- 25 Kasım 2022
- 38
- 7
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya, bende 5 yıllık evliyim ilk aşılamam 3 kere klomen + ovitrelle kullandım. Sorma aynen bende öyleyim umarım bu sefer olur. Aynen ne yaparsam yapayım düşünmekten alamıyorum kendimiAy ins tutunma agrilaridir 4 yıllık evliyim ama ilk aşılamam, o yüzden herşeyi anlamlandırma çabası var valla geçmiyor zaman iş güç oyalanmaya çalışıyorum ama akıl hep orda senin de ilk deneme mi
Benimkide 5 o zaman . Neler yaşıyorsun belirti olarak birsey varmiDoktorum bana aşılama gününden itibaren saymamı söyledi canım aşılamayla 9 benim ki
Dün hafif göğüs ağrısı başladı bugünde hem şiş hem de ağrı var sende var mı bişeyler. Arada da belim ağrıyor ama onu yaptığım işlere bağlıyorum.Benimkide 5 o zaman . Neler yaşıyorsun belirti olarak birsey varmi
Valla benim aklıma hiç gelmiyor test. Ümidim gün geçtikçe azalıyor adet olacak gibi hissediyorum.Benimde 9 aşılama ile birlikte... Bende ara ara kasıkta ve belde ağrı var o kadar ilk günleri daha kolay bekledim ama şimdi erken test dürtüsü var sürekli içimde
Benimde sadece kasik ağrım var hafiften o kadar ama o yapılan islemle de alakalı olabilir de işte herseyi belirti olarak saymak istiyoruzDün hafif göğüs ağrısı başladı bugünde hem şiş hem de ağrı var sende var mı bişeyler. Arada da belim ağrıyor ama onu yaptığım işlere bağlıyorum.
Zaten 4 gün var adetime, göğsüm de hep ağrı olur adetime yakın o yüzden adet belirtileri olduğunu düşünüyorum hamilelikten çok.Benimde sadece kasik ağrım var hafiften o kadar ama o yapılan islemle de alakalı olabilir de işte herseyi belirti olarak saymak istiyoruz