- 23 Ağustos 2021
- 15
- 2
- 36
- 28
- Konu Sahibi Birumut123
-
Ben de 5 sene boyunca her ayım bir beklentiyle geçti ama elimde değil hep bir umut içimde 5 gün var adet günümeCanım kan vermeden bekletilere takılmam derim ben de tüp bebek tedavisi görüyorum cumartesi günü transferim var şimdiye kadar her gecikmede senin buldugun ve daha fazla belirtileri buldum kendimde ama hep sonu hüsran umarım seninki öyle olmaz bat ne zaman
Canım Sen aşılama yaptın değil miCanım kan vermeden bekletilere takılmam derim ben de tüp bebek tedavisi görüyorum cumartesi günü transferim var şimdiye kadar her gecikmede senin buldugun ve daha fazla belirtileri buldum kendimde ama hep sonu hüsran umarım seninki öyle olmaz bat ne zaman
Sence Progestan ilacı yüzünden pozitif çıkma durumu olur mu eğer etkisi varsa daha çok yıkılırımAdetine 5 gün varsa belki erken gebelikte cikar bir dene istersen canim
Hım ben de progestan kullanıyorum. Günde 3 adet vajinal. Transferden sonra da kullanıcam. Yani bilgim yok ama şöyle düşünüyorum millet transfer olup test le öğreniyor evde pozitif çıksa onları da yanıltmaz mı yaniSence Progestan ilacı yüzünden pozitif çıkma durumu olur mu eğer etkisi varsa daha çok yıkılırım
Doğru diyorsun ama inan elimde değil çok istiyorum hep çocuğum olsun diye düşünmeyi bırakabilmiş değilim hiç inankiBelirtileri Progestan yapıyor . Aklınızda çocuk düşüncesiyle kalmayın .
Çok çoğu hikayeler hep bu düşünceden çıkıp piskolojikmen rahat olunca çocuğa ulaşmakla alakalı . Piskolojikmen bedeni sıkıntıya sokuyor Sureklı hamileyim bu ay düşüncesi
İnşallah güzel haberini alırız senin de Rabbim nasip etsin inşallah sana emeklerini boşa götürmesin inşaallahYok benimki tüp bebek direk aşılama hiç yaptırmadım ilk transferim cumartesi olacak işte. Geçen ay reglim gecikti ama o kadar çok hormon ilacı kullanıyoruz ki dedim aha Allah kendiliğinden mi verdi falan yine moda girdimama sonra ilaçla oldum hormon ilaçları dengemizi bozuyor ama senin aşılama tutmuşta olabilir inş tutmuştur
O da doğruHım ben de progestan kullanıyorum. Günde 3 adet vajinal. Transferden sonra da kullanıcam. Yani bilgim yok ama şöyle düşünüyorum millet transfer olup test le öğreniyor evde pozitif çıksa onları da yanıltmaz mı yani
Hmmm demek ki çok da bişey bekleyemem kendimden kan vermeyi bekleyeyim bariProgesteron ilacı gebelik testini etkiler mi?
Öte yandan, progesteron veya östrojen gibi hormonlar içeren ilaçlar veya epilepsi veya ruh sağlığı sorunları için kullanılan bazı ilaçlar, gebelik testinin sonuçlarını etkileyebilir ve yanlış negatif sonuçlara yol açabilir.
Böyle yazıyor
Amin canım amaaan dene ne kaybedersinO da doğru
Kusura bakmazsan ne kadara yaptırıyorsun tüp bebeği sana maliyeti ne oldu ben de yapmayı düşünüyorum daHım ben de progestan kullanıyorum. Günde 3 adet vajinal. Transferden sonra da kullanıcam. Yani bilgim yok ama şöyle düşünüyorum millet transfer olup test le öğreniyor evde pozitif çıksa onları da yanıltmaz mı yani
Ah ah keşke bendeki belirtilerin belli bir sonucu olsaydı da sana da bişey diyebilseydim neden olduğunuBende 29 ocakta aşılama oldum. Hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum. Bende ufacık bir belirti bile yok. Sorun bende mi acaba
Yok canım neden kusura bakayım ben uyguna yaptırmıştım geçen sene ağustosta başladım ben de şuan 95 ile 120 bin arası sadece hastane ücreti ama bide ilaçları falan varKusura bakmazsan ne kadara yaptırıyorsun tüp bebeği sana maliyeti ne oldu ben de yapmayı düşünüyorum da
Stresle olmaz bu işlerDoğru diyorsun ama inan elimde değil çok istiyorum hep çocuğum olsun diye düşünmeyi bırakabilmiş değilim hiç inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?