- 8 Temmuz 2023
- 150
- 82
-
- Konu Sahibi antabus123
Ama test süresinden fazla bi zaman sonra görüyorum bunu. Mesela bugün 1 saat sonra baktığımda gördüm. Kuruma çizgisi olabilir mi ? Ama onca test yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi görmedim hiçCanim tebrikler hamilesin 14.gun ignenin etkisi geciyor kan ver
Valla ben yaklasik 8 ay once dusuk yaptim ondan sonra her adetime yaklasan donemde testlerim pozitif cikti bende cok anlam veremiyorum ama bazen boyle olabiliyor en iyisi tam adet gunu yapmak daha dogru olur sanirim tekrar test yaptiniz miBaşka kimse yok mu yorum yapacak ? Bu arada sadece bu değil son yaptığım 4-5 test hep böyle sonradan silik çizgi. Beklenen regl günüme 3 gün var
Yaptım hepsinde böyle çıktı. Kan verdim negatif maalesefValla ben yaklasik 8 ay once dusuk yaptim ondan sonra her adetime yaklasan donemde testlerim pozitif cikti bende cok anlam veremiyorum ama bazen boyle olabiliyor en iyisi tam adet gunu yapmak daha dogru olur sanirim tekrar test yaptiniz mi
Merhaba sonucunuz ne pozitif miYani adetine kac gun var acaba
Hangi sonucum acaba ben gebelik beklemiyorum da karistrdiniz sanirimMerhaba sonucunuz ne pozitif mi
Merhaba, sonucunuz ne oldu ? Kan verdiniz mi ben de aynı durumdayım şu andaKızlar aşılamanın 12 ci günü erken testlerden yaptım negatif çıktı doğruluk payı varmıdır böyle görüp sonrası kanda pozitif göreniniz varmı
Siz verdiniz mi kanMerhaba, sonucunuz ne oldu ? Kan verdiniz mi ben de aynı durumdayım şu anda