Insallah hayirli haberini aliriz kuzum benimde 29 mayis adet tarihim 15 mayista asilamam oldu18 mayısta ilk aşılamam oldu inş ikinciye gerek kalmaz 1 haziranda adet tarihim
Insallah hayirli haberlerinizi aliriz kizlar bu başlik altinda insallah hep olumlu haberler alirizSelam kizlar 20 mayısta yani bugün öğlen aşılamam oldu. Ilk aşılamamdı adet tarihim 5 haziran. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
15 20 sanirimBir sorum var aşılama ile gebelik ihtimali % kaç artıyor?
Valla çok saçma hem yumurta takibi yapılıyor hem sperm ler yıkanıyor hem rahim içine :bırakılıyor sansın daha yüksek olması lazım normaldeBugun yine okudum nette hareket %100 de yuz olmassa sansi dusuk yaziyor bosunami yaptiriyoruz acaba bilemedim kibi kahroldum sans yuzde 10 ila 20 arasi degisiyor canim
Bende 21mayısta sabah alışamam oldu ilk aşılama inşallah tutar benimde sizinde tutarda mucizelerimize kavuşuruz inşallah birbirimize dua edelim olurmu sagolun
Icinden hiz ve sperm az cikinca nasil.sans yuksek olabilirValla çok saçma hem yumurta takibi yapılıyor hem sperm ler yıkanıyor hem rahim içine :bırakılıyor sansın daha yüksek olması lazım normalde
Yapma canim strese sokma kendiniBende 21 mayısta ikinci aşılamamı yaptırdım heyecanla sonucumu bekliyorum ben meraktan hergün test yapıyorum
Şöyleki zaten normal hamile kalmayla arasında aşırı bi fark yok.spermler yıkanp hareketsz ve bozuk olanlarm cogu ayrıştrlp hareketli olanlar bi yerde toplanp yüzdelk dilim arttrlyor ve direk rahim içine bırakıldgı için tüplere ulaşma şansı daha yüksek birde yumurtalar uyarldğı için bazen daha fazla yumurta gelişiyo buda şansı bi tık arttırıyoIcinden hiz ve sperm az cikinca nasil.sans yuksek olabilir
Pek elimde değil malesefYapma canim strese sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?