günaydınn.topiğiniz hayırlı olsun.bende bu ay aşılama yaptırıcam.bakarken gördüm topiği.yazılarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.
Canım teşekkür ederim.Hayırlı olsun inşallah,güzel haberler almak dileğiyle.Sürece dair hepimizin kafasında soru işaretleri oluyor,elimizden geldiğince,tecrübelerimiz ve bilgilerimiz doğrultusunda bildiklerimizi aktarabileceğimiz bir alan olsun istedim.
inş güzel haberler vermek nasip olur.bugun reglimin 1.ci günü.3.cü günü gel demişti dr um.hormon testi tekrar istermi onu bilmiyorum? en son baktığı hormon testi ocak ayındakiydi.şimdi geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açıktı.adet olursan 3.cü gün gel iğnelere başlarız demişti.hormon testini yenilermi?
zaten film çekilmissiniz hormon testinide yaptırmıssın tekrar istemez bence çünkü benimde öyle olmuştu aşılama öncesi. iğnelere başlatırlar seni bence allah yardımcın olsun
evet canım da hormonlar çok değişken olduğu için en son ocak ayında verdiğim test olunca istermi diye düşündüm.allah razı olsun inş hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz.
amin canım inşallah rabbim kimseyi çocukla sınamasın çok zor ben 9bucuk sene sonra tadıcam hayırlısıyla 11 haftalığım şuan tubbebek yöntemiyle gebe kaldım
amin canım inşallah rabbim kimseyi çocukla sınamasın çok zor ben 9bucuk sene sonra tadıcam hayırlısıyla 11 haftalığım şuan tubbebek yöntemiyle gebe kaldım
aşılama zor muuuuuuu yada tutma şansı kaççççç ne kadar masrafııı
canım yazılarına baktığım kadarıyla dr un folacin ve zink vermiş bunları bizde kullansak bi yan etkisi yoktur sanırım.tam isimlerini yazabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?