Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılama sonrası süreciniz nasıldı???🤔 lütfen tecburelerinizi paylaşın 🥺
Aşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım da hafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde
Merhabalar bende 15 Ekim'de aşılama yaptım şuan hamileyim en başta hiçbir belirti olmuyor sonrasında göğüs ağrım ile kasıklarımda ağrılar oluştu hiç kötü düşünme oluruna bırak İnşallah herşey istediğin gibi olur canim
Aşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım da hafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde
benimde sonucum negatif :-( tekrar aşılama deneyecek misin yoksa tüp bebeğe geçiş mi yapacaksınız? Ben 1 ay daha aşılama denemek istiyordum ama doktorum şansın artmayacağını söylediği için tüp bebeğe yöneleceğim sanırım