• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA SONRASI DUPHASTON VERİLİR Mİ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aysibo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
55
22
18
42
İatanbul
Merhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım hayırlısıyla inşallah tutar ilk denememiz yalnız doktor aşılama sonrası bana Duphaston ilacını verdi sabah akşam günde 2 kez içilecekmiş bitene kadar ..Sıkıntı bu ilacı adet söktürücü olarak da veriyorlarmış yeni öğrendim sizce ilacı kullanmalı mıyım? Bilgisi olanlar lütfen cevap verebilir mi? 🙏

Merhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım hayırlısıyla inşallah tutar ilk denememiz yalnız doktor aşılama sonrası bana Duphaston ilacını verdi sabah akşam günde 2 kez içilecekmiş bitene kadar ..Sıkıntı bu ilacı adet söktürücü olarak da veriyorlarmış yeni öğrendim sizce ilacı kullanmalı mıyım? Bilgisi olanlar lütfen cevap verebilir mi? 🙏
Benimde ilk aşılamam da vermişti o ilacı. Ama o ilaç progesteron takviyesi olarak kullanılıyormuş canım için rahat olsun bence

İçeriğinde progesteron olduğu içşn aynı zamanda düşük önleyicidr, korkmanıza gerek yok , aslında onun yerine progestan verebilirdi ama gerek görmemiş sanırım. Endişelenmenize gerek yok :)

İçeriğinde progesteron olduğu içşn aynı zamanda düşük önleyicidr, korkmanıza gerek yok , aslında onun yerine progestan verebilirdi ama gerek görmemiş sanırım. Endişelenmenize gerek yok :)
İlk denememiz olduğu için benim de bu konularda çok bir bilgim yok o yüzden buraya üye oldum çok teşekkür ederim bilgi için

Peki sizin aşılama nasıl sonuç verdi umarım bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır
Keşke güzel dilekleriniz gibi olsaydı:) vakti değil galiba 3. Aşılamayı yaptırdık, bugün 11. Gun ama lekelenme başladı adet olucam muhtemelen.

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için artık gönül rahatlığıyla içebilirim ilacı sağolun

Merhabalar bende ilk asilamami 29 subatta oldum.Doktorum bana 2 kutu yazmisti.Sabah ve aksam tok karnina 1 kere iciniz rahat olsun ayni zamanda dusuk onleyici ve gebelik olursa tutunmasini saglamak icin vermisti doktorum.Pazartesi gunu hamile oldugumu ogrendim ama hala doktorum kullandirtmaya devam ediyor

bende cuma günü oldum ama bana ilac verilmedi birde sonuc ne cıktı merak ettim

Back
X