- 8 Temmuz 2023
- 150
- 82
-
- Konu Sahibi antabus123
Ne zaman olmuştu belirti ? Kaçıncı gündeBende su gibi akıntı dışında belirti olmamıştı
Merhaba 8 temmuzda da ben aşılama yaptırdımMerhaba, perşembe günü aşılama oldum. Kanama, lekelenme vs olmadı. Bugün 4. Günüm işlemden beri ara ara kasık ağrım oldu. Bugün de sanki regl olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. Genelde fazlaca belirti yazılmış ama bende pek bişey yok gibi. Ne zaman başlar acaba belirti vs ? Bir de regl sancısı gibi olan ağrı tutmadığının işareti mi acaba ?
Test verdiniz mi ? Erken değil mi henüz ?Merhaba 8 temmuzda da ben aşılama yaptırdımgöğüslerimin şişkinliği ve gaz dışında belirtim olmadı
MerhabaTest verdiniz mi ? Erken değil mi henüz ?
Nerde yaptırdınız aşılamayı ? Gebelik testi yapıyo musunuz ?Merhaba
Hayır henüz test vermek için çok erken
Regl gelmezse yapacağım
Liv Hospital da yaptırdım,Test yapmamak için sabrediyorum diyelim :) günü gelmeden ya da evde idrar testi yapıp moralimi erkenden bozmak istemiyorum :/Nerde yaptırdınız aşılamayı ? Gebelik testi yapıyo musunuz ?
Nerde yaptırdınız aşılamayı ? Gebelik testi yapıyo musunuz ?
Hangi şehirdesiniz ? Benim de aşılama günü de dahil 12. Günüm. İnşallah pozitif sonuçlanır bu süreç. Sizin süreciniz nasıl ilerledi ?Siz kaçıncı gününüzdesiniz hayırlısı olur umarım belirtiniz var mı
Benim 6. Gün başladı canım. Adet ağrısı gibi ağrı vardı ve göğüslerim ağrıyordu. 8. Gün gece acile gittim 5,62 çıktı beta iğnedendir dedim 12. Gün 361,7 çıktı. Şuan kucağımda 1 aylık. İnşAllah seninde tutmuşturMerhaba, perşembe günü aşılama oldum. Kanama, lekelenme vs olmadı. Bugün 4. Günüm işlemden beri ara ara kasık ağrım oldu. Bugün de sanki regl olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. Genelde fazlaca belirti yazılmış ama bende pek bişey yok gibi. Ne zaman başlar acaba belirti vs ? Bir de regl sancısı gibi olan ağrı tutmadığının işareti mi acaba ?
Aşılama hakkında tecrübeli kimse yok mu ?
Valla kişiye göre değişebilir ama ben sıfır acıyla kalktım masadan. Tek sıkıntı idrara sıkışık olmanın verdiği rahatsızlık hissiydiKızlar, aşılamada ağrı oluyor mu?
Gözün aydın :) ben sanmıyorum tuttuğunu. Öyle hissediyorum yani hayırlısı olsun, sağlıkla büyütün bebişiniziBenim 6. Gün başladı canım. Adet ağrısı gibi ağrı vardı ve göğüslerim ağrıyordu. 8. Gün gece acile gittim 5,62 çıktı beta iğnedendir dedim 12. Gün 361,7 çıktı. Şuan kucağımda 1 aylık. İnşAllah seninde tutmuştur
6 Temmuzda çatlatma iğnesini vuruldum 8 Temmuzda aşılamam oldu ,aşılama dahil 10.günüm benim de bugün.Hangi şehirdesiniz ? Benim de aşılama günü de dahil 12. Günüm. İnşallah pozitif sonuçlanır bu süreç. Sizin süreciniz nasıl ilerledi ?
Ben Ankara’dayım. Benim de 6 Temmuz aşılama günüm :)) benim işlemden sonraki bi kaç gün ara ara ağrılarım oldu. Gaz ve iştah bende de mevcut. Ama göğüslerde dün başlayan bugün daha hissettiğim sızlama gibi bişey var fakat benim göğüslerim zaten fibrokistik. Her regl öncesi inanılmaz sancı olur. Bunda yeni başladı işte. Ara ara da regl sancım oluyo. Sizin aşılama olma sebebiniz nedir ? Problem var mıydı ? Bir de yaşınız kaç acaba ?6 Temmuzda çatlatma iğnesini vuruldum 8 Temmuzda aşılamam oldu ,aşılama dahil 10.günüm benim de bugün.
Ağrı acı olmadı
İlk zamanlar aşırı gaz vardı yemede istek arttı
Göğüslerimde şişkinlik var
Ama onun dışında kasık bel ağrısı gibi belirtilerim olmadı hiç
Samsun’dayım bu aradasiz hangi şehirdesiniz
Bizimki sebepsiz infertilite. Bende de eşimde de gözler görülen hiçbir probleme rastlanmadı. Yumurta rezervi güzel adetim düzenlidir eşimin spermiografisi de gayet iyiydi.57 mio %84 hareketlilik ile aşılama tapıldı.28 yaşındayım :) 2 senelik evliyiz2 senedir de çocuk istiyorduk:) tutmazsa bir süre ara verip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruzBen Ankara’dayım. Benim de 6 Temmuz aşılama günüm :)) benim işlemden sonraki bi kaç gün ara ara ağrılarım oldu. Gaz ve iştah bende de mevcut. Ama göğüslerde dün başlayan bugün daha hissettiğim sızlama gibi bişey var fakat benim göğüslerim zaten fibrokistik. Her regl öncesi inanılmaz sancı olur. Bunda yeni başladı işte. Ara ara da regl sancım oluyo. Sizin aşılama olma sebebiniz nedir ? Problem var mıydı ? Bir de yaşınız kaç acaba ?