- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
Kan verin orda net bilgi çıkıyorinşallah iğne etkisi değildir, gebesindir
Canım ne durumdasınAşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım dahafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde
Negatif, sen?Canım ne durumdasın
Bende 5. Gunumdeyim kasık ağrısından başka bir belirtim yok sizin belirtiler varmıydı bu 5 gündeMerhabalar bende 15 Ekim'de aşılama yaptım şuan hamileyim en başta hiçbir belirti olmuyor sonrasında göğüs ağrım ile kasıklarımda ağrılar oluştu hiç kötü düşünme oluruna bırak İnşallah herşey istediğin gibi olur canim
Evet canım kasik ve göğüs ağrısı yasiyodumBende 5. Gunumdeyim kasık ağrısından başka bir belirtim yok sizin belirtiler varmıydı bu 5 günde
Canım sonucun ne olduAşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım dahafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde
inşallaaahhh , Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın ısteyen herkeseBnde bugün yaptırdım aşılamami hayırlısı ile insallhguzel haberler alirizz
NegatifCanım ne durumdasın
benimde sonucum negatif :-( tekrar aşılama deneyecek misin yoksa tüp bebeğe geçiş mi yapacaksınız? Ben 1 ay daha aşılama denemek istiyordum ama doktorum şansın artmayacağını söylediği için tüp bebeğe yöneleceğim sanırımNegatif
.Aşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım dahafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?