- 5 Nisan 2012
- 64
- 70
23 ü regl günüm beklemedeyim bende senin ne zamanaBoldi bu arada takvime baktım şimdi tam 10. Gündeyiz yanlış bilgi olmuş kızlar senin adet günün ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 ü regl günüm beklemedeyim bende senin ne zamanaBoldi bu arada takvime baktım şimdi tam 10. Gündeyiz yanlış bilgi olmuş kızlar senin adet günün ne zaman
24 ü benimki de ama ümitsizim. Erken olacak gibi de bi hali var.23 ü regl günüm beklemedeyim bende senin ne zamana
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hepimizi alırızZaten 4 gün var adetime, göğsüm de hep ağrı olur adetime yakın o yüzden adet belirtileri olduğunu düşünüyorum hamilelikten çok.
Hiç ümitsizliğe kapılmayın lütfen, modumuz yüksek olsun ki gelmeye hevesi olsun24 ü benimki de ama ümitsizim. Erken olacak gibi de bi hali var.
Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız hepimizi alırız
Başlarda çok ümitliydim ama yaklaştıkça azaldı iyice hayırlısı olsun bakalım.Hiç ümitsizliğe kapılmayın lütfen, modumuz yüksek olsun ki gelmeye hevesi olsun
Merhaba, beklemedeyimşuanlık bişey yok 2 gün kaldı regl günüme, senden ne haberMerhaba arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok merak ettim
Bende sekizinci günümdeyim beklemeye devam başka hiç bsey yokMerhaba, beklemedeyimşuanlık bişey yok 2 gün kaldı regl günüme, senden ne haber
Aynen öyle canımBende sekizinci günümdeyim beklemeye devam başka hiç bsey yok
Hayırlısı olsun denemeye devam. Kaçıncı asılama sizin ilk miMerhaba hayrılı geceler, benim maalesef hüsran adet oldum bugün
Ara vermeyi düşünüyorum çok yoruldum. Evet ilk aşılamamHayırlısı olsun denemeye devam. Kaçıncı asılama sizin ilk mi
Hayırlısı olsun daha başındasın benim 4 üncü asilamamAra vermeyi düşünüyorum çok yoruldum. Evet ilk aşılamam
Tüp bebek ne zaman düşünüyorsunHayırlısı olsun daha başındasın benim 4 üncü asilamam
3 sene dolması lazımmış evlilikte bizim temmuzda dolacak 3 sene o zamana kadar denemeye devam edicemTüp bebek ne zaman düşünüyorsun
Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah en hayırlı zaman da kavuşursun bebişe3 sene dolması lazımmış evlilikte bizim temmuzda dolacak 3 sene o zamana kadar denemeye devam edicem
Hadi hayırlısı olsun inşallah sen güzel sonuçlar alırsın valla bende ilk öyle demiştim ama zorda olsa geçiyor işteBugün aşılama yaptırdım 14 gün nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum