- 24 Nisan 2024
- 13
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi ozunde_iyibiri
Sonuç olumlu mu peki?Ben mesane baskısı, ishal ve kafa ağrısı yaşadım ara ara başıma kadar vuran. çok nadir de ara ara giren hafif sancılar
Bende 16 ekimde aşılama oldum gögüs hassasiyeti ve arada kasık agrılarım ve bel agrısı mevcut henüz belii değil ama adet olacakkende böyle ağrılarım mevcut
Cidden mi yaa? İnşallah rabbim isteyen herkese yaşatsınnnŞimdi belirtiler için erken ama böyle öğrenen de çok var inşallah bebisin seninledir canım
İlk catlatma ignemde (aşılama yaptirmadan önce) 10.gun öğrenmiştim benCidden mi yaa? İnşallah rabbim isteyen herkese yaşatsınnn
EvetSonuç olumlu mu peki?
Bende aşılamanın 8.günündeyim merakla ve heyecanla bekliyorumAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah
Bende bugun 12 güne girdim gece dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi?İlk catlatma ignemde (aşılama yaptirmadan önce) 10.gun öğrenmiştim ben
Testimde şöyleydi
Düşük oldu bu ama ben sadece örneklendirmek için gösteriyorum
Kendini sakın kasma kaygilandirma Rabbim inşallah kalbinin istedigini versin canim
Bende dün 12. gündü yaptım testi negatif çıktı adet sancılarım varBende bugun 12 güne girdim gece dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi?
12 gün erken olabilir regl olmazsanız testi yine yapın benceBende dün 12. gündü yaptım testi negatif çıktı adet sancılarım var
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alım inşallahBende 10 ekimde üçüncü aşılamanın sonunda pozitifi gördüm kızlar. Öncelikle kesinlikle belirti aramayın kendinizi serbest bırakın. Ben tüp bebeğe geçmek için prosedür gereği yaptırmıştım çok umutsuz ve baştan savma yaptırdım aşılamayı, sonrasında hiç oralı olmadım doktor ne dediyse tersini yaptım olmayacak zaten kasmaya gerek yok diye hep gezdim dolaştım koştum iş yaptım vs. Cuma günü beta verdim şok oldum. 215 ile hamile olduğumu öğrendim. Tabi çok mutlu oldum. Dün yine kan verdim 1063 çıktı Allahıma şükür olsun ki. Serbest bırakın ben inanmıyordum ama artık inanıyorum serbest bırakmak en güzeli.
Allah kucağımızı doldursun inşallah
Amin İnşallah.Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alım inşallah
Belirti falan yaşadınızmı peki ?
Yaa bende 24 ü aşılama oldum tek bir belirti yok iğne etkisiyle yalancı belirtiler olabiliyormuş ama o bile yokAmin İnşallah.
Hiç belirtim yok desem :) hala hiç belirtim yok tek yaşadığım şey gögüslerimin balona dönmesi ve acıması o kadar :)
Betaya bakmasam anlamazdım çünkü benim adet zamanı gögüslerim hep acırYaa bende 24 ü aşılama oldum tek bir belirti yok iğne etkisiyle yalancı belirtiler olabiliyormuş ama o bile yoktutmadı heralde diye düşünüyorum . Yinede göğüsler falan azda olsa belirti olmuş