canım
2016 Ağıstos’ta ilk aşılamamı olmuştum. Ve ümitsizdik çünkü insülin direnci, böbrek üstü bezinin fazla çalışması ve pco gibi hormonal sorunlarım vardı buna rağmen ilk aşılamada hamile kaldım ama biraz doktor ihmali (aşılamamı yapan doktor progestan vermedi, düşük yaparken aynı hastanede başka doktor vardı onun düşüncesi bu yöndeydi) biraz da kısmet tabii tutunamadı bebişim 8 haftalıkken düşük yaptım. 4 ocakta tekrar aşılama yaptırıcam. Stres yapma gerisi olacağı varsa oluyo zatrn inşallah güzel haberlerini alırız
Teşekkür ederim cevabın için benim aşılama yapıldı yumoşum 17mm büyüklüğe ulaştı pazartesi yapıldı vajinal jel verdi canım bana 12 gün kullanıcam ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar kasıklarımda batma var biraz adetime de 1hafta var dilerim rabbim dualarımızı kabul etsin kbrkky sana durumu anlattım süreç böyle gelişti sence tutar mı
Rica ederim. Benim özellikle sol kasığımda çok ağrı vardı ordan anlamıştım tuttuğunu ama iğnelerin etkisi de olabiliyo demişti doktorum canım benim de ikş yumurtam vardı bi 18 diğeri 20 mm ydi yabi bence yeterli büyüklükte. Dilerim meleğin sana tutunur sımsıkı ve bırakmaz jeli mutlaka kullan aksatmadan güzel haberlerini bekliyorum
- 13 Aralık 2017
- 3
- 0
- 1
- 36
Rica ederim. Benim özellikle sol kasığımda çok ağrı vardı ordan anlamıştım tuttuğunu ama iğnelerin etkisi de olabiliyo demişti doktorum canım benim de ikş yumurtam vardı bi 18 diğeri 20 mm ydi yabi bence yeterli büyüklükte. Dilerim meleğin sana tutunur sımsıkı ve bırakmaz jeli mutlaka kullan aksatmadan güzel haberlerini bekliyorum