Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah.
Aşılama tedavisi adet kanaması ile başlar ve yaklaşık 12-14 gün sürer. Tedaviye adetin üç ya da beşinci günü arasında başlanır. İlaçların etkinliği ve yumurta gelişimini takip edebilmek amacıyla belirli aralıklarla ultrason muaenesi yapılır.Yumurtalıklardaki yumurta gelişimi istenilen düzeye ulaşana kadar hormon ilaçlarının uygulanmasına devam edilir. Yumurtanın gelişimi tamamlanınca çatlatma iğnesi yapılır. Çatlama zamanı geldiğinde,eşten sperm alınır. Alınan bu spermler, laboratuvarda en iyilerini, gebelik oluşturma ihtimali en yüksek olanlarını seçerek rahim içine vermek için bir dizi işlemden geçirilir. Böylelikle daha kaliteli, sayıca daha yoğun ve hareketli hale getirilen spermler, normal muayene şartlarında plastik bir kanülle rahim içine zerk edilir.Son derece ağrısız bir işlemdir.
Başarı oranı her denemede %17-18’ler civarındadır. Bu rakamları değerlendirebilmek için normal hamile kalma ve doğurganlık oranlarının bilinmesi gerekir. Genellikle doğurganlığın yaşla birlikte azalır. 20’li 30’lu yaşlardaki kadınların doğal şartlarda düzenli ilişki ile her ay yüzde 25-30 oranında gebe kalma şansları varken bu oran 40'lı yaşların başlarında yüzde 5'e düşer.
Maliyeti hastane ve doktora göre değişir.Özelde ilaçlar hariç,sperm yıkama+uygulama 350 TL.civarında...
teşekür ederimm canım cvbın içinnnnn inş gerek kalmazz eylülde düşünüyoruzzzzz
Göğüslerde ağrı ve büyüme
Göğüs uçlarında hassasiyet
Karında şişkinlik
Açık sarı,beyazımsı akıntı
Kabızlık
İştahta artış
Uyku hali
Bel ve kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin ağrılar
canım ya Allah razı olsun ben aşılamamı 2 gün önce yaptırdım ve bu şikayetler mevcut baya rahtaladım sayende sağol acaba bendemi bir terslik var diyip duruyordum güzel bi topik teşekkürler Allah hepimizi en hayırlı en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?