- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
-
- Konu Sahibi lazkizii52
Bendede polikistik over var ikinci asilamayla hamile kaldım oğluma 93 kiloyla hamile kalmıştım banada kilo ver demişlerdi ama veremiyordum hsg çekildim tüpler temizdi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız gönlünüzü ferah tutunHerkese merhabalar sürekli takip ettiğim sayfaya sonunda üye oldum. 4 yıllık evliyiz 2 yıldır bebiş istiyoruz fakat olmadıEşimde problem yok ben de 120 kiloydum polikistik over dediler kilo vermen lazım dediler tüp mide ameliyat oldum 52 kilo verdim ve yeniden tedaviye başladım daha önce iki defa klomen+ovirelle kullandım olmadı hsg çekildi sağ tüpümde hafif tıkanıklık olduğu sol tüpün açık olduğu söylendi filmden sonra tekrar klomen ve ovitralle verdi doktorum yine olmayınca bugün ilk aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım benim gibi polikistik olup ilk aşılamayla gebe kalan var mı acaba ? Ya da aşılama tutması için yapılacak başka şeyler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim düşünmekten deliricem
Tupbebek te iyice pahalandı ya durumu olmayan ne yapsin maddi manevi çöktük hepHayır ilk defa yaptırmak istiyorum. Şuan eşimle ikimizde de sorun yok biraz daha bekleyip olmazsa deniycez tubbebek
Aynen öyle maalesef bizde kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruzTupbebek te iyice pahalandı ya durumu olmayan ne yapsin maddi manevi çöktük hep
Tutmazsa ikinci için ayrı Bi ücret mi gerekiyorAynen öyle maalesef bizde kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz
Onu hiç bilmiyorumTutmazsa ikinci için ayrı Bi ücret mi gerekiyor
Ayy inşallah canım biz de senin gibi alırız o güzel haberleriBendede polikistik over var ikinci asilamayla hamile kaldım oğluma 93 kiloyla hamile kalmıştım banada kilo ver demişlerdi ama veremiyordum hsg çekildim tüpler temizdi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız gönlünüzü ferah tutun
Merhaba ben de 8 kasımda aşılama oldum. Durumunuz nedir acaba test falan yaptınız mı hiç ya da belirtiniz var mı nasıl geçiyor sürecinizHerkese merhabalar sürekli takip ettiğim sayfaya sonunda üye oldum. 4 yıllık evliyiz 2 yıldır bebiş istiyoruz fakat olmadıEşimde problem yok ben de 120 kiloydum polikistik over dediler kilo vermen lazım dediler tüp mide ameliyat oldum 52 kilo verdim ve yeniden tedaviye başladım daha önce iki defa klomen+ovirelle kullandım olmadı hsg çekildi sağ tüpümde hafif tıkanıklık olduğu sol tüpün açık olduğu söylendi filmden sonra tekrar klomen ve ovitralle verdi doktorum yine olmayınca bugün ilk aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım benim gibi polikistik olup ilk aşılamayla gebe kalan var mı acaba ? Ya da aşılama tutması için yapılacak başka şeyler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim düşünmekten deliricem
Merhaba canım ben 10. Gün test yapmıştım silik çift çıkmıştı sonradan biraz daha koyulaştı bu sabah tekrar yaptım 12. Gün oldu çizgi daha çok silikleşti ben de kan verdim 5.73 çıktı sizce artar mıMerhaba ben de 8 kasımda aşılama oldum. Durumunuz nedir acaba test falan yaptınız mı hiç ya da belirtiniz var mı nasıl geçiyor süreciniz
Kanı bugün mu verdin canım artar inşallah iyi düşünelim iki gün geçsin yine ver pazar gün acile git olmazsa bı daha ver o zaman kesin anlarız belki geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır betaMerhaba canım ben 10. Gün test yapmıştım silik çift çıkmıştı sonradan biraz daha koyulaştı bu sabah tekrar yaptım 12. Gün oldu çizgi daha çok silikleşti ben de kan verdim 5.73 çıktı sizce artar mı
Normal kaset test mi yaptın ben 5.gun çubuk test yapmıştım iğnenin etkisi falan yoktu tek çizgi çıkmıştı hala iğnenin etkisi olmasi zor bence geçmiştir yaMerhaba canım ben 10. Gün test yapmıştım silik çift çıkmıştı sonradan biraz daha koyulaştı bu sabah tekrar yaptım 12. Gün oldu çizgi daha çok silikleşti ben de kan verdim 5.73 çıktı sizce artar mı
İnşallah canım yaa daha erken dediler sağlık ocağında yükselme var ama gebelik var diyemeyiz takip edilmeli yine pazartesi yine gel dediler bakalım hayırlısıKanı bugün mu verdin canım artar inşallah iyi düşünelim iki gün geçsin yine ver pazar gün acile git olmazsa bı daha ver o zaman kesin anlarız belki geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır beta
Normal test yapmıştım canım kaset erken falan değil normal çubukNormal kaset test mi yaptın ben 5.gun çubuk test yapmıştım iğnenin etkisi falan yoktu tek çizgi çıkmıştı hala iğnenin etkisi olmasi zor bence geçmiştir ya
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledirNormal test yapmıştım canım kaset erken falan değil normal çubuk
İnşallah canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz bi an önce yavrularımızaHadi bakalım hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir
Canım bana bir fikir ver ben bugün dayanamadım test yaptım evde silik gibi çıktı var mı yok mu bilmiyorum acayip kafam karıştı senin nasıl çıkmıştı fotoğrafı koyayım da bakar mısın bıMerhaba canım ben 10. Gün test yapmıştım silik çift çıkmıştı sonradan biraz daha koyulaştı bu sabah tekrar yaptım 12. Gün oldu çizgi daha çok silikleşti ben de kan verdim 5.73 çıktı sizce artar mı
BUGÜN DE KAN TESTİ VERDİNİZ Mİ? DEĞERİNİZ BELKİ ARTMIŞTIR.Merhaba canım ben 10. Gün test yapmıştım silik çift çıkmıştı sonradan biraz daha koyulaştı bu sabah tekrar yaptım 12. Gün oldu çizgi daha çok silikleşti ben de kan verdim 5.73 çıktı sizce artar mı
Ayy canım var gibi duruyo benim de öyle çıkmıştı biraz zaman geçtikten sonra daha koyulaşmıştı senin kaçıncı günün bugünCanım bana bir fikir ver ben bugün dayanamadım test yaptım evde silik gibi çıktı var mı yok mu bilmiyorum acayip kafam karıştı senin nasıl çıkmıştı fotoğrafı koyayım da bakar mısın bı
Ayy canım var gibiCanım bana bir fikir ver ben bugün dayanamadım test yaptım evde silik gibi çıktı var mı yok mu bilmiyorum acayip kafam karıştı senin nasıl çıkmıştı fotoğrafı koyayım da bakar mısın bı
Vermedim bugün canım normal de adet tarihim bugün beklicem biraz olmazsam pazartesi vericemBUGÜN DE KAN TESTİ VERDİNİZ Mİ? DEĞERİNİZ BELKİ ARTMIŞTIR.
İnşallah öyledir ya bilmiyorum ki kan verdim acilde ne olacak bakalım 11. Mi 12.gun mu ne iğne olalı 13 gün olduAyy canım var gibi duruyo benim de öyle çıkmıştı biraz zaman geçtikten sonra daha koyulaşmıştı senin kaçıncı günün bugün
Kan sonucum 45.92 çıkmış var demi ya çok şükürAyy canım var gibi duruyo benim de öyle çıkmıştı biraz zaman geçtikten sonra daha koyulaşmıştı senin kaçıncı günün bugün