Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamadan 3 gün Sonra ilişki olmuştu bizim Dr ise iki gün Sonra önermişti aslındaBugün Aşılama oldum hayırlısıyla
Aşılamadan sonra ertesi gün ilişki olması sıkıntı olur mu?
Yasak sandım Doktorumla iletişime geçtim yarın ve öbür gün ilişkiye önerdi sizde nasıl geçti aşılama sürecinde?
Bizde de aşılamadan sonra iki gün ilişki önerilmiştiBugün Aşılama oldum hayırlısıyla
Yasak sandım Doktorumla iletişime geçtim yarın ve öbür gün ilişkiye önerdi sizde nasıl geçti aşılama sürecinde?
Tamamdır, sonucunuz nasıl?Bizde de aşılamadan sonra iki gün ilişki önerilmişti
2.aşılamamda pozitif sonucu gördüm çok şükür , Rabbim sizede nasip etsinTamamdır, sonucunuz nasıl?
Anladım, bizde ertesi gün önerdi biraz ağrılarım da var ama bilmiyorum herşey hayırlısıyla bakalım inşallah tutar, sizinAşılamadan 3 gün Sonra ilişki olmuştu bizim Dr ise iki gün Sonra önermişti aslında
Ayy çok şükür çok sevindim inşallah bizimkide tutar, neler dikkat etmişsiniz merak ettim?2.aşılamamda pozitif sonucu gördüm çok şükür , Rabbim sizede nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tutarAyy çok şükür çok sevindim inşallah bizimkide tutar, neler dikkat etmişsiniz merak ettim?
Çok sağ ol, bu çok önemli binim için elimden geleni yaparım inşallah tutar, Allah isteyen herkese nasip etsin.Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tutar
Ben aşılama olduğum gün hiç ayağa kalkamadım desem yeridir , 2 gün duş almadım 3 gün normal ev işi dahi yapmadım . Sonra yavaşa yavaş kalktım normal hayatıma döndüm .. Rabbim isterse her halde olur bizim etkimiz bu durumda çok olmuyor , dikkat etmeyip aşılaması tutanlarda oldu bu platformda:)
Bir kaç gün içersinde göğüs hassasiyeti ara ara kasık batmalarınız başlayabilir , bu tamamen iğne etkisi olacaktır . Belirtilere takılmayın şöyle söyliyim ilk aşılamamda bir sürü belirtim vardı , negatifle sonuçlandı . Bu defa sadece bir defa kasık batması ve ateşlenme oldu ateş beni şüphelendirmişti . Beslenmenize dikkat edin avokado tüketin ben yumurtlama döneminde çok tüketmiştim öyle yani ,
Dilerim emeklerinizin karşılğını alırsınız .
Allah güzel haberler almayı nasip etsin![]()
İlaç kullandım daha sonra çatlatma iğnesi iğneden 36 saat sonra aşılamam oldu 20 dk orda yatırdılar sonra eve gelince kendim bazı şeylere dikkat ettimAnladım, bizde ertesi gün önerdi biraz ağrılarım da var ama bilmiyorum herşey hayırlısıyla bakalım inşallah tutar, sizin
Aşılama süreciniz nasıl geçti.
Aşılama uzun süren bir işlem değil 5 dk bile sürmez aynı muayene gibi ,spakulum takarken biraz hissettim kendime kasmadım nefes aldım iyi geçti bitirdi bile inanamadım, rahat ol çocuk sahibi olabilmek için değer, Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba bende bugün anestesili hsg cekildim..normal cikti . tüpler açık..Perşembe bakicak.doktorum..sonrasi aşılama...ben alttan muayene zordu.hsg yıl anestesiz zoroldum.hemen özelden oldum...şimdi aşılama nasil olucak .anestezi olma durumu oluyor mu
Anladım, ne zaman Aşılama oldunuz?İlaç kullandım daha sonra çatlatma iğnesi iğneden 36 saat sonra aşılamam oldu 20 dk orda yatırdılar sonra eve gelince kendim bazı şeylere dikkat ettim
O işlemde kasildim.devlette yapamadım tuhaf oldum..hemen acilen özele gittim.aneztesili oldum.sonuc normal çıktı.. aşılamada lokal yada genel anestezi olunabilir mi kiAşılama uzun süren bir işlem değil 5 dk bile sürmez aynı muayene gibi ,spakulum takarken biraz hissettim kendime kasmadım nefes aldım iyi geçti bitirdi bile inanamadım, rahat ol çocuk sahibi olabilmek için değer, Allah isteyen herkese nasip ets
Geçen sene Nisan ayıydıAnladım, ne zaman Aşılama oldunuz?
Tamamdır çok sağ ol.Geçen sene Nisan ayıydı
Ne güzel çok sevindim bana da güzel moral oldu, sanş oranı yükseltiyor bence .Aşılama oldum. Aşılama olduğum günün gecesi, sonraki gece ve ondan sonraki gece ilişki yaşadık. Bunu özellikle aşılama yapan ekip tavsiye etti. Hayatıma da normal bi şekilde devam ettim. Aşılama sonrası araba kullandım, işe gittim. Sadece spor yapmadım birkaç gün, hepsi bu. İlk aşılamada da tuttu. Hoş aşılamadan mı oldu, ilişkiden mi onu bilmemiz imkansız
Bana dokturum asilamadan bir gün sonra iliski dedi ve adet gunume kadar yok.Bugün Aşılama oldum hayırlısıyla
Ne guzeell rabbim sağlıcakla kucağınıza lamayi nasip etsinAşılama oldum. Aşılama olduğum günün gecesi, sonraki gece ve ondan sonraki gece ilişki yaşadık. Bunu özellikle aşılama yapan ekip tavsiye etti. Hayatıma da normal bi şekilde devam ettim. Aşılama sonrası araba kullandım, işe gittim. Sadece spor yapmadım birkaç gün, hepsi bu. İlk aşılamada da tuttu. Hoş aşılamadan mı oldu, ilişkiden mi onu bilmemiz imkansız