Aşılama sonrası Progestan kullanıp hamile olduğunu öğrenenlerin belirtileri neler olur lütfen yardımcı olun bana da

Birumut123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
15
2
36
28
Merhaba bundan yaklaşık 2 hafta önce aşılama yapıldı doktorum Progestan ilacı verdi vajinal yolla alınan sabah akşam 1 er tane olarak kullanıyorum göğüslerim aşırı ağrıyor tamam adet olmaya yakın da ağrıyor ama bu kadar değil uçları da çok ağrıyor kasıklarımda batma var ama belli belirsiz batmalar var sizden ricam lütfen benim gibi aşılama yapıp Progestan kullanıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu ayın 7 sinde kan vereceğim 5 yıllık evliyim çocuğum olmadı bana yardımcı olur musunuz?

Canım kan vermeden bekletilere takılmam derim ben de tüp bebek tedavisi görüyorum cumartesi günü transferim var şimdiye kadar her gecikmede senin buldugun ve daha fazla belirtileri buldum kendimde ama hep sonu hüsran umarım seninki öyle olmaz bat ne zaman

Belirtileri Progestan yapıyor . Aklınızda çocuk düşüncesiyle kalmayın .

Çok çoğu hikayeler hep bu düşünceden çıkıp piskolojikmen rahat olunca çocuğa ulaşmakla alakalı . Piskolojikmen bedeni sıkıntıya sokuyor Sureklı hamileyim bu ay düşüncesi

Ben de 5 sene boyunca her ayım bir beklentiyle geçti ama elimde değil hep bir umut içimde 5 gün var adet günüme

Canım Sen aşılama yaptın değil mi

Yok benimki tüp bebek direk aşılama hiç yaptırmadım ilk transferim cumartesi olacak işte. Geçen ay reglim gecikti ama o kadar çok hormon ilacı kullanıyoruz ki dedim aha Allah kendiliğinden mi verdi falan yine moda girdim ama sonra ilaçla oldum hormon ilaçları dengemizi bozuyor ama senin aşılama tutmuşta olabilir inş tutmuştur

Sence Progestan ilacı yüzünden pozitif çıkma durumu olur mu eğer etkisi varsa daha çok yıkılırım
Hım ben de progestan kullanıyorum. Günde 3 adet vajinal. Transferden sonra da kullanıcam. Yani bilgim yok ama şöyle düşünüyorum millet transfer olup test le öğreniyor evde pozitif çıksa onları da yanıltmaz mı yani

Doğru diyorsun ama inan elimde değil çok istiyorum hep çocuğum olsun diye düşünmeyi bırakabilmiş değilim hiç inanki

Progesteron ilacı gebelik testini etkiler mi?

Öte yandan, progesteron veya östrojen gibi hormonlar içeren ilaçlar veya epilepsi veya ruh sağlığı sorunları için kullanılan bazı ilaçlar, gebelik testinin sonuçlarını etkileyebilir ve yanlış negatif sonuçlara yol açabilir.

Böyle yazıyor

İnşallah güzel haberini alırız senin de Rabbim nasip etsin inşallah sana emeklerini boşa götürmesin inşaallah

Hmmm demek ki çok da bişey bekleyemem kendimden kan vermeyi bekleyeyim bari

Kusura bakmazsan ne kadara yaptırıyorsun tüp bebeği sana maliyeti ne oldu ben de yapmayı düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…